Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

и србите и турците можат да учат навивање од нашииве :) Само мкд има подобри навивачи :)

Тоа е големиот јунајтед што јас го познавам, растур систем! (y)
you serious ?

Немам зборови!This is how it feels to be UNITED :vozbud: За ЛАВ немам зборови, Јанг дефинитивно треба да биде стартер следната:cuc:

article-2123199-12711FCB000005DC-190_634x286.jpg

Unstoppable: Antonio Valencia
Од нигде никаде им го зак’ца! Немам зборови !

Лани таму ја осигуравме титулата, годинава ги поставивме темелите уште да ја потврдиме во наредните натпревари. Ајде да ни се множат :)))

мене за голот од Валенсија ми се причини дека се одби од некој, ама ко видов после. Секоја му чест.

Честитки момци, честитки од срце ! :)
Уште вие да ме израдувате барем реми(со сити), и ќе носам секоја недела пред вашата утакмица зејтин вцрква да победувате ;)

Сега ги имате во раце.Од тука па наваму се зависи од вас и верувам дека ќе ја освоите лигата.Ферги е стар лисец и не верувам дека ќе дозволи да се испуштат овие 5 бода на 7 кола до крај и титулата да отиде кај нафташите.

и србите и турците можат да учат навивање од нашииве :) Само мкд има подобри навивачи :)

Тоа е големиот јунајтед што јас го познавам, растур систем! (y)
Не сум просрпски ориентиран, ама ти изгледа појма немаш од навивање.

Уште вие да ме израдувате барем реми(со сити), и ќе носам секоја недела пред вашата утакмица зејтин вцрква да победувате ;)
Kakvo remi, mora da si pobedi Arsenal, isto bodovi so kokoskite imaat!
Go Arsenal!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom