Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Javi е по правило централен мидлфилдер кој може да игра како деструктивец нешто DMC/MC нешто како Џек Родвел во Англија и дефинитивно после Харгривс ни треба таков тип на играч во клубот за да не го форсираме Керик постојано да игра деструктивец.

Епа одлично баш такав профил на играч ни треба на нас. Нешто САФ почна многу шпанци да доведува :)

Paul ScholesFew could have expected Scholesy to be included in a Player of the Month poll at the start of this month, but his retirement U-turn has already yielded dividends. The ginger wizard has slotted back into his old role seamlessly and capped his (second) full United debut with a goal in the win over Bolton in front of the delighted Old Trafford faithful
Секогаш се смеам кога ке му го прочитам прекарот на Сколси :pos:
Бтв за мене ЛАВ и Сколс играчи за јануари.

Pep Guardiola :
Antonio Valencia is the best winger in the world at the moment.:cuc:
--- надополнето: 2 февруари 2012 во 21:26 ---
Абе што се случи со Клеверли нели требаше да се врати за натпреварот со Ливерпул ? Би било интересно доклоку Клверли е фит да играат со Погба у прв тим против Ајакс мислам дека одлично би функционирала средината :)

Гледам преглед кај бугариве и овој коментаторот вика... На Јунајтед им фалеа 11 првотимци на мечот против Стоук :D.. Додуша и не е смешно, ама интересно звучи.. Цел тим..

Гледам преглед кај бугариве и овој коментаторот вика... На Јунајтед им фалеа 11 првотимци на мечот против Стоук :D.. Додуша и не е смешно, ама интересно звучи.. Цел тим..

Ако ја освоиме оваа титула, Манчини и остали ко него најдобро у пензија да си одат. Најсериозно. Замислете на Реал, Јувентус, Баерн, да им се повредат скелетите на тимот (Икер - Рамос - Роналдо), (Буфон - Киелини - Видал - Матри), (Ноер - Лам - Швајни - Робен), мислите ќе имаат шанси за титула ко нас? Барса не ја спомнав зошто ете, гледате како е кога се има повеќе повредени што се случува. А Ферги со минимум 11 повредени не држи во two horse race трка за титулата со тим кој има во просек по 1-2 повредени и играчи севкупно вредни 1 милијарда фунти.
Помислете само што би им се десило на Сити да им се повредат Харт, Лемон пентс, Компани, Агуеро, Силва, камоли па 11. Еден Компани им го немаше 4 утакмици па се испокиксаа.

Заклучок? Fergie > all.

Подобра вест здравје време е да се победи Челзи во ПЛ на нивниот Стемрорд Бриџ оданама немаме победа на тој стадион ама сезонава се рушат такви традиции се надева дека во недела нема да се исклучок :)

ахаха саф го пердаши хансен кај стигне..

И Чичарито против Челзи обавезно, со оглед на брзината на нивните дефанзивци а и историјата што ја има Чича со Луиз ( :pos: ).

Ја би чича да игра,да даде еден гол како инзаги :pos:Не он,него топката него да го удри како тогаш во комјунити или што беше кога го даде :ROFLMAO:

:pos:Плус Чичарито обожава да им дава голови на Челзи лани им даде 1 у Шилдот(укикатен:) ) и еден во ЛШ време е и во ПЛ да им даде:). АМа најинтересно ќе биде да видеме кој ќе го чува ЛАВ-от јас би сакал да биде Паоло Ферера :D
--- надополнето: 3 февруари 2012 во 12:35 ---
400096_356998710996701_173233419373232_1287649_1106265685_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom