Санчо нема да игра за Јунајтед дали со овој менаџер или со друг, премногу глупости направи од кои нема повеќе враќање.Интересов на Челзи, само поголем грб ќе ни дадат во преговорите со Јуве за Санчо, пошто цепидлачат италијаните. Би влегол во преговори со Челзи и би дискутирал и за размена на Стерлинг, Чилвел, Мудрик или кафекуварката на рецепција, само ради Јуве да им зоврие малце у преговори.
Изгледа ќе го тргнеме Санчо, но што после Санчо ? Пак шанси на Антони ќе му даваме ?
Што лафиш бе имаме боље верзија на Чилвел, всушност не му е ни дораснат на Шо.Чилвел е играчиште, не е повреден во моментов, огромна грешка е што е продаден, би рекол бољи играч е од Кукуреља, ама јбг, често се повредува и ете, на Мареска не му одговарал ваљда...
Санчо за Чилвел би бил дил од кој вие добивате повеќе
Санчо за Стерлинг е замена гомно за срање, дури и ние би имале малце повеќе надеж дека може да се опорави Санчо...
Сеедно, некако од нигде испаднаа муабетиве и не ми е за верување дека Челзи се до толку ретардирани Санчо да го бараат.
Не му одговара лигава, има надеж за неговата кариера, ама тоа е дефинитивно надвор од ПЛ, особено подалеку од Челзи.
Крајно ретардирано ако навистина Челзи загризале за него...
Па ова е полн погодок за Јунајтед бе. Имаш играч со огромна плата кој знаеме што направи и што се деси со него, не можеш ни приближно да извадиш пари во однос на тоа за колку си го зел, и во замена за него добиваш искусно крило и лев бек домашен играч, позиција на која Јунајтед можеби е најтенок. Па подобро од ова амин, јас не знам зошто сте против ова најискрено.Ако понудата е Чилвел и Стерлинг, нека им го дадат Санчо џабе
Нека хфала земете си ги вие, додатни примадони и стаклени играчи ич не ни треба.Па ова е полн погодок за Јунајтед бе. Имаш играч со огромна плата кој знаеме што направи и што се деси со него, не можеш ни приближно да извадиш пари во однос на тоа за колку си го зел, и во замена за него добиваш искусно крило и лев бек домашен играч, позиција на која Јунајтед можеби е најтенок. Па подобро од ова амин, јас не знам зошто сте против ова најискрено.
Зошто ќе имаме три леви бекови каде што големи се шансите сите тројца да бидат истовремено повредени. Од Шо, Маласија и Чилвел да решиш да направиш еден здрав бек, нема да направиш.Па ова е полн погодок за Јунајтед бе. Имаш играч со огромна плата кој знаеме што направи и што се деси со него, не можеш ни приближно да извадиш пари во однос на тоа за колку си го зел, и во замена за него добиваш искусно крило и лев бек домашен играч, позиција на која Јунајтед можеби е најтенок. Па подобро од ова амин, јас не знам зошто сте против ова најискрено.
Не зафркавај, арно рече Видук, подобро така нека му ги дадат за џабе отколку да ги натовариш Чилвел и Стерлинг на платен список и минимум 3 години договор.Па ова е полн погодок за Јунајтед бе. Имаш играч со огромна плата кој знаеме што направи и што се деси со него, не можеш ни приближно да извадиш пари во однос на тоа за колку си го зел, и во замена за него добиваш искусно крило и лев бек домашен играч, позиција на која Јунајтед можеби е најтенок. Па подобро од ова амин, јас не знам зошто сте против ова најискрено.
Види, зборуваме за мат ситуација во која е Јунајтед со играчот, не зборуваме за Санчо од првиот мандат во Дортмунд кога беше.Нека хфала земете си ги вие, додатни примадони и стаклени играчи ич не ни треба.
Има други заинтересирани нека иде у Јуве.![]()
Ај и на тебе да ти одговорам. Зборуваме во ситуација кога Јунајтед нема излез. Па подобро да земе двајца играчи што ќе помогнат во ротација отколку да отиде негде за ич пари а Јунајтед да крпи тим со младинци ако не дај Боже им се повреди некој. Значи да е све ок со Санчо трампава ќе нема логика, ама вака според мене е вин за Јунајтед.Не зафркавај, арно рече Видук, подобро така нека му ги дадат за џабе отколку да ги натовариш Чилвел и Стерлинг на платен список и минимум 3 години договор.
Нека го дадат таму во Јувентус, колку ќе платат нека платат.
Угарте најверојатно ќе се заврши денес или утре. Од француските медиуми велат попуштиле ПСЖ во цената и ќе биде 52 мил евра.
Брат, во ни еден случај не ти треба играч кој е 80% од сезоната аут. Нема логика да си го натоварат Чилвел со некои 70-80к неделно плата на 3-4 години. Стрелинг па пута два. Од такви сакаат да се откачат, не им требаат дополнителни отпади. Дека Јунајтед мора да се откачи од Санчо тоа стои, ама подобро нека фаќа патот и без ни едно евро да се земе, отколку да се прават некои трампи без врска.Види, зборуваме за мат ситуација во која е Јунајтед со играчот, не зборуваме за Санчо од првиот мандат во Дортмунд кога беше.
Автоматски споено мислење:
Ај и на тебе да ти одговорам. Зборуваме во ситуација кога Јунајтед нема излез. Па подобро да земе двајца играчи што ќе помогнат во ротација отколку да отиде негде за ич пари а Јунајтед да крпи тим со младинци ако не дај Боже им се повреди некој. Значи да е све ок со Санчо трампава ќе нема логика, ама вака според мене е вин за Јунајтед.
Политикава на новата управа е да зема играчи под 26 години. Чилвел за кој месец полни 28, a Стерлинг 30. Со Санчо е заглавена работата, и ке го даваат по позајмици до крај на кариера. Да беше Чилвел здрав, би се подразмислил со некоја доплата да се земе. Ама ние на лев бек имаме медицински феномени кои буквално, и ова не е претерување, половина од договорот го немаат изиграно откако се во клубот, па уште еден таков фали. Стерлинг ме иритираше како играч на Челси, не сакам да го видам во Јунајтед. Голема плата, лоша форма. Едноставно, понизок Рашфорд.Па ова е полн погодок за Јунајтед бе. Имаш играч со огромна плата кој знаеме што направи и што се деси со него, не можеш ни приближно да извадиш пари во однос на тоа за колку си го зел, и во замена за него добиваш искусно крило и лев бек домашен играч, позиција на која Јунајтед можеби е најтенок. Па подобро од ова амин, јас не знам зошто сте против ова најискрено.