Ќе ја потврдиме со една петардаНе ги гледав последниве 2 натпревари не бев во можност.Како што ве читам со Виган катастрофа сме биле,и самите статистики тоа го кажуваат.Но оваа со Вила
На етихад ја потврдуваме 20ката![]()
Амин.Ќе ја потврдиме со една петарда![]()
Па пред некое време имаше таква шпекулација.Дали мене слепило ме фатило, или само си измислуваш за ова?![]()
Каква сака нека е победа да е,по можност со пенал у 90+Ќе ја потврдиме со една петарда![]()
2006/07 на Сити им свирнаа пенал во 90+5, ама ВДС одбрани и си ја потврдивме титулатаКаква сака нека е победа да е,по можност со пенал у 90+![]()
Стај клип да се потсетиме![]()
Не ја гледав таа утакмица, на екскурзија бев, прва средноЕ сеа се сетивИ мислам 1-1 заврши Челзи, али сеа тоа не е битно
![]()
хаха го закачи малце ... њтв супер аватар !!!!П.С. Хајнце идиотот![]()
Глумеше идиотчето, мислеше некој од Сити го закачи и демек фаул во напад, тоа ВДС му ја влепи несакајќи по главахаха го закачи малце ... њтв супер аватар !!!!
а ти текнува лига шампиони со милан, кака .... евра и хајнце .. се самоубија !!!!Глумеше идиотчето, мислеше некој од Сити го закачи и демек фаул во напад, тоа ВДС му ја влепи несакајќи по глава![]()
а ти текнува лига шампиони со милан, кака .... евра и хајнце .. се самоубија !!!!