Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
првпат слушам за вакво нешто, што значи ова? :D Барем се изнасмеав :D
Фрезирање е ситенење на земјата после орање,се врши со фреза,а бранирање се врши со брана,тоа е она со шилците ко големо гребло коцкасто!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Многу ми се чудни вака кога не се залагаат и Фергусон кога го вади Руни а губиме. Како и да е лошо игравме, се надевам ова нема да се повтори во блиска иднина.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.777
Поени од реакции
21.479
како и да е ... Дауд е гадна мрсна свиња со стомак кој ми глуми судија !!!! Ќе умреше на терен ... добро е срце што не го акна !!!

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Руни го извади како демек да си кажат еве најдобриот играч го извадиа и да се опуштат.
Но толку деконцентрирано и незаинтересирано да се игра па можно ли е. Јас од тука повеќе играв од нив -.-

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
Значи не ми е јасно како може да влеземо со ваков приступ у утакмица која ни треба победа си играмо лежерно ко да имамо 20 бода предност никаква игра средина исто ко да немамо ја вчера им се смев на милан со киево ама ние денеска бевмо бетер сеа ќе мора у следниве натпревари да играмо на 3 бода а на вака да се мучимо

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Играта ни беше очајна, мора да има и вакви натпревари, не може да ни оди на секој натпревар!
Судењето дебилно, им поништуваат чист гол, непостоечки корнер па гол и недосуден пенал за нас, мизерија!
Не заслуживме победа, ама за реми мислам дека требаше да биде. Ако им беше признат голот од прво, подруго ќе беше ама тоа е!
GGMU!!!

Член од
22 декември 2011
Мислења
2.340
Поени од реакции
5.455
Катастофална игра. Ако продолжат вака тешко дека ке освојат титула. Браво за Виган, заслужува да остане во лига со игрите во што ги прикажува во последно време.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде па сега ќе продолжувале со ваква игра :facepalm: ко после Билбао што требаше да продолжат онака па победија 5-0. Не можеме се до крај да победиме, на секоја серија и има крај само не очекував да дојде против Виган...

Него што е со Андерсон, од кога го немаме видено типов, има ли некој инфо?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Знаете ли што е најжално во целиот слаб натпревар?? Што уште еднаш се покажа дека Сколс со 101 година сеуште е главен на средниот ред во тимот и дека без него сме далеку послаби.. За играта нема да коментирам.. Само ќе кажам дека мака ми е, бидејќи ако тепавме денес ќе имавме шанса за кикс во иднина, вака при евентуален поред на Етихад мора се живо и диво да тепаме :)..

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Тоа се дешава кога ќе ја изиграат најлошата утакмица, а Виган најдобрата у цела сезона. Тактиката беше смешки, не знам дали и уопште имаше некоја замисла. Прво полувреме на моменти ги глеав Евра и Гигс у средина нешто пробуваат да поврзат со нападот, па назад Јанг го покрива Евра...тотално затворени крилата, не ми е јасно зашто Руни излезе. Целата да кажам посрана игра денеска е резултат на немањето средина и главна алка, дури и Сколс на 90 години ни фалеше. Гигс беше тотално вон колосек, Чичарито не го ни видов додека играше, од кој да почнам не знам. Сите гледаа само да се ослободат од топката, немоќни да создадат шанса. Немаше кој да даде гол, играа многу цврста одбрана Виган, претрчаа многу и нормално бункер второ полувреме. Да играа уште 90 минути Јунајтед ќе беше 0. Нека прават шо ќе прават, следно коло очекувам да ја растурат Вила.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.740
Поени од реакции
9.496
Очекував вакво нешто јас искрено...Виган досега 2 титули ни овозможи во минатите сезони при вакви натпревари, редно беше да им вратиме да опстанат. Подобро тие него копачите Вулвс или Блекбурн. Секоја сезона се случуваат вакви натпревари кога при крајот при директен дуел со конкурентот ја одлучуваме сезоната...Сега сме во пол позиција и ова не смее да ги демотивира играчите. Победа против Астон Вила ќе биде од енормно значење во моментов за да се врати мотивацијата. Лош пристап на мечот сепак. Можеби заслуживме за реми, ама за победа во никој случај. Него Клеверли многу ми делува изгубен од кога се врати од повредата :/

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Но сепак, Виган си играа меч на сезоната, тешко се победува против така мотивирани тимови, слично ни се случи и со Њукасл. Но можевме да ја убиеме играта.

Керик е играч кој му треба простор, не се снаоѓа најдобро во тесни ситуации, не е брз и нема многу брзи реакции, Керик не е за играње кога противникот игра на пресинг на играчот со топка. Таков играч ни фали.
И ни фали некој физички преспремен, box to box играч, ball winner, да ги притиска, да прави паметни фаули, требаше денес да им играме грубо па ќе видевме дали ќе играа така. Но со Керик и Гигс во средината кои ни малку не се такви играчи тоа небива.
Мора ова да го заборавиме, одиме со нови сили и чисти глави во следното коло да се вратиме со победа!
GLORY GLORY MANCHESTER UNITED !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom