Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Кај ли се сега тие два-тројца у Август што ми апеа од колбасов, кога викаа супер трансфер лето сме имале, супер сме биле и дека многу канцери имало во фан клубов меѓу кои и јас што не разбирале ништо и они се знаеле па и се тагираа тука кој што рекол и колку у право биле, е сега да се пред мене би ги плукнал у лице.
Ете за тоа денешното зборев завчера кога пишав и за Санчо, џабе ти играш за Јунајтед ако трчаш а некој шутира и себичи до недоглед, било тоа да има смисол или не, зашо да трча некој да се труди коа некој ср осеќа помоќен од тебе троши акции и топки промашува и не е казнет, да не зборам што играат на контри без смисол и слично шо кур вртат на 20м а не бидат подиректни. 4играчи у линија никој да пробие епа нема гол да дадат.
Позиционирањето денеска катастрофа, ние играме не како сакаме туку колку ни дозволат.
Автоматски споено мислење:

Ако некој те плаќа најмногу, очекува да си најдобар. Играч не може да контролира колку пари клубот што го продава ќе побара за него. Ама играч сам бара плата. Ако побарал и добил толку плата, треба да испорача еквивалентно на тоа што е платен.
Точно бара, и некој може да каже не може толку, туку помалку, може да контролира ете Санчо е свесен колку бараат за него и прави се за да ја намали цената оти има договор со друг клуб, се прашуваш ли зошто сака да си оди од еден од најголемите клубови? Заради тоа што клубот не игра ништо реално е да си признаеме сега да не се правиме дека не е така. Заради несопирливите, кои играат само на контри и мислат дека така треба. Ете заради тоа.

Последно уредено:

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Се надевам дека оваа ќе ги убеди евреите да се тргнат од клубот, со нив и со оваа управа не земаме титула.
хаха титула, друже добро е ако останеме во премиер лига ....

Член од
23 август 2015
Мислења
252
Поени од реакции
448
Кај ли се сега тие два-тројца у Август што ми апеа од колбасов, кога викаа супер трансфер лето сме имале, супер сме биле и дека многу канцери имало во фан клубов меѓу кои и јас што не разбирале ништо и они се знаеле па и се тагираа тука кој што рекол и колку у право биле, е сега да се пред мене би ги плукнал у лице.
А што се криви новите играчи за моменталната ситуација? Хојлунд само што почна да игра, Амрабат една недела како тренира со тимот, Регилон најдобар играч денес. Онана непотребно критикуван, можеби требаше да реагира подобро за третиот гол но тоа е капка во морето.
Најголемата вина денес е на Тен Хаг и на никој друг. Катастрофални измени, никако да свати дека на Бруно позицијата му е зад напаѓачите и никаде на друго место. Ериксен е играч за максимум 60 минути. Пресинг мора да се игра 90 мин, а не 15. Не смее да има недопирливи играчи. Играчите растурија за репрезентациите пред само неколку дена за сега да изгледаат како да се дојдени од македонка втора лига.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.677
Поени од реакции
11.765
Гледам премалку играчи кои се залагаат, промногу играчи се статични. Овој систем не се игра со мрзи а премногу ги има во томот.

Брат и Кејн да дојдеше шо фајде кога 6 други играчи околу него не сакаат да мрднат.
Онана е најмал проблем во тимот.
Поентата е што наместо да покриеш друга дупка они со ДеГеа ископаа нова сосема непотребно
За Варан и врапчињата знааеа дека нема долго да тера и дека пак ке крпиме во одбрана
Сеа ке се тешиме и Кејн да сме го донеле џабе ке било ондак ајде катанец нека стават зашто посекако кој и да донесат џабе е

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
А што се криви новите играчи за моменталната ситуација? Хојлунд само што почна да игра, Амрабат една недела како тренира со тимот, Регилон најдобар играч денес. Онана непотребно критикуван, можеби требаше да реагира подобро за третиот гол но тоа е капка во морето.
Најголемата вина денес е на Тен Хаг и на никој друг. Катастрофални измени, никако да свати дека на Бруно позицијата му е зад напаѓачите и никаде на друго место. Ериксен е играч за максимум 60 минути. Пресинг мора да се игра 90 мин, а не 15. Не смее да има недопирливи играчи. Играчите растурија за репрезентациите пред само неколку дена за сега да изгледаат како да се дојдени од македонка втора лига.
Јас никаде не спомнав дека се криви, муабетот тогаш на тие им беше дека имало доволно играчи и квалитетни, гледаме дека нити беа доволни тие играчи и никако квалитетни за тоа што ние сакаме, претпоставувам сите скаме борба за титули барем. Реалноста е дека Тен Хаг е излажан измамен и пуштен низ вода, најлошо е да се критикува менаџерот во овие моменти а најдобро за Глејзери, очигледно не го продаваат клубот, клубот е реално шоу всушност. А и постави си реално прашање дали некој од конкурентите што ги сметаме се полета по тие играчи што ние ги земавме па ќе ти биде јасно за кој квалитет се работи.

Член од
13 август 2023
Мислења
1.023
Поени од реакции
2.542
После Баерн наредните месец дена не чека прилично добар распоред со екипи ко Барнли, Палас, Шефилд, Галатасарај, Копенхаген. Потребно е да се консолидираат и барем 90% од утакмиците да ги добијат. Доколку не се случи и тоа, потребно е да си ја чукнат главата и да се запрашаат во која насока се движиме.

И не по дифолт да се оди на промена на менаџер, туку да се оди длабоко во коренот на проблемот, оти најлесно е да се смени менаџер, а гледаме од минантото дека тоа не е главен проблем а ни решение, туку нешто сосема друго.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Дилемите за Онана и Де геа се дека иако се различен стил голмани, со смената тимот не се подобри ни 0.1%. Да беше трампа да се продаде едниот да се купи другиот ретко кој ќе имаше простор да критикува, ние едниот го шутнавме и не повлековме ниту фунта а фукнавме 60 милиони за голман кој за сега има нула придонес во играта.
Инаку Де геа денес третата ќе ја одбранеше со затворени очи !!!

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Околу голманот шо толкава полемика 2 од трите гола беа пенал шанса, грешките се бараат во нашиот напад за оваа утакмица.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.960
Поени од реакции
10.305
Дилемите за Онана и Де геа се дека иако се различен стил голмани, со смената тимот не се подобри ни 0.1%. Да беше трампа да се продаде едниот да се купи другиот ретко кој ќе имаше простор да критикува, ние едниот го шутнавме и не повлековме ниту фунта а фукнавме 60 милиони за голман кој за сега има нула придонес во играта.
Со или без Де геа исти трансфер ќе беа за штопер ќе се донесеше и сега ако Слабхед си отидеш.

Член од
23 август 2015
Мислења
252
Поени од реакции
448
Јас никаде не спомнав дека се криви, муабетот тогаш на тие им беше дека имало доволно играчи и квалитетни, гледаме дека нити беа доволни тие играчи и никако квалитетни за тоа што ние сакаме, претпоставувам сите скаме борба за титули барем. Реалноста е дека Тен Хаг е излажан измамен и пуштен низ вода, најлошо е да се критикува менаџерот во овие моменти а најдобро за Глејзери, очигледно не го продаваат клубот, клубот е реално шоу всушност. А и постави си реално прашање дали некој од конкурентите што ги сметаме се полета по тие играчи што ние ги земавме па ќе ти биде јасно за кој квалитет се работи.
За доволни се сложувам со тебе дека се далеку од доволни. За квалитет не се согласувам затоа што и за Хојлунд и за Амрабат имаше голем интерес и лесно можеа уште во јуни да завршат во други клубови.
Проблем е што играчите се сосема различни кога играат во клубот и во репрезентациите. Еве еден Мектоминај е најдобар стрелец досега во квалификациите. Амрабат беше еден од најдобрите играчи на светското првенство.
Проблемот е што изгледаат како раштиман оркестар бидејќи ниту еден не си ја знае задачата што треба да ја изврши. Бруно од полушпиц на крај заврши стопер.
Ајде објасни ми ја логиката на измените денес.

Член од
6 септември 2021
Мислења
326
Поени од реакции
563
И Гвардиола да дојде не го оправа овој тим. Џабе секад пљукаат по менаџерот кога играчите се главните кривци. Пази губиш 1-3 и го оставаш Брајтон да си подава едно 2 минути без да направиш пресинг,зашто немаш душа после 80 минуте. Дно.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
За доволни се сложувам со тебе дека се далеку од доволни. За квалитет не се согласувам затоа што и за Хојлунд и за Амрабат имаше голем интерес и лесно можеа уште во јуни да завршат во други клубови.
Проблем е што играчите се сосема различни кога играат во клубот и во репрезентациите. Еве еден Мектоминај е најдобар стрелец досега во квалификациите. Амрабат беше еден од најдобрите играчи на светското првенство.
Проблемот е што изгледаат како раштиман оркестар бидејќи ниту еден не си ја знае задачата што треба да ја изврши. Бруно од полушпиц на крај заврши стопер.
Ајде објасни ми ја логиката на измените денес.
Мене не ми изгледаше реално тоа со измените како да ги тролаше Тен Хаг ја не можам да знам што му се врти на него у главата и не може да имаме три мислења да се квалитетни и што му е на босот со измените,како да сакаше да ги удави во нивната мизерија така ми изгледаше, а можеби кренал раце и си рекол ќе ги штеди за Баерн? Ти што мислиш?

Член од
14 август 2022
Мислења
1.720
Поени од реакции
2.102
И Гвардиола да дојде не го оправа овој тим. Џабе секад пљукаат по менаџерот кога играчите се главните кривци. Пази губиш 1-3 и го оставаш Брајтон да си подава едно 2 минути без да направиш пресинг,зашто немаш душа после 80 минуте. Дно.
Мислиш зошто кур ги боли а не дека немаат душа.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.960
Поени од реакции
10.305
хаха титула, друже добро е ако останеме во премиер лига ....
Да го еба не верувам дека до толку ќе паднеме.

И пак немаше да има промена на резултатот. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom