Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Според мене одличен ждреб... за да бидеш Шампион, треба да ги победиш најјаките, немавме среќа за Шалке или Шахтјор, но и со ова сум задоволен... да напоменам, дека поволно од овој ждреб е и што и 1/4 финалето и 1/2 финалето против Интер/Шалке (доколку идеме напред), вторите натпревари ќе ги играме на домашен терен :)

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.131
Според мене одличен ждреб... за да бидеш Шампион, треба да ги победиш најјаките, немавме среќа за Шалке или Шахтјор, но и со ова сум задоволен... да напоменам, дека поволно од овој ждреб е и што и 1/4 финалето и 1/2 финалето против Интер/Шалке (доколку идеме напред), вторите натпревари ќе ги играме на домашен терен :)
И јас тоа одма го забележав како прва позитивна работа од ждепкава. Сепак реванш на домашен терен си е :vozbud: И второ што го имаме полесниот дел од шемата односно во полуфинале, ако поминеме секако, одиме на Интер наместо на Реал/Барселона што секако е подобра опција. А Челзи.... :zlo: Ќе падне крв тука ама мамето ќе им го ебиме барем се знаат двата клуба добро нема трте-мрте се влегува со отворен ѓон во двомечов.

A

apidrone

Гостин
Одлично, ги избегнавме Реал и Барса, а мислам дека плавушиве ќе ги изедеме, пошо сеа ќе им го нема Аткинсон! GGMU

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Уште Овребо да суди фали :pos:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Manchester United have won all four times in Europe where they have been drawn against English opposition. :devil3:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Тоа што реваншите и во двата двомеча се на Олд Трафорд, ќе не однесе на Вембли, ќе видите !!!! :back:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.601
Guess what?

Еткинсон нема да суди!

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Тоа што реваншите и во двата двомеча се на Олд Трафорд, ќе не однесе на Вембли, ќе видите !!!! :back:
Мене па ми одговара плус што сите не потценија а забораваат дека се крпиме со 11 повредени фудбалери. Баш за двомечов ќе се вратат сите и ќе видат сите поинаков Манчестер.

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.762
Поени од реакции
9.545
Добар факт е тоа што во реваншот ќе играме на Олд Трафорд, ама сепак Челзи не е тим кој треба да се потцени според мене. Доколку го поминеме во 1/4 финалето, потоа мислам дека ќе биде за нијанса полесно отколку во 1/4 финалето. Сепак, очекувам финале...

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
Сакав уште сега Интер да ни се падни, ама дај боже да поминеме и Интер да помине па да го гледаме Јунајтед во живо. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom