- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.479
- Поени од реакции
- 3.460
Dan Ashworth is VERY LIKELY to leave Newcastle and become Manchester United’s new sporting director!
Дај жити се не збори пред рука.Само ајде конечно нека се официјализира и таа продажбата па после и сите овие работи. Овој во комбинација со Мичел мислам дека ќе ја мрднат работата на подобро.
И да знаеш дека ќе си седи, но во некој голем клуб. Имаше инфо дека големите клубови ја следат ситуацијата со него и на крај нема да ме чуди да заврши во Атлетико или Барса...Нека си седи Гринвуд во Шпанија, тоа е најдобро за него, бар сезонава, а мислам и ако е паметен, воопшто не треба да се врати во Јунајтед. Ете им од женскиот тим нека земат некоја нека игра, секако од моменталниве крила подобро би изиграла.
Ние си го имаме Антони. Не кошта 100м. Не игра ништо. А во слободно време тепа жени.
Си го имаме, за сумата што ја плативме имаат директна вина Џон Муртоу и Ричард Арнолд, а можеше да чини 30 до 40 милиони најмногу. Да се надеваме дека ќе не огрее сонце во јануари.Ние си го имаме Антони. Не кошта 100м. Не игра ништо. А во слободно време тепа жени.
Sent from my SM-G991B using Tapatalk
Oва што го игра засега, и тие пари би биле премногу. Дечково не може да погоди најнормален пас ЕДНАШ во утакмица, а не па да фати некое ниво на константно играње добро. Кој последен гол или асистенција му помните?Си го имаме, за сумата што ја плативме имаат директна вина Џон Муртоу и Ричард Арнолд, а можеше да чини 30 до 40 милиони најмногу. Да се надеваме дека ќе не огрее сонце во јануари.