Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.852
Поени од реакции
10.150

Летово ќе треба и еден до два централи бека.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.940
Поени од реакции
23.079

Летово ќе треба и еден до два централи бека.
Од каде ?:D треба Коби, Раши, Гарначо и еден куп да се продадат па да се земе тоа што ни треба. Сме сакале млад надежен шпиц па имаме двајца, каша попара е во Јунајтед. Но ајде тие си знаат, ние може само да гледаме од страна и да се нервираме. Со години нема да видиме јак Јунајтед, ќе се бори е со Бормут и Брајтон за 6 место.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.852
Поени од реакции
10.150
Од каде ?:D треба Коби, Раши, Гарначо и еден куп да се продадат па да се земе тоа што ни треба. Сме сакале млад надежен шпиц па имаме двајца, каша попара е во Јунајтед. Но ајде тие си знаат, ние може само да гледаме од страна и да се нервираме. Со години нема да видиме јак Јунајтед, ќе се бори е со Бормут и Брајтон за 6 место.
Многу повеќе треба. Штопер или два , лев бек, везњак или два зависност од тоа кого ќе продаваат , шпиц, десетка или офанзивна опција што ќе покрива позади шпицот.
Тоа е да покриеме само дупките у тимот, а за подобрување на ростерот е научна фантастика.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.764
Поени од реакции
5.517

@vidooq Дискутиравме на темава пред некое време, статистикава секако уште повеќе ќе се одрази од кога е дојден Артета.
Кои 6 бе?
Гарначо
Амад
Меино
Камбала(или како и да беше тоа циганот)
Раши

Јас на овие 5 само се сеќавам

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.852
Поени од реакции
10.150
Told ya :( Ќе игра Мазрауи штопер, секако офанзивно не е нај нај.
Па и не е толку лош, но повеќе ме засега што изгледа ќе треба да крпиме сезона со Далот, Шо и Мегваер.

:facepalm:

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.783
Поени од реакции
44.021
Кои 6 бе?
Гарначо
Амад
Меино
Камбала(или како и да беше тоа циганот)
Раши

Јас на овие 5 само се сеќавам
Тука пишува тинејџери. Рашфорд и Амад не се тинејџери, Амад не е ниту од школата на Јунајтед (ако воопшто е тоа услов за листава). Колиер ваљда е едниот (беше 19 кога дебитираше со Арсенал ако не се лажам), за Форсон пишале и не ми текнува кој е 6тиот.

Едит: Итан Витли го пуштиле против Палас, кога не плеснаа 4-0.

Член од
11 април 2012
Мислења
4.764
Поени од реакции
5.517
Тука пишува тинејџери. Рашфорд и Амад не се тинејџери, Амад не е ниту од школата на Јунајтед (ако воопшто е тоа услов за листава). Колиер ваљда е едниот (беше 19 кога дебитираше со Арсенал ако не се лажам), за Форсон пишале и не ми текнува кој е 6тиот.

Едит: Итан Витли го пуштиле против Палас, кога не плеснаа 4-0.
Како тоа раши не е тинејџер, дете на клубот срце на терен остава
Млад просперитетен

боро научи да читаш меѓу редови

И не да бидеш играч на академијата не е предуслов за да си тинејџер

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.585
Поени од реакции
8.219

Мозочен удар имаше коа шутираше кај нас, 1 од 20 у оквир на гол му беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom