Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
22 ноември 2009
Мислења
1.810
Поени од реакции
2.604
Не знам како можеа волку неспремни да влезат сезонава. Играа 7 утакмици за 1 месец плус две затворени и пак ко издишани балони се.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.387
Поени од реакции
9.591
Некој го спомна Барли преходно, али Барли игра доминантен фудбал за разлика од нас.
Имаме грст играчи кои треба да се ослободиме пред дс почнеме да доминираме со тимовите.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.387
Поени од реакции
9.591
Последно уредено:
Член од
1 јули 2012
Мислења
2.385
Поени од реакции
7.018
Нема потреба од шокови што сме изгубиле од Барнли. Обично у вакви утакмици играат младинци, со по некоја резерва од прв тим.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Нема потреба од шокови што сме изгубиле од Барнли. Обично у вакви утакмици играат младинци, со по некоја резерва од прв тим.
Морав :D

1692908288651.png

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.588
Поени од реакции
6.330
По Маунт веројатно и Шо повреден. Фром бед ту ворст.
По одличниот трансфер пазар во јули, август сме заспани. Ниту си заминуваат Хари и компанија ниту се носат нови играчи. Капак се двете лоши изданија и еве сега повреди на првотимците.
Имаат уште една недела да поправат впечаток.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.721
Поени од реакции
43.769
Никаква енергија на терен против Вулвс. Умрени цело второ полувреме со Тотенхем. Две мускулни повреди уште во месец август.

Очигледно отишле во Америка да се прошетаат.

Член од
13 август 2023
Мислења
933
Поени од реакции
2.298
,,Сјаен" почеток на сезоната, барем да не си киниме нервите уште со време.
Автоматски споено мислење:

По Маунт веројатно и Шо повреден. Фром бед ту ворст.
По одличниот трансфер пазар во јули, август сме заспани. Ниту си заминуваат Хари и компанија ниту се носат нови играчи. Капак се двете лоши изданија и еве сега повреди на првотимците.
Имаат уште една недела да поправат впечаток.
Еве излезе и на официјалната. Неколку недели ќе е аут. Далот на лев бек ќе го гледаме сега.

Член од
6 септември 2021
Мислења
322
Поени од реакции
560
Manchester United's Luke Shaw is expected to miss an extended period after picking up a muscular injury, per David Ornstein

Член од
14 април 2012
Мислења
32.585
Поени од реакции
66.295
Бајаги негативна енергија околу клубот на почетокот на сезоната. Трансфер периодот тргна одлично, за да она што требаше да биде шлаг на тортата, да биде фекален декор.

Во клубот сеуште се Баји, Ван Де Бек, Мегваер, Хендерсон. Играчи на кои не смета никој жив. За сметка на мртвациве, не може да се донесат играчи кои би помогнале на првиот состав.

Продажбата на клубот стои во место, Гринвуд аут. Не спукаа повреди... тренерот не може да му најде позиција на Маунт.

Fun times.

Член од
13 август 2023
Мислења
933
Поени од реакции
2.298
Кога ќе видам кој се уште е тука и какви изданија прикажуваат тие што играат, ме фаќа жал што го продадовме Фред.

Член од
9 октомври 2012
Мислења
2.922
Поени од реакции
1.479
Играчот не е крив ако не сака да си оди криви се тие што одлучиле такви договори да им дадат, зошто би отишол Мегваер у Вест Хем (не го сакам кај нас) ама зошто? За помала плата ли? И јас би седел на клупа ако се работи за мене и тоа за милиони, можеби лани можел подобар клуб да најде, премногу јавни преговори премногу хејт, као никој не го сака нека си оди, а се работи за професионален фудбалер, нуб ама искешираа 80м и толкава плата што значи дека се поголеми нубови и од него, сега што излегува ај плс оди си и играј у Вест Хем за помала плата јас друг некој да купам, со тие глупи договори самите ја скроија судбината и оваа ситуација во клубот.
Јас не знам како тоа добро сме почнале летово, луѓе ако не кликне фудбалерот уште првите две недели џабе му наоѓате оправдувања да се вклопил требало време бла бла, Маунт нема да го биде барем за позицијата што требаше да биде, таму до Касемиро се поставува прашањето зошто е донесен? Да ги труплираме флоповите претпоставувам.
Касемиро останува незаменет, недпволно поддржан и ако остане вака очекувам неколку црвени и неколку повреди од него и веројатно преселба у Саудиска барем така се надевам оти многу се труди а излегува будала шо игра со дебили покрај него.
Незнам дали само јас мислам така ама и се изгубила хемијата помеѓу играчите некако делуваат нервозно, немоќно, за разлика од тука некои оптимисти јас не сум оптимист за оваа сезона, а ако ги промени Тен Хаг и дојде до некое си 3-4место јас лично ќе бидам презадоволен.

Член од
1 јули 2012
Мислења
2.385
Поени од реакции
7.018
Абе се од ова е точно, ама паѓање у несвес пошто младинците надополнети од Еванс, Дони, Мек Томинеј, изгубиле од Барнли, е смешно. Или па тука ептен се преценува младинската школа на Јунајтед, а пред месец дена истиве изгубија пријателска од факинг Врексам. Од овие што играле, еден ако има иднина во клубов ќе биде добро.
Ја цело време зборам дека управава што го водо клибот е најнеспособната. Не можеле да продадат играч. Па кога воопшто можеле? Кој ќе им го кипи Баи? Треба некој да е будала за овој 10 фунти да плати. Цело време е повреден, ама тука пола фан клуб беше за да му се продужел договор, да не си идел без пари. Кој ќе даде 35-40 милиони за Мек Томинеј? Едина игра што му одговара е некоја копачка средина, а сите гледаат у ПЛ да не играат така, одвен Шон Дајџ. Клуб надвор од ПЛ можат само да сонуваат дека би им понудил више од 15-20 милиони евра. Главоњата со таа плата никој нема да го купи. Скоро сум сигирен дека истиот проблем ќе биде и со Маунт за некоја година. Нема пари за трансфери, мораат да продадат прво нешто, бар такви информации пуштаат по медиуми, а има доста дупки за пополнување.

Kajgana Shop

На врв Bottom