Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.546
Поени од реакции
4.181
Ќе се опорави ама ќе се опоравувал на Керингтон, исто како Рио што правеше кога Хески го повреди на СП.
Штета што капитенот нема да оди на подготовки летово ама најважно е да се опорави комплетно бидеќи ќе ни биде потребен за наредната сезона

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Фросе...ако оди Џони на лев бек џабе сме го пуштале цела сезона да игра пред Џонс и Смолинг во средина...Џони ќе биде печен за замена на Рио/Вида и според мене тие би имале поепизодна улога (поготово Рио) во наредната сезона, а со одењето на позајмица на Фабио сигурно ќе дојде и нов лев бек според мене. Ништо чудно да биде вметнат Фабио и во дилот за Гаитан ако го купуваме ова лето.
Можно е ова да е опција ама мислам дека САФ знае дека близнаците се поврзани и не би направил вакво нешто :/

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.725
Поени од реакции
9.449
Можно е ова да е опција ама мислам дека САФ знае дека близнаците се поврзани и не би направил вакво нешто :/
Јас искрено сум против позајмица и продажба на Фабио најпрвин поради што е доста приврзан со Рафаел, а и поради тоа што треба да добие вистинска шанса по левата страна, нешто што Рафаел го доби десно. Е сега само САФ знае најдобро како ќе тера во оваа одлука...

Инаку Јанг мора малку да биде пофер, глупаво е да се фрла на секаков контакт...Секоја чест за квалитетот што го поседува ама тоа што се фрла како будала при секој контакт си прави лошо реноме според мене...Мора САФ да го испее малку :))

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Јас искрено сум против позајмица и продажба на Фабио најпрвин поради што е доста приврзан со Рафаел, а и поради тоа што треба да добие вистинска шанса по левата страна, нешто што Рафаел го доби десно. Е сега само САФ знае најдобро како ќе тера во оваа одлука...

Инаку Јанг мора малку да биде пофер, глупаво е да се фрла на секаков контакт...Секоја чест за квалитетот што го поседува ама тоа што се фрла како будала при секој контакт си прави лошо реноме според мене...Мора САФ да го испее малку :))
Чим САФ го среди Нани да не дајва, мачкина кашлица е овој :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Според мене, мислам дека ќе земиме нов лев бек,најверојатно Фабио на позајмица да стекни искуство,што и самиот Фергусон мислам го изјави тоа.... па дури тогаш да има за ротирање двајца леви бекови,Рафаел доби повеќе шанса(му се усреќи) и навистина го бива,во последно време ме изненадува!

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.406
Поени од реакции
7.708
Јас ќе се држам до мислењето на Фросе т.е. го имам истото мислење откако видов за тоа дека Фабио ќе иде на позајмница наредната сезона.Фергусон прави многу паметен потег што го праќа Фабио на позајмница наредната сезона евентуално во Виган(ако не испаднат) они се совршено место за него, детето има многу голем талент и кога го гледам на некои утакмици кога ќе влезе дури и подобар е од Евра освен у утрчувањата мала разлика има,а у дефанзива го растура Евра.

И да сигурен сум дека Еванс наредната сезона ќе се мењаат на левата страна, незнам дали некој го гледал Еванс лево ама игра одлично по таа страна.На Фудбал Менаџер го играм кога ќе се повреди Фабио или Евра е суспендиран.

Исто сметам дека наредната сезона Смолинг ќе биде форсиран да игра со Видич у дефанзива зашто многу добро се покажаа лани додека беше повреден Рио.А Џонс ќе биде по сконцентриран у средина со Керик/Сколс и ќе биде ротиран по потреба

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Џони за С.Ирска најчесто игра лев бек, кај нас знаеме како стојат работите за таа позиција.. :D

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
Абе ќе си купиме лево бекче што малце ќе му дава конкуренција на Евра, кога Фабио не успеа. Едвај го направивме Џони како штопер, цела сезона се радуваме, и позиција да му мењаме :D А и се навикнавме на експлозивно-офанзивен бек во Евра, така да не би ни одговарал Џони многу :)

Член од
27 јуни 2011
Мислења
225
Поени од реакции
42
Абе ќе си купиме лево бекче што малце ќе му дава конкуренција на Евра, кога Фабио не успеа. Едвај го направивме Џони како штопер, цела сезона се радуваме, и позиција да му мењаме :D А и се навикнавме на експлозивно-офанзивен бек во Евра, така да не би ни одговарал Џони многу
шанса нема ново да се купи сега фабио оди една година на позајмица ако изигра стандардно толку на евра му се и годините по другата сезона фабио стандарден ке си бид за манчестер добар играч е ферги не го пушта сигурно

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
шанса нема ново да се купи сега фабио оди една година на позајмица ако изигра стандардно толку на евра му се и годините по другата сезона фабио стандарден ке си бид за манчестер добар играч е ферги не го пушта сигурно
Не дека ќе го пушти, ама нареднава ако отиде на позајмица, не верувам дека ќе останеме со Евра/Еванс само.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Има шанси, Натаниел Клајн од Кристал Палас ќе дојде веројатно како слободен агент. Одбивал да потпише нов договор а е многу поврзуван со нас.

Него, ви текнува ли лани како се тресевме поготово првиот дел од сезоната кога САФ ќе кажеше дека Рафа нема да игра или ќе паузираше поради картони? :eek: Сега за во одбраната имаме избор ехаа :cool:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Со самото тоа што за три/четири дена, после пораз, ние победуваме со 4-0 и имаме одлична игра, кажува дека против Виган било само мало опуштање, ладич :)

П.С. Ќе има масовна собиранка во Агер & Сагер за дербито со Сити? Да знам да си планирам, ако има добра организација :)

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Почна на големо да се зборува веќе за овој трансфер. Фабио ќе бил само на годишна позајмица а Македа со целосен трансфер. Па добар диил би бил. Прв бев да се доведе Гаитан, но сега некако некој сомнеж ми се ствара, и аргентинец е.​
Но верувам ќе биде многу од него ајде​
Едит: Fabio's agent: "There is the possibility that Fabio could go to Benfica. SAF has already talked to me & Fabio about that possibility"​

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
Почна на големо да се зборува веќе за овој трансфер. Фабио ќе бил само на годишна позајмица а Македа со целосен трансфер. Па добар диил би бил. Прв бев да се доведе Гаитан, но сега некако некој сомнеж ми се ствара, и аргентинец е.​
Но верувам ќе биде многу од него ајде​
Одличен трансфер, ем тазе играч ем полесна каса ем да се ослободима од товар малу :)

Kajgana Shop

На врв Bottom