Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Dobro be mamu mu... vie normalni li ste ??? Znaci konstantno sekoj den se nerviram vo diskusiite so navivaci na drugi ekipi zasto nisto ne cenat, i doagjam tuka za da najdan takanareceni "istomislenici".. koga ima sto da citam! Znaci baska toa sto site zborat samo za Real i Barsa... baska sto sto i da spomnes za Junajted, odma ide toa deka ne igraat vo LS itn, uste i tuka da se laelo 24/7! Vie ili ne gi gledate natprevarite na Junajted ili pojma nemate od fudbal, ako ne se slozuvate deka momentalno Nani e najdobriot sto go imame ! (znaci pokraj zverot Runi, no naglo mi padna mislenjeto za nego posle baranjeto transfer, no se trudi deteto da se opravda maksimalno od togas :) ) Znaci mani nerviranje sto nikoj drug tim ne go priznava Nani, site velat deka celo vreme go IMITIRA RONALDO, pa i tuka toa da go citam ?!?! Za da vredi Nani ili bilo koj drug igrac vo svetot, treba da dade nekoj hettrik vo LS pa togas da go primetat... Kako Bejl sto bese... Ama daj bar vie cenete si go toa sto go imate ! Koga i da igrame loso, samo toj ima m*da da povlece i da napravi nesto ! Sfatete deka gi nemame takvite igraci kako Barselona niz celiot teren i sekogas da pravime sansi samo so dodavanje ! Nie mnogu cesto pravime sansi samo so poteg na poedinec... kako valensia koga ke pretrca nekoj, ili Nani so negovite potezi! Znaci i so blekburn koga vekje ne igrase Runi, sekogas se nadevav deka ke dodadat na Nani i vikav pred laptopot da sutne i od 30 metri zasto samo on ima m*da za toa ! Ebati mizavite navivaci ebati.....

A sto se odnesuva na Junajted, nastrana od takvite navivaci kako vas koi ne vredite ni da vi se nervira covek, vaka... Me raduva mnogu sto poleka ni se vrakjaat igracite, zasto mnogu merak ke mi e da go istreseme Shitty vo kupot, cisto onaka! Toa deka ne treba da se raduvame na kiks na Siti e isto taka mizavo.. Zosto ne bi se raduval na kiks na glavniot konkurent?? Mene mi e i vaka milo koga izgubat celzi ili liverpul, sto se 15 boda zad nas, a ne pa Siti... Druga rabota, za zalenje e O'shej stvarno bidejki mnogu ni fali, ama ednostavno si zasluzi covekot da e standarden vo drug klub i toa e toa.. Vaka pa i Smoling i Jones, kojznae koj po red ke bese za izbiranje... I posledna rabota, molete se samo da ne e nisto poseriozno kaznava so Runi, nekako ne izjavuvaat nisto ni toj ni lisecot pa nesto mi smrdi... ili pak e prva obicna kazna sto Runi ja prifatil bez bunenje i sfatil konecno koj e shefot :)
GGMU ! <3
Реално... (y)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да бе, овој уште пред месец дена трола на Твитер како едвај чека да дојде во Манчестер, дури и си смени во about me - Man Utd player, мислам дека едно недела дена нема спиено од радости.

Го прашуваат што сака да игра често и на која позиција и вика дека е атакинг мидфилдер, а риал намбер 10, па да видиме каков ќе биде. Ми изгледа на дрзок копиљ а таквите во ПЛ а и во клубов најчесто успеваат/ле.
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 09:19 ---
Dobro be mamu mu... vie normalni li ste ??? Znaci konstantno sekoj den se nerviram vo diskusiite so navivaci na drugi ekipi zasto nisto ne cenat, i doagjam tuka za da najdan takanareceni "istomislenici".. koga ima sto da citam! Znaci baska toa sto site zborat samo za Real i Barsa... baska sto sto i da spomnes za Junajted, odma ide toa deka ne igraat vo LS itn, uste i tuka da se laelo 24/7! Vie ili ne gi gledate natprevarite na Junajted ili pojma nemate od fudbal, ako ne se slozuvate deka momentalno Nani e najdobriot sto go imame ! (znaci pokraj zverot Runi, no naglo mi padna mislenjeto za nego posle baranjeto transfer, no se trudi deteto da se opravda maksimalno od togas :) ) Znaci mani nerviranje sto nikoj drug tim ne go priznava Nani, site velat deka celo vreme go IMITIRA RONALDO, pa i tuka toa da go citam ?!?! Za da vredi Nani ili bilo koj drug igrac vo svetot, treba da dade nekoj hettrik vo LS pa togas da go primetat... Kako Bejl sto bese... Ama daj bar vie cenete si go toa sto go imate ! Koga i da igrame loso, samo toj ima m*da da povlece i da napravi nesto ! Sfatete deka gi nemame takvite igraci kako Barselona niz celiot teren i sekogas da pravime sansi samo so dodavanje ! Nie mnogu cesto pravime sansi samo so poteg na poedinec... kako valensia koga ke pretrca nekoj, ili Nani so negovite potezi! Znaci i so blekburn koga vekje ne igrase Runi, sekogas se nadevav deka ke dodadat na Nani i vikav pred laptopot da sutne i od 30 metri zasto samo on ima m*da za toa ! Ebati mizavite navivaci ebati.....

