Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.583
Поени од реакции
17.425
Во Италија гласини дека Фергусон го сакал и препорачувам Алегри како замена за Тен Хаг

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.714
Поени од реакции
22.675
Од Ферги само Мојс не издржа повеќе од една година ако не се лажам, сите други имаа три години и накрајот отказ.Зошто?

Секогаш играчите им вртат грб на менаџерите, сега зборам за ТХ, остај тоа што нема некоја препознатлива игра и филозофија си гура без никаков систем и уиграни акции а и самите играчи воопшто не се трудат,двапати во една недела играч ни минува покрај средината и никој нит фаул да направи нит да му попречи од другата страна Дало ноншалантно си трчка покрај Џонсон ем го гледа дека е пред него ниту му се приближува ниту ми попречува и резултираше со гол па дига рака офсајд бараше.

Муабетот ми е не се замараат ниту за основните фудбалски правила. Менаџерот не го бранам не уназади лани ај повреди ово она и пак иста песна и оваа сезона,лани го спаси ФА купот,сега нема оправдување џабе ќе биде и да го победи Порто и Вила што е невозможна мисија.

Само незнам кој би го заменил. Нагелсман ми е фавотит но дали би сакал да влезе во токсична средина, онаа за Алегри и Саутгејт не ми се ни збори ми се повраќа од самите имиња.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
9.396
Кој и да дојде нов менаџер мора да се изритаат поголем дел од цреповите во тимот.

Член од
30 јануари 2009
Мислења
489
Поени од реакции
433
Со потезиве на спортските позиции Инеос покажаа дека знаат што прават, така да за нареден тренер не верувам да направат лоша одлука како Саутгејт или Алегри, мислам дека би оделе на некој со пл искуство шо ќе се вклопи во концептот на напаѓачка игра и млади играчи, можеби би тргнале по Хаув.

Член од
17 април 2024
Мислења
589
Поени од реакции
1.369
Можеше денеска да стартува со Зиркзе како 10ка евентуално да го испроба на таа позиција, а Хојлунд да игра шпиц.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
9.396
Можеше денеска да стартува со Зиркзе како 10ка евентуално да го испроба на таа позиција, а Хојлунд да игра шпиц.
Му гори столчето, нема да ризикува со ништо.
Ма да со срединава денес никој незнае што сака.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.031
Поени од реакции
1.520
link nekoj?
Автоматски споено мислење:

Му гори столчето, нема да ризикува со ништо.
Ма да со срединава денес никој незнае што сака.
Bratot na klupa go ostavi Ugarte i igra so casemiro i eriksen u sredina :D ova ako ne e rizik. Isto ke bide kako so porto...

Последно уредено:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.875
Поени од реакции
6.931
Без гајле, во второ ќе ни вратат. Ова е премногу добро за да биде вистинито :D

Kajgana Shop

На врв Bottom