Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Во Италија гласини дека Фергусон го сакал и препорачувам Алегри како замена за Тен Хаг

Во Италија гласини дека Фергусон го сакал и препорачувам Алегри како замена за Тен Хаг
Да му се посерам на ќељавицата и на него.:D

Од Ферги само Мојс не издржа повеќе од една година ако не се лажам, сите други имаа три години и накрајот отказ.Зошто?

Секогаш играчите им вртат грб на менаџерите, сега зборам за ТХ, остај тоа што нема некоја препознатлива игра и филозофија си гура без никаков систем и уиграни акции а и самите играчи воопшто не се трудат,двапати во една недела играч ни минува покрај средината и никој нит фаул да направи нит да му попречи од другата страна Дало ноншалантно си трчка покрај Џонсон ем го гледа дека е пред него ниту му се приближува ниту ми попречува и резултираше со гол па дига рака офсајд бараше.

Муабетот ми е не се замараат ниту за основните фудбалски правила. Менаџерот не го бранам не уназади лани ај повреди ово она и пак иста песна и оваа сезона,лани го спаси ФА купот,сега нема оправдување џабе ќе биде и да го победи Порто и Вила што е невозможна мисија.

Само незнам кој би го заменил. Нагелсман ми е фавотит но дали би сакал да влезе во токсична средина, онаа за Алегри и Саутгејт не ми се ни збори ми се повраќа од самите имиња.

Кој и да дојде нов менаџер мора да се изритаат поголем дел од цреповите во тимот.

Со потезиве на спортските позиции Инеос покажаа дека знаат што прават, така да за нареден тренер не верувам да направат лоша одлука како Саутгејт или Алегри, мислам дека би оделе на некој со пл искуство шо ќе се вклопи во концептот на напаѓачка игра и млади играчи, можеби би тргнале по Хаув.

Можеше денеска да стартува со Зиркзе како 10ка евентуално да го испроба на таа позиција, а Хојлунд да игра шпиц.

Можеше денеска да стартува со Зиркзе како 10ка евентуално да го испроба на таа позиција, а Хојлунд да игра шпиц.
Му гори столчето, нема да ризикува со ништо.
Ма да со срединава денес никој незнае што сака.

link nekoj?
Автоматски споено мислење:

Му гори столчето, нема да ризикува со ништо.
Ма да со срединава денес никој незнае што сака.
Bratot na klupa go ostavi Ugarte i igra so casemiro i eriksen u sredina :D ova ako ne e rizik. Isto ke bide kako so porto...

Последно уредено:
Без гајле, во второ ќе ни вратат. Ова е премногу добро за да биде вистинито :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom