Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.805
Поени од реакции
5.582
се си мислам дека оваа одлука ќе ги кошта "глава" овие од горе....

Sent from my SM-S901B using Tapatalk

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.884
Поени од реакции
6.950
Член од
13 август 2023
Мислења
933
Поени од реакции
2.298
Член од
13 август 2023
Мислења
933
Поени од реакции
2.298
Топ! Од Сабицер бегавме бидејќи зареди неколку повреди, налетавме на ист injury prone профил. А рака на срце во првите 2-3 утакмици што ги одигра покажа 3 пати повеќе отколку Маунт во овие месец и пол.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.713
Поени од реакции
21.247
Уште непочната сезонава отиде у курац, ниту желба имам да ги гледам искрено. Мртвило е тимот, дно, мизерија, аматеризам ... Управата не ја ни коментирам, гарант слушаат мислења од LGBT заедница пред да направат некој потег кој дополнително ќе донесе штета на клубот.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.057
Поени од реакции
1.602
Cel fan klub placenje za rapistot Grinvud, majko milaaa kaj dojdovv

Сезонава не, на долг рок можеби. Млад е и има време да си ја врати формата.
Yup, za mene pregolem rizik e. Glazers treba da go odvrzat keseto sega i da mu donesat napagac na Erik.
Автоматски споено мислење:

Најголемата клубска легенда ни е тешко гомно.
Hmmm pa vidi Giggs ne gi pravel tie raboti dur igrase za nas. Mislam na ovie poslednite od pred nekolku godini. Toa so idel po drugi zeni e ne sporedlivo so ova na grinvud. Razlicni situacii but i get your point.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.387
Поени од реакции
9.591
Hmmm pa vidi Giggs ne gi pravel tie raboti dur igrase za nas. Mislam na ovie poslednite od pred nekolku godini. Toa so idel po drugi zeni e ne sporedlivo so ova na grinvud. Razlicni situacii but i get your point.
Царе жената на брат му ја опна додека играше со нас, останатот мусе случуваше откако влезе во менаџерски води.

Член од
14 април 2012
Мислења
32.585
Поени од реакции
66.297
Се надевам дека ке се врати за со Арсенал. Хојлунд на клупа против Нотингем.

Kajgana Shop

На врв Bottom