Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.921
Поени од реакции
10.235
Види, зборуваме за мат ситуација во која е Јунајтед со играчот, не зборуваме за Санчо од првиот мандат во Дортмунд кога беше.
Автоматски споено мислење:

Ај и на тебе да ти одговорам. Зборуваме во ситуација кога Јунајтед нема излез. Па подобро да земе двајца играчи што ќе помогнат во ротација отколку да отиде негде за ич пари а Јунајтед да крпи тим со младинци ако не дај Боже им се повреди некој. Значи да е све ок со Санчо трампава ќе нема логика, ама вака според мене е вин за Јунајтед.
У која ситиација е подобро да земеш полоши играчи од што имаш и да им фрлаш ќупче злато, ниту Стерлинг е расположен да игра фудбал ниту Чилвел е способен да игра фудбал(заради повредите), и двајцата се полоши од тоа што имаме само ќе си го ослабнеме тимот. Да не збориме за токсичноста што ќе ја донесе Стерлинг супер ќе се вклопи со нашите фудбалери, како бензин на огин.
Иначе збориш за ротација да помагаат што збориш, зошто бара Стерлинг да ди оди од Челзи? Затоа што не е првотимец, у Јунајтед да игра пред Гарначо? Не фала нека ди оди у Лестер таму ке е првотимец, или нека си се врати во Ливерпул и онака е нивно дете па нека ги здрма нив малку.
Пари повеќе ни вршат работа од мртви играчи, макар и да не удри финансии.

Член од
13 август 2023
Мислења
1.021
Поени од реакции
2.535
Политикава на новата управа е да зема играчи под 26 години. Чилвел за кој месец полни 28, a Стерлинг 30. Со Санчо е заглавена работата, и ке го даваат по позајмици до крај на кариера. Да беше Чилвел здрав, би се подразмислил со некоја доплата да се земе. Ама ние на лев бек имаме медицински феномени кои буквално, и ова не е претерување, половина од договорот го немаат изиграно откако се во клубот, па уште еден таков фали. Стерлинг ме иритираше како играч на Челси, не сакам да го видам во Јунајтед. Голема плата, лоша форма. Едноставно, понизок Рашфорд.

Ако Челси се запнати за трампа, пре би го земал Лавиа, Мадуеке па и Колвил. Палмер теорија нема да го дадат.
Вака или онака, ќе си дојди Палмер во јатото за некоја година. :свиркам:

f783d963-23a5-4c60-971a-3bcd5943c825.jpg

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Само да кажам, интересот во Санчо ќе премине во преговори само ако Јунајтед сака да ги земе Стерлинг и Чилвел. Не е ова ситуација каде Челзи го сакаат Санчо и им е потребен, па Јунајтед ќе имаат некаква предност во преговорите и ќе пребираат. Двата клубови ќе влезат во преговори само ако се договорат да си помогнат меѓусебно за да намалат трошоци на плати.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.921
Поени од реакции
10.235
Само да кажам, интересот во Санчо ќе премине во преговори само ако Јунајтед сака да ги земе Стерлинг и Чилвел. Не е ова ситуација каде Челзи го сакаат Санчо и им е потребен, па Јунајтед ќе имаат некаква предност во преговорите и ќе пребираат. Двата клубови ќе влезат во преговори само ако се договорат да си помогнат меѓусебно за да намалат трошоци на плати.
Нека хвала ако давате кеш пеки ако не гитла. ;)

Член од
13 август 2023
Мислења
1.021
Поени од реакции
2.535
Јас би размислил да го трампам само ако ги дадете Бачуај и Бакајоко во замена (ако се уште под договор со вас). Инаку нема шанса.

Член од
26 јануари 2020
Мислења
987
Поени од реакции
1.287
На уфо си?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Само објаснив каква е ситуацијата. Не ми се свиѓа ни мене, ни вас. Останува да се надеваме дека клубовите ќе најдат други решенија за играчиве затоа што нема да ме чуди да се случи ова ако не најдат.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.921
Поени од реакции
10.235
Само објаснив каква е ситуацијата. Не ми се свиѓа ни мене, ни вас. Останува да се надеваме дека клубовите ќе најдат други решенија за играчиве затоа што нема да ме чуди да се случи ова ако не најдат.
За нашиот има заинтересирани било кога може да го шитнеме на Дортмунд на позајмица или на Јувентус. За вас што знам Стерлинг вечита примадона со огормна плата и багаж, ќе биде тешко да наседнете некого.
Наша среќа што не беше претходна управа ќе можевте да извлечете и дел од платата на Санчо да плаќаме.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.921
Поени од реакции
10.235
Пробуваат да ни го напикаат на нас нивниот проблем на било кој начин можат, среќа се смени управата.
Иначе сега читам сега понудиле везњак.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.433
Поени од реакции
7.145
Пробуваат да ни го напикаат на нас нивниот проблем на било кој начин можат, среќа се смени управата.
Иначе сега читам сега понудиле везњак.
Кој е тој везњак што не им треба?

Kajgana Shop

На врв Bottom