A sto se odnesuva na Junajted, nastrana od takvite navivaci kako vas koi ne vredite ni da vi se nervira covek, vaka... Me raduva mnogu sto poleka ni se vrakjaat igracite, zasto mnogu merak ke mi e da go istreseme Shitty vo kupot, cisto onaka! Toa deka ne treba da se raduvame na kiks na Siti e isto taka mizavo.. Zosto ne bi se raduval na kiks na glavniot konkurent?? Mene mi e i vaka milo koga izgubat celzi ili liverpul, sto se 15 boda zad nas, a ne pa Siti... Druga rabota, za zalenje e O'shej stvarno bidejki mnogu ni fali, ama ednostavno si zasluzi covekot da e standarden vo drug klub i toa e toa.. Vaka pa i Smoling i Jones, kojznae koj po red ke bese za izbiranje... I posledna rabota, molete se samo da ne e nisto poseriozno kaznava so Runi, nekako ne izjavuvaat nisto ni toj ni lisecot pa nesto mi smrdi... ili pak e prva obicna kazna sto Runi ja prifatil bez bunenje i sfatil konecno koj e shefot :)
GGMU ! <3
Најреален пост и другарче ако те запознаам некогаш едно пиво ќе те частам. И не се секирајте за Руни, не бил само тој и Гибсон и Еванс биле со него. Најобична казна ама новинариве сакаат да прават од мрава - крава. Секој ден се казнувани фудбалерите кај нас, еден Едвин ван дер Сар што можеше да им биде татко на сите беше казнуван 100 пати за минута доцнење на тренинг, а тоа е затоа што сме клуб, а не заебанција. Тука дисциплината е најважна.
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 09:22 ---
http://zamunda.net/details.php?id=293213&hit=1 vredi da se pogledne,za site koj zaboravile sto vsusnost e runi. ;)
Не бе другарче немаме заборавено кој е Руни само факт е дека има карактер на глушец. Тоа не можеш да го промениш. Нани може заушки да му мава. Ако има карактери во наш тим, тоа се најпрво Рио и Видиќ, потоа Гигс и Евра и така натака. Ама на овие двајцава први мислам дека и Хитлер оро би им играл.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Да бе, овој уште пред месец дена трола на Твитер како едвај чека да дојде во Манчестер, дури и си смени во about me - Man Utd player, мислам дека едно недела дена нема спиено од радости.

Го прашуваат што сака да игра често и на која позиција и вика дека е атакинг мидфилдер, а риал намбер 10, па да видиме каков ќе биде. Ми изгледа на дрзок копиљ а таквите во ПЛ а и во клубов најчесто успеваат/ле.
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 09:19 ---

Најреален пост и другарче ако те запознаам некогаш едно пиво ќе те частам. И не се секирајте за Руни, не бил само тој и Гибсон и Еванс биле со него. Најобична казна ама новинариве сакаат да прават од мрава - крава. Секој ден се казнувани фудбалерите кај нас, еден Едвин ван дер Сар што можеше да им биде татко на сите беше казнуван 100 пати за минута доцнење на тренинг, а тоа е затоа што сме клуб, а не заебанција. Тука дисциплината е најважна.
--- надополнето: 3 јануари 2012 во 09:22 ---

Не бе другарче немаме заборавено кој е Руни само факт е дека има карактер на глушец. Тоа не можеш да го промениш. Нани може заушки да му мава. Ако има карактери во наш тим, тоа се најпрво Рио и Видиќ, потоа Гигс и Евра и така натака. Ама на овие двајцава први мислам дека и Хитлер оро би им играл.
Зависи кое не зезај и ти сега.:D
Ај малце да свртам муабет...
Следнава утакмица со Њукасл не знам зашто ама мислам дека ќе ги отвориме,првата тогаш се напикаа на гол линија последни 20 минути цел тим се бранеше.Ферги утре со ултиматум , победа од 3-4 разлика или копачки у глава ќе си бираат кој каква сака:icon_mrgr:
Шала на страна мислам дека ќе ги совладаме,реално њукасл опадна и нема доволно играчи за да изиграат 4 утакмици во 10 дена...наши се.
ГГМУ

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
После неколку дена ми помина нервозата, и онака си размислував во врска со Де Геа и Линдегард.
Значи Де Геа ги избрани сите дерби мечеви да речам појаките утакмици и добар беше фати неодбранливи топки, но и прими неколку гола по негова грешка.Јбг чоек е не е компјутер па да не прави грешки, плус то тој дојде од Шпанија,поради тоа најслаба точка му се високите топки,особено слични на примениот гол со Блекбурн,зошто?
Поради тоа што во Шпанија не се игра груб фудбал и маркирање на голман при изведување на корнери и сл.
Додека пак Де Геа не е некој голман крупен (му рекоја да накачи некое килце , јбг споро иде ама ќе се здебели ) за да може посигурно да делува на високите топки.
Додека сме кај Линдегард, тој голман ги избрани шо се вика сите утакмици со послаби екипи и притоа немаше никаков асолен шут кон голот.
За високите топки ми изгледа посигурен ама сепак уште вистински го немаат тестирано против појака екипа.
Уште еднаш во врска со Де Геа голем е притисокот да очекуваат од него да го заменат наеднаш Ван Дер Сар, полека пополека се снајдува во Премиер лигава,а и Ван Дер Сар на почеток правеше киксови па никому ништо...
Онака избрзав за Де Геа му испцујав се живо диво ама тоа беше момент на нервоза :confused:

Во врска со Нани, понекогаш знае да не подаде туку да шутни, ама ако не е тој не знам кој би имал тестиси да дрибла да ја изнесе топката од наша половина и сл.
Мора во екипата да се има еден со мадлаци (по мене знам пошто и јас тренирам фудбал!) мора да има некој што ќе ја изнесе топката да издрибла, да направи шанса за гол.
Ако бил толкав егоист немаше да има онолку асистенции.Нани во моментов е најдобрата карика во екипата.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Алоооо НАПНА веќе со Нани.Дај остајте го човекот,сигурно почнал да ика од толку ОГОВАРАЊА.Да не беше и ти у соблекувална на полувреме,па знаеш што што му збореле ?:)
очигледно е тоа, малце интелигенција да се има и ќе се сфати o_O

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.915
Поени од реакции
11.682
Inter sporting director Marco Branca to travel to England to open talks with Manchester United about Wesley Sneijder

Немаат попаметна работа луѓево и одма тресат зелени. Кога требаше не дојде, сега ни за 10 не вреди да го купат, нека оди во сити таму ќе му платат 250 000 неделно ебаму стопанката.
Башка и не ми се свиѓа ова, ќе треба да лета некој од прв тим што е крајно педерски потег на пола сезона.

A

apidrone

Гостин
Inter sporting director Marco Branca to travel to England to open talks with Manchester United about Wesley Sneijder

Немаат попаметна работа луѓево и одма тресат зелени. Кога требаше не дојде, сега ни за 10 не вреди да го купат, нека оди во сити таму ќе му платат 250 000 неделно ебаму стопанката.
Башка и не ми се свиѓа ова, ќе треба да лета некој од прв тим што е крајно педерски потег на пола сезона.
Или отишол во Манчестер да преговара за Тевез...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Или отишол во Манчестер да преговара за Тевез...
Стокпорт не е Манчестер :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Коефициентот на Скај Спортс за да потпише Снајдер пак почна да паѓа енормно, сега е Wesley Sneijder 5/6 to join MUFC in January.

Ако го стопираат, знајте ќе биде Houston, we have a problem.

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Момци и девојки, да не се собирате утре повторно во Агер како минатиот пат на пивце и фудбал?

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Епа тогаш те молам да ни кажуваш тука на сите што се дешава на полувреме,и отприлика што тактика се спрема,за да и ние ОБИЧНИТЕ ЛУЃЕ дознаеме нешто.;)

Член од
4 октомври 2008
Мислења
653
Поени од реакции
434
http://zamunda.net/details.php?id=293213&hit=1 vredi da se pogledne,za site koj zaboravile sto vsusnost e runi. ;)
Koj saka da se iznagleda golovi i jas go preporacuvam ova :) Vcera odma go simnav i go izgledav, site 150+ gola gi ima na Runi, i komentari od nego,Fergi i Giggs posle sekoj povazen gol... Se sekjavam recisi bukvalno na sekoj gol, ama od vakvo klipce i ona "this is why I love Man United", samo da ti bide krivo kakvi igrachista pominale niz klubov, a momentalno ne se so nas :/ A i se zabelezuvaat promenite vo timot za tie 7-8 godini, i ubavo se zabelezuva majstorstvoto na Ferguson :)

Kajgana Shop

На врв Bottom