Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
14 април 2012
Мислења
32.599
Поени од реакции
66.351
Ако го донесат серкото од челзи ќе усерат се што работеа цело лето, само ќе се зголеми токсичноста во соблекувалната.
Овој трансфер нема логика ни на фудбалски аспект ни на финансиски.
Автоматски споено мислење:

:чда:
Еве го.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.805
Поени од реакции
11.419
Koja oд овие позиции во средина МекТоминеј може да ги игра на високо ниво, 6, 8 или 10?
Ne igra na visoko nivo ko sto i ne igra 90 posto od timov, ama zadnjive godina i kusur izgazi i za utd i za skotska. Od sekad sme imale vakov flecher tip na igrach, em e united dete. Borben e ne e klasa jbg, ama mozese da go zadrzat da vleguva od klupa ko do sega. Toa e generalno.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.735
Поени од реакции
52.677
Не знам како би ги приморале да намалат повеќе од дупло плата. Санчо е на 250к неделно, Стерлинг ако не се лажам 300к. Некоја разумна плата за овие двата би била max 100к неделно, како ќе успеат да ги убедат на тоа немам појма.
Претпоставувам и тие и тие се потпираат на тоа дека им е јасно кажано на играчите дека не се дел од нивните планови. Не знам Санчо дали би играл ако остане, ама на Стерлинг веќе му ја земаа и бројката. Со тоа би требало играчите да се свесни дека ќе мора да намалат плата ако сакаат уште да играат фудбал. Може ќе договорат некоја исплата сега двајцата, ама на хартија за следна година ќе ги намалат трошоците.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.446
Поени од реакции
11.366
Ne igra na visoko nivo ko sto i ne igra 90 posto od timov, ama zadnjive godina i kusur izgazi i za utd i za skotska. Od sekad sme imale vakov flecher tip na igrach, em e united dete. Borben e ne e klasa jbg, ama mozese da go zadrzat da vleguva od klupa ko do sega. Toa e generalno.
Да бидеме реални далеку покорисен беше Фред а се откачивме од него така да за меков ич не треба да ни чуе

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.415
Поени од реакции
9.654
Црни Угарте да знае само кај иде…претопуење у сивило и просек за макс 2-3 недели.
За толку време нема да е у тим не па да игра, таму средина на септември деби.

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.425
Поени од реакции
6.742
За толку време нема да е у тим не па да игра, таму средина на септември деби.
па 2-3 недели од сега ќе му дојде баш средина на септември. Он бе бате уште неделава ко ќе го види Бруно со коњска вилица како изиграва некаков џек и она копитано Рашфорд заедно со вечните таленти Амад и Гарначо. Па ко ќе му искочи Маунт недефиниран. Па ко ќе застане Касемиро неупотребљиви. Па она мртвион заден ред со циркузантот Онана. Па ко ќе ја види цела болница предводена од ампутирани Шо. Па за крај ќељурдата неписмена, абе прекраснотии.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.415
Поени од реакции
9.654
па 2-3 недели од сега ќе му дојде баш средина на септември. Он бе бате уште неделава ко ќе го види Бруно со коњска вилица како изиграва некаков џек и она копитано Рашфорд заедно со вечните таленти Амад и Гарначо. Па ко ќе му искочи Маунт недефиниран. Па ко ќе застане Касемиро неупотребљиви. Па она мртвион заден ред со циркузантот Онана. Па ко ќе ја види цела болница предводена од ампутирани Шо. Па за крај ќељурдата неписмена, абе прекраснотии.
Абе немам нешто посебно очекувања за него, чим у боранија лига неможеше да се снајде у премиер лига дали и ќе му земе место на Каземиро. Здравије ќе видиме.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.727
Поени од реакции
9.460
Тоби Колиер брат ќе истапи сега на сцена. Добро се покажа на припремиве.

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom