И кога ќе понудат нашите уништат се.Освен можеби Мартинез, Гарначо и Хојлунд никој друг не заслужува да игра за Јунајтед. Треба да не се мислат ако стигне понуда за било кој друг играч во клубот, без разлика на цената, секако никој за ништо не вреди.
Понеправеден жолт/црвен немало одамна. Судијата тренира строгост, племе негово. Со право реагираше Далот. Клубов треба да се жали за картонов, ќе немаме играчи за следни кола. Заслужено реми би рекол. Со вака крпен тим, одличен резултат. Ќе беше бајка да им закачиме еден гол од контра ама без квалитетни средни играчи и разигран напаѓач и таа една шанса што ќе ти се пружа, тешко се реализира. Хојлунд дете треба да поработиш на реализација, можеше да бидеш херој денеска, али тоа е што е.Како бе два жолти
Немаат муда да се жалат, безкичмењаци се сите во управата.Понеправеден жолт/црвен немало одамна. Судијата тренира строгост, племе негово. Со право реагираше Далот. Клубов треба да се жали за картонов, ќе немаме играчи за следни кола. Заслужено реми би рекол. Со вака крпен тим, одличен резултат. Ќе беше бајка да им закачиме еден гол од контра ама без квалитетни средни играчи и разигран напаѓач и таа една шанса што ќе ти се пружа, тешко се реализира. Хојлунд дете треба да поработиш на реализација, можеше да бидеш херој денеска, али тоа е што е.
Ваљда гледаше утакмица и знаеш што се дешава цела сезона. Ако не гледаше, повеќе од два паса не можеа да сврзат нашиве, топка не фатија, Ливерпул имаше едно 30+ шута. Тоа што имавме доста среќа и доста добро изиграа во одбрана и успејаа да изблокираат доста од тие шутеви, а ако еден ни закачеа ќе следеше потоп, па Луверпул после 70-та минута фрли се на напад, а позади оставаа огромни кратери кои можеа да донесат некој гол, ако Антони знаеше да даде еден пас асален, е единствената причина и шанса за да дојде Јунајтед до било каква шанса за гол. 70% посед и 35 шутеви, 8 у оквир на гол. Викторија играа пред наш гол, само среќа и за чудо добра дефанзивна партја не спасија утакмицава. Радувајте се и тешете се што Ливерпул не успеале да ни дадат гол после 90 минутно мочање, до следниот потоп од некој Борнмут, Њукасл, Сити.Е нели минимум 3 разлика ќе добиеше Ливерпул? Сега има шанса да тепа Јунајтед?
И Дарвин направи бетер реакција само жолт добиПонеправеден жолт/црвен немало одамна. Судијата тренира строгост, племе негово. Со право реагираше Далот. Клубов треба да се жали за картонов, ќе немаме играчи за следни кола. Заслужено реми би рекол. Со вака крпен тим, одличен резултат. Ќе беше бајка да им закачиме еден гол од контра ама без квалитетни средни играчи и разигран напаѓач и таа една шанса што ќе ти се пружа, тешко се реализира. Хојлунд дете треба да поработиш на реализација, можеше да бидеш херој денеска, али тоа е што е.ам
Јеби га, не сум јас толку страствен и верен навивач на Јунајтед, ко тебе на пример, па можам на пример да пишам дека очекувам потоп после цел хаос сезонава, проблеми со повреди, проблеми во соблекувална, блам невиден у ЛШ, потоп од Бормут пред недела дена. Не можам јас со вас вистинските навивачи кои ја знаете на памет цела историја на клубот, со децении го пратите, имате сезонски карти со децении, 3 генерации навивате за клубот, редовни сте на гостувања и слично. Јас само на тв сум ги гледал, така да не знам како сум се дрзнал нешто такво да пишам, а и да пишам у фан клуб. Јас сум фан вие сте вистински навивачи. Иначе за информација, зборовите очекувам и типувам имаат скроз различно значење.Поарно да се радувам и да се тешам со глупости, отколку како последна курвичка да типувам пораз на тимот за кој навивам од 3 или повеќе разлика, во најголемото дерби во ПЛ, против најлутиот противник.