Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

devil!

weirdo
Член од
19 јули 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
462
Дечки ќе се прави ново знаме RED ARMY MACEDONIA кое ќе биде официјално знаме на фан клубот. Најверојатно ќе се прави по дизајнот на знамето на хрватскиот фан клуб. Моментално сме во преговори за цената. Инаку дизајнот на знамето ќе биде следен. Од примерот подоле, планот е во црвената линија да пишува RED ARMY MACEDONIA, белата линија со MUFC и амблемот останува иста, а најверојатно темно тегетот ќе содржи WE"LL NEVER DIE. Се планира да биде промовирано за новата сезона, зошто оваа е пред сам крај. Инаку пари за знамето ќе се собираат или на натпреварот со Стоук (поверојатна варијанта) или евентуално на првиот натпревар од новата сезона.

Уше Green & Gold шалчиња да можеме некако да набавиме :(
Очекувам добра атмосфера во Шенклис и победа на Јунајтед!
-се гледаме.:manfan:

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.765
Поени од реакции
11.270
А дека Невил бил добар ради Бекам треба да направиш :kesa:. Невил своевремено беше еден од најдобрите десни бекови во ПЛ,
Кажи ми колку години го пратиш Манчестер? 15 сигурно не, па може и затоа ваков муабет. Ок е, нема везе...
Ама дека не го сакам невил и воедно не го бива, си стојам на тоа, па ако сака и почесен претседател нека стане.

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Кажи ми колку години го пратиш Манчестер? 15 сигурно не, па може и затоа ваков муабет. Ок е, нема везе...
Ама дека не го сакам невил и воедно не го бива, си стојам на тоа, па ако сака и почесен претседател нека стане.
Па може не 15 ама добри 13 години сигурно. А ти си единствениот што во фан клубов има такво мислење за Газа.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ме интересираше нешто и прогуглав, увидов дека иако имаме по 18 титули со Ливерпул, ние сме најуспешни во ПЛ од кога таа постои.

Клик, им бегаме на Арсенал некаде 200 бода, за другиве да не зборам :))))

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Имате сите поздрав од СтереоЛов.:smir:

Ви порачува што и да се случи никогаш да не ја губите надежта,затоа што и доколку Јунајтед не ја освои титулата пак ке бидат шампиони бидејки играат на терен со срце,го оставаат срцето со одлична борба,колабираат,играат со скршени нозе и раце но...пак играат, и пак победуваат,не се продадени души ко некои.Ете тоа ти се вика шампионски тим.:back:

BELIEVE:pipi:

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Досегашните амблеми

и дресови на клубот од формирањето до сега

Kanal 88

Несопирлив
Член од
7 февруари 2010
Мислења
15
Поени од реакции
22
Имате сите поздрав од СтереоЛов.:smir:

Ви порачува што и да се случи никогаш да не ја губите надежта,затоа што и доколку Јунајтед не ја освои титулата пак ке бидат шампиони бидејки играат на терен со срце,го оставаат срцето со одлична борба,колабираат,играат со скршени нозе и раце но...пак играат, и пак победуваат,не се продадени души ко некои.Ете тоа ти се вика шампионски тим.:back:

BELIEVE:pipi:
Нема да ја изгубиме надежта, Манчестер Јунајтед ќе биде старо/новиот шампион на Англија. Поздрав и до СтереоЛов.

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Еве играч што треба Ферги да го лапне за 20-25 мил. евра

Дополнително олеснување е што самио играч сака да си оди значи клубот не може да бара некоја голема пара. :toe:
Грешиш. Волзбург му стави почетна цена на Џеко од 40M. Ништо чудно во Сити да заврши летово :toe:

CrAzY_BiTcH

Аin't funny?
Член од
1 февруари 2010
Мислења
82
Поени од реакции
6
Нема да ја изгубиме надежта, Манчестер Јунајтед ќе биде старо/новиот шампион на Англија. Поздрав и до СтереоЛов.
Нека биде така инаку имав читано дека некои се имаат откажано па дури и честитаа во фан клубот на лешпирите.

Поздрав:salut:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ако најте стриминг за денешниот натпревар United Relief , постирајте линкови !!

Изјавава на Евра ме наежи:

“I got a load of DVDs,” said Evra. “About the Munich disaster and the Busby Babes, about Bobby Charlton, George Best and Denis Law, about Cantona. The whole story of the club. You meet these people around the club and I wanted to know who they were. What they had done for the club. Out of respect. Because when you shake the hand of Sir Bobby Charlton you can feel the legend. All the young players here need to understand the history of the club. After I watched those DVDs I realised I needed to respect the shirt. I needed to respect the story. Every time I play that is in my head. What a privilege it is to play for Manchester United. When you pull on the shirt you are pulling on history, and I say thanks to God that I play for this club. To be able to come in and train here. To work with legends like Ryan Giggs and Paul Scholes. When I arrived here people asked me what excited me most. I said it was not training with Ronaldo and Wayne Rooney but players like Giggs and Scholes. They are the history of the club. Giggs trains like a player who has never won anything in his career. His hunger. His desire to win, even on the training pitch.”

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
http://www.fanchants.com/football-songs/manchester_united-chants/red-faith-across-the-ocean-man-utd-brasil/

Само на крај место brazilians - macedonians!
♥ ♥ ♥ ♥

________________________________________________________________________________

Можеби е офтопик бидејќи Бекс не игра за Јунајтед,но со самиот гест покажа дека го сака клубот!

Среќен роденден царе,стварно ми е мака што нема да настапиш на СП!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Момци, ќе ни биде потребно вистинско чудо денес... вистинско, Ливерпул тимот кој најмногу го мразиме и не мрази треба да ни овозможи титула со која ќе го преминеме по бројот на освоени титули, а од друга страна ако загуби, ќе загуби многу... со среќа нека ни биде :smir:

GLORYmanutd:GLORY

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.862
Поени од реакции
6.896
Колку за инфо уплатив Ливерпул-Челзи Х, Сандерленд-Манчестер Х-2, Реал-Осасуна 1-1 и Фулам-Вест Хем Х2. :helou:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Колку за инфо уплатив Ливерпул-Челзи Х, Сандерленд-Манчестер Х-2, Реал-Осасуна 1-1 и Фулам-Вест Хем Х2. :helou:
За колко го уплати? ц ц ц... најарно тури Челзи 2 за 1000 и секак си у ќар :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom