Од Ферги само Мојс не издржа повеќе од една година ако не се лажам, сите други имаа три години и накрајот отказ.Зошто?
Секогаш играчите им вртат грб на менаџерите, сега зборам за ТХ, остај тоа што нема некоја препознатлива игра и филозофија си гура без никаков систем и уиграни акции а и самите играчи воопшто не се трудат,двапати во една недела играч ни минува покрај средината и никој нит фаул да направи нит да му попречи од другата страна Дало ноншалантно си трчка покрај Џонсон ем го гледа дека е пред него ниту му се приближува ниту ми попречува и резултираше со гол па дига рака офсајд бараше.
Муабетот ми е не се замараат ниту за основните фудбалски правила. Менаџерот не го бранам не уназади лани ај повреди ово она и пак иста песна и оваа сезона,лани го спаси ФА купот,сега нема оправдување џабе ќе биде и да го победи Порто и Вила што е невозможна мисија.
Само незнам кој би го заменил. Нагелсман ми е фавотит но дали би сакал да влезе во токсична средина, онаа за Алегри и Саутгејт не ми се ни збори ми се повраќа од самите имиња.