Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.850
Поени од реакции
21.663
И замислете вечер Роналдо иде пак кај Морган и сега во улога наместо Манчестер Јунајтед ја става Португласката репрезентација :D

Член од
20 март 2022
Мислења
1.385
Поени од реакции
3.513
И замислете вечер Роналдо иде пак кај Морган и сега во улога наместо Манчестер Јунајтед ја става Португласката репрезентација :D
Утре и другиден ќе има продолжение. 90 минути дробел лигушот.

Инаку, вака реагира еден зрел човек на 30+ години, а не како оставена тинејџерка јавно да цимоли и да се лути на сите живи кои дале критика за него.

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Член од
13 мај 2016
Мислења
500
Поени од реакции
960
Тие што го гледале Јунајтед кога игра со Роналдо и без Роналдо во тимот, и малку од малку барем разбираат фудбал знаат дека не треба да игра прв тим. Не е некоја ракетна наука.
Ако мисли спротивно, или е благо ретардиран или е дете.

Убеден сум дека ако самиот Кики прифатеше да влегува во игра 60+ минута, пак ќе нашибаше 20+ гола.
Ама Кики вака не сака јбг.

Е сега горе некој пиша, мора да игра ради годините и дека времето го гази. ТОЧНО.
И дедо ми сака да клецка на 80+ години, ама ка не а бива..не а бива.

Никој СЕРИОЗЕН КЛУБ не би го зел во ПРВ тим овој Роналдо денешен, впрочем сите видовте летото што се случи.
Маркетингшки да, играчки не.

Глупо, моронско интервју, само си моча сам на себе со изјавите насочени кон менаџерот и Руни, ама јбг ќе му стивне главата за неколку години (веројатно), ќе знае и сам дека згрешил со овој потег.

Роналдо играчки е завршена приказна.
Нас не болеше Кики кога замина во Реал, сега ова и то преку к, нека одеби само.
Најубо правеше стариот со вакви испади, а почне да прде некој, ајт упм лета од клубот.

Туку нека купат Јунајтед јак шпиц некако зимава, пошо пола сезона без шпиц играме.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.615
Поени од реакции
11.674
Тие што го гледале Јунајтед кога игра со Роналдо и без Роналдо во тимот, и малку од малку барем разбираат фудбал знаат дека не треба да игра прв тим. Не е некоја ракетна наука.

Убеден сум дека ако самиот Кики прифатеше да влегува во игра 60+ минута, пак ќе нашибаше 20+ гола.

Е сега горе некој пиша, мора да игра ради годините и дека времето го гази. ТОЧНО.

Никој СЕРИОЗЕН КЛУБ не би го зел во ПРВ тим овој Роналдо денешен, впрочем сите видовте летото што се случи.

Глупо, моронско интервју, само си моча сам на себе со изјавите насочени кон менаџерот и Руни, ама јбг ќе му стивне главата за неколку години (веројатно), ќе знае и сам дека згрешил со овој потег.

Најубо правеше стариот со вакви испади, а почне да прде некој, ајт упм лета од клубот.

Туку нека купат Јунајтед јак шпиц некако зимава, пошо пола сезона без шпиц играме.
Најголемата болка на него му е што не игра ЛШ, до толку е очаен што би играл за Бенфика
Од тука и потекнува револтот кај него и искрено порано не му ни замерував што сакаше да си иде посекако на него не треба да се гледа ко прва опција, чисто да се има во тим како ментор и одвреме навреме да игра ама со ова последново интервју ја претера дефинитивно

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.772
Поени од реакции
10.074

Јак шпиц у зима тешко ќе треба на 100 мил што мислам дека нема да се случи.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Реално на Бруно формата најмногу му падна по доаѓањето на Роналдо, случајно или не.

Секако, немора да значи и дека е кривица на Роналдо директно, ама мислам дека на некој начин го поремети тоа што наеднаш падна во втор план и изигра сезона под секое прифатливо ниво лани.

Сезонава е друг играч, иако по форма не е на нивото од пред две години. Сепак мотовацијата му е вратена, на терен е еден од играчите кои најмногу трчаат, како капитен е исто солиден, знае да ги организира соиграчите и да бара од нив да се трудат повеќе.

И Ериксен и Касемиро му дојдоа како порачани, па може конечно да кажеме дека имаме добра тројка во прв тим.

Останува да ги искорене лигавењето после секој фуал и да го користи мозокот малку повеќе во одредени ситуации. Меѓутоа факт е дека веднаш се осеќа неговото отсуство кога не е во игра.

Во главно, јас лично сум задоволен од сезоната што ја игра, а очекувам и многу повеќе кога ќе го комплетираме тимот.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.850
Поени од реакции
21.663
:unsure::unsure::unsure::unsure:
Од играчите на Јунајтед позитивно можам да истакнам само тројца. Диого Далот кој е многу професионален, а и покрај тоа што е млад не се сомневам дека долго ќе игра. Паметен е, интелигентен и многу професионален. По добро можам да ги споменам уште Лисандро Мартинез и Касемиро
Не почитуваат поискусни и повозрасни играчи, живеат во друга ера. Морам да кажам дека мојот син кој има 12 години го нема тој менталитет. Младите играчи во денешно време доаѓаат до некои работи многу полесно, воопшто не се замараат, не им е баш гајле. Се преправаат дека слушаат, но тоа оди во едното уво, а од другото излегува. Тоа не ме чуди, но навистина е штета што кога го имаат најдобриот пример пред себе, не се ни трудат да го следат“,

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Нормално дека Далот, убедливо најголем гзолижач му е од цел клуб. :icon_mrgr:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.839
Поени од реакции
67.286
A gde je Bruno? Чисто се сомневам дека Ериксен, Варан, Бруно не се професионалци. Него ајде, да се јадело гомна.

Најкомичен момент од досегашниот дел на интервјуто ми е кога Пирс му вика,
- Што ке кажеш за овие забелешки дека не играш пресинг?

Братов ладно кажа дека овие новите тренери што доаѓаат, дека имаат само нивен стил на игра, и дека не сакале тренерите да ја приспобуваат играта спрема неговите можности, каде што негово нетрчање не би доаѓало до израз. Читај, пак требало целиот тим да трча за него. Одлепен од реалноста 100%.

Оле доби отказ заради ова.

Kajgana Shop

На врв Bottom