dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.871
- Поени од реакции
- 10.160
Повреден е?Ќе биде заебано без Мартинез првата на Кампот.
Повреден е?Ќе биде заебано без Мартинез првата на Кампот.
Трет жолт доби некни со Сосиедат, суспендиран за следна утакмица.Повреден е?
Заборавив на тоа.Трет жолт доби некни со Сосиедат, суспендиран за следна утакмица.
Се придруживам кон поздравите и честитките.Ливерпул е ставен на продажба, нашите "газди" око не им трепнува а ги колнат пцујат до пето колено и око не им трепнува.Племето да им ебам.
Дискутабилно..Реално гледано полесен противник беше само Нант.
Не се заебавам, сигурен сум дека идеме понатака али во случај да испаднеме од оваа Барса - нема што да бараме ЛШ следна година.Дискутабилно..
Каква карта бараш?Каде и како може да се купи карти за на Ноу Камп?
Барај го оној ликот од Велес што иде на Ноу Камп секоја втора недела. Ке ти најде карти, само што ке ти каже на кој прстен ке бидеш, инсистирај да ти даде карта за истиот. Втората опција е да си бараш карта од препродавачи пред стадион. Претходната со Барса кога бев да гледам имаше преку 2000 луѓе кои нудеа карти.Каде и како може да се купи карти за на Ноу Камп?
Појма немам кој е тој од Велес, ако го имаш на ФБ/Инста пушти го во инбокс.Барај го оној ликот од Велес што иде на Ноу Камп секоја втора недела. Ке ти најде карти, само што ке ти каже на кој прстен ке бидеш, инсистирај да ти даде карта за истиот. Втората опција е да си бараш карта од препродавачи пред стадион. Претходната со Барса кога бев да гледам имаше преку 2000 луѓе кои нудеа карти.