- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 973
И јас можам да напишам дека Меси сум го видел во дрес на Јунајтед, ќе ми верувате?
А и на крај краева ако носел дрес на Реал не значи дека ќе оди таму летово,нели?Да беше од некој мадридски весник ќе мислев дека е измислица, Спорт е каталонски весник, не гледам причина зошто тие би измислувале вест од која Реал само може да добие нешто, затоа што секој тим би посакал напаѓач како Руни.
Еве од каде е земена таа вест.
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=708588&idseccio_PK=849
"I am very flattered to be linked with a prestigious club like Manchester United," said Diarra.
"They are a top team and on a same level as Madrid. The Premier League is also the top league in the world, so let's wait and see.
"I am not playing a lot and at the end of the season I will discuss my situation with all parties and a decision will be taken.
"I want to play week in, week out like all top players."
Главата на Руни, телото на Роналдо?
А ова на Сантијаго Бернабе е, на неофицијалната презентација на Руни како нов играч на Реал? Пошто гледам на стадион е сликан, а и изгледа сообраќајка има правено оти вратот му е премногу модарДа беше од некој мадридски весник ќе мислев дека е измислица, Спорт е каталонски весник, не гледам причина зошто тие би измислувале вест од која Реал само може да добие нешто, затоа што секој тим би посакал напаѓач како Руни.
Еве од каде е земена таа вест.
http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=708588&idseccio_PK=849
хахахахаха.. ме изнасмеа.. хахахах:pos2::pos2:Man United have signed a new striker from Nigeria.
On his first day of training, Fergie picked up the ball and said 'BALL' then pointed at the goal and said 'Goal. Then he demonstrated a kicking motion and said 'Kick' understand, 'Kick ball, goal, GOOOOOAAAALLL!'
Eventually the young African plucks up courage to say "Excuse me Mr Ferguson but I speak very good English", to which Fergie replies
' Sit down son, I'm talking to Berbatov.'
Јас па баш тоа што ова е напишано од каталонски весник, го сметам за измислