Играчот не е крив ако не сака да си оди криви се тие што одлучиле такви договори да им дадат, зошто би отишол Мегваер у Вест Хем (не го сакам кај нас) ама зошто? За помала плата ли? И јас би седел на клупа ако се работи за мене и тоа за милиони, можеби лани можел подобар клуб да најде, премногу јавни преговори премногу хејт, као никој не го сака нека си оди, а се работи за професионален фудбалер, нуб ама искешираа 80м и толкава плата што значи дека се поголеми нубови и од него, сега што излегува ај плс оди си и играј у Вест Хем за помала плата јас друг некој да купам, со тие глупи договори самите ја скроија судбината и оваа ситуација во клубот.
Јас не знам како тоа добро сме почнале летово, луѓе ако не кликне фудбалерот уште првите две недели џабе му наоѓате оправдувања да се вклопил требало време бла бла, Маунт нема да го биде барем за позицијата што требаше да биде, таму до Касемиро се поставува прашањето зошто е донесен? Да ги труплираме флоповите претпоставувам.
Касемиро останува незаменет, недпволно поддржан и ако остане вака очекувам неколку црвени и неколку повреди од него и веројатно преселба у Саудиска барем така се надевам оти многу се труди а излегува будала шо игра со дебили покрај него.
Незнам дали само јас мислам така ама и се изгубила хемијата помеѓу играчите некако делуваат нервозно, немоќно, за разлика од тука некои оптимисти јас не сум оптимист за оваа сезона, а ако ги промени Тен Хаг и дојде до некое си 3-4место јас лично ќе бидам презадоволен.