Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Таман треба да дојде време да се продаде, баам ќе се распуца. :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Fucking GET IN!

Реално сеа можеби доста е и реално е 2-2 со оглед на составот и 12те величествени кои се на физиотерапетската маса. И со 2-2 сум задоволна, не дека би одбила 3-2.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Момент за паметење , секогаш кога ќе дадеме гол во кадар влага Ферги како забрзано ја џвака мастиката !!!!!

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.539
Поени од реакции
17.958
бербатов царе :cuc:а ферги по којзне кој пут покажа декае голем тренер од 3та напѓчи имсе цувство да го остае у игра вистинскиот и покрај тоа со напре пенал браво царе :vozbud:

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
брука .... со пола шут кон гол и 15 одбранбени фудбалери ни дадоа 3 гола ... Велбек не се виде цела утакмица ама затоа си ги изигра сите 90 минути .

Максимално потценување исто како во лига на шампиони одмара клучни фудбалери и на крај испаѓаме .... еве ја истата слика и денес.

Заслужен , презаслужен пораз е вака се честита роденден од тимот .. среќен роденден и од мене САФ.

Со оваков однос не заслужуваме титула ... игра 0 .. формација и тактика 0 ...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.740
Поени од реакции
11.626
Шо се секирате, пак ќе сме први :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Добро де и против Волвс лани вака бевме катастрофа :) Ништо страшно. Среќна Нова Година на сите, се читаме во другата, 2012, со посреќни моменти :)

Ryan Giggs

Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Ајде сега сите ќе пишат, судијата е крив ова она сме немале среќа голманот им бранел ... ништо од тоа не е точно ... едноставно бевме НУЛА !!!!!!

Среќна нова година и од мене !!!!!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Срамота , едноставно срамота е ова.

Почна од коцкањето на Ферги да вади ваков состав , после смешниот пенал на Бербатов , на крај кикс на Де Геа ... ех кога ќе ми текне ВДС како ги фаќаше ваквите топки , овој една не може да фати. :tapp:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.996
Поени од реакции
7.151
Исто како со Волфс лани кои беа во борба за опстанок после серија победи кикснавме, еве и сега исто така :( Ајде нека им биде, со среќа и титула во новата година :icon_lol:

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Исто е исто е,ама минатата сезона го немаше Ман Сити олку силен...
Овај Де Геа рипа и онај со гла го натскока , нејчам да го видам појќе створењево ич не ми е сигурен , упичку матер во Атлетико царче беше овде психички е паднат , а Линдегард супер си брани..
Се на се добар подарок за Фергусон (y)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.095
И сеа ако не ги тепаме Њукасл шо бива? За џабе загубени 3 поени на домашен терен... И ајде за составот не се бунам, ама за клупата не ми е јасно.. Како може бар Руни и Гигс да не бидат оставени на клупата за секој случај.. Класично потценување на противникот, од цел тим на Манчестер Јунајтед... А за потценување, се добива една по главата... Иронијата во оваа сезона продолжува... Само не ми е јасно до кога ќе трае.. И изгубивме од тим што имаше едвај 11 поени освоено, на Олд Трафорд.. Како да не ти биде мака и како да не критикуваш???

Kajgana Shop

На врв Bottom