Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Кој медиум го преведе ова? Не е точно, истропа многу глупости, ама за ова посебно прашањето беше нешто во смисла кој од младите играчи има менталитет да се задржи на врвот подолго време. После го спомна и Мартинез, па Касемиро, ама за Касемиро кажа ок тој е веќе 30 години.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.898
Поени од реакции
22.986
Абе ајде кој го еба, 38 години е и се мора да е по негово ако не е нечиниш.

Се замислува како бог а е едно обично гомно и по карактер и по човечност, тренерот да се приспособел на НЕГОВИТЕ потреби, кој го ебе колективот и клубот само тој е таму и само неми треба да му се угодува.

Ебат егоистот, ех колку сакам Меси да го помине во голови во ЛШ, ајде што побрзо надвор од клубот тоа подобро. И сега ако го слуша некој тренер например теенерот на Баерн или на Арсенал ако им оди таму ќе треба да менат се и тактика и филозофија за да му угодат нему.. Ебати болното пиле.

Член од
1 декември 2014
Мислења
2.332
Поени од реакции
4.623
Мислам у земја пропаднаа сите овие што ги исфали :D

По овој циркус, за се да биде комплетно баш сакам Португалија да освои макар седел и плачел на клупа Роналдо

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.768
Поени од реакции
10.073
Мислам у земја пропаднаа сите овие што ги исфали :D

По овој циркус, за се да биде комплетно баш сакам Португалија да освои макар седел и плачел на клупа Роналдо
Јок сакам групите да ги флопне Португалија.

Член од
17 ноември 2022
Мислења
84
Поени од реакции
133
Светско е на прагот а најактивна е темата Ман Утд. Пропаст на цела планета.

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Респект за Роналдо. Си кажа од срце што си имаше да каже, пробај да замислиш да си играч (посебно со негов статус) и некој онака да ти прави педерски работи за да те натера да си отидеш, пошто инаку во спротива ќе треба да те плаќа, и место во лице да ти го каже тоа те провоцира континуирано користејќи ги сите валкани трикови.

Имав и јас грдо мислење слушајќи и читајќи го печатот, оној ист печат што им е инструмент на Глејзерите билионери да си ја постигнат целта.

Го изгледав убаво цело интервју и ми се смени за човекот цело мислење. Се гледа дека зборува од срце. Да, Манчестер треба да се смени од темел.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.768
Поени од реакции
10.073
Респект за Роналдо. Си кажа од срце што си имаше да каже, пробај да замислиш да си играч (посебно со негов статус) и некој онака да ти прави педерски работи за да те натера да си отидеш, пошто инаку во спротива ќе треба да те плаќа, и место во лице да ти го каже тоа те провоцира континуирано користејќи ги сите валкани трикови.

Имав и јас грдо мислење слушајќи и читајќи го печатот, оној ист печат што им е инструмент на Глејзерите билионери да си ја постигнат целта.

Го изгледав убаво цело интервју и ми се смени за човекот цело мислење. Се гледа дека зборува од срце. Да, Манчестер треба да се смени од темел.
Да треба да има промени тоа е точно уште пред 4/5 години го збориме оваа на темава.
Другото што го збори Роналдо е различно со вистината убаво си го нашминкаа да збори само за тоа што му одговара.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.725
Поени од реакции
11.565
Дали ботовите што го бранат потегот на Роналдо мислат дека сега треба да му дадат медал од клубот за најискрен играч или што?
Сите знаеме дека голем дел од тоа што го збори е вистина, гледаме веќе 10 години што се дешава, имаме и пишувано овде дека нешто е труло внатре во клубот... Замислете сега да му го опростат ова и да не го казнат? Па секој еден мочко во клубот (и другите клубови) ќе си даде за право да јаде гомна кај стигне.. замислете Тен Хаг пак да го врати во игра? Толку ќе биде од неговиот авторитет, дури и копиљаците од академијата ќе му се смеат.

Еве на сликата подоле и сам покажува колкава пичка излезе со интервјуто:

Последно уредено:
Член од
14 април 2012
Мислења
32.839
Поени од реакции
67.283
Дур беше редовен стартер кај Оле, не му пречеа ни старите теретани, ни куварите, ни тренерот, ни тоа каде се наоѓа клубот, ама апсолутно ништо. Не е интервјуто за да открие нешто што не сме го знаеле, туку да добие раскин на договор.

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513

Да му ебам се женско јас и на Роналдо и на Глејзери и на сите членови на ФК Роналдо.

Kajgana Shop

На врв Bottom