- Член од
- 9 октомври 2012
- Мислења
- 2.922
- Поени од реакции
- 1.479
Кај ли се сега тие два-тројца у Август што ми апеа од колбасов, кога викаа супер трансфер лето сме имале, супер сме биле и дека многу канцери имало во фан клубов меѓу кои и јас што не разбирале ништо и они се знаеле па и се тагираа тука кој што рекол и колку у право биле, е сега да се пред мене би ги плукнал у лице.
Ете за тоа денешното зборев завчера кога пишав и за Санчо, џабе ти играш за Јунајтед ако трчаш а некој шутира и себичи до недоглед, било тоа да има смисол или не, зашо да трча некој да се труди коа некој ср осеќа помоќен од тебе троши акции и топки промашува и не е казнет, да не зборам што играат на контри без смисол и слично шо кур вртат на 20м а не бидат подиректни. 4играчи у линија никој да пробие епа нема гол да дадат.
Позиционирањето денеска катастрофа, ние играме не како сакаме туку колку ни дозволат.
Ете за тоа денешното зборев завчера кога пишав и за Санчо, џабе ти играш за Јунајтед ако трчаш а некој шутира и себичи до недоглед, било тоа да има смисол или не, зашо да трча некој да се труди коа некој ср осеќа помоќен од тебе троши акции и топки промашува и не е казнет, да не зборам што играат на контри без смисол и слично шо кур вртат на 20м а не бидат подиректни. 4играчи у линија никој да пробие епа нема гол да дадат.
Позиционирањето денеска катастрофа, ние играме не како сакаме туку колку ни дозволат.
Автоматски споено мислење:
Точно бара, и некој може да каже не може толку, туку помалку, може да контролира ете Санчо е свесен колку бараат за него и прави се за да ја намали цената оти има договор со друг клуб, се прашуваш ли зошто сака да си оди од еден од најголемите клубови? Заради тоа што клубот не игра ништо реално е да си признаеме сега да не се правиме дека не е така. Заради несопирливите, кои играат само на контри и мислат дека така треба. Ете заради тоа.Ако некој те плаќа најмногу, очекува да си најдобар. Играч не може да контролира колку пари клубот што го продава ќе побара за него. Ама играч сам бара плата. Ако побарал и добил толку плата, треба да испорача еквивалентно на тоа што е платен.
Последно уредено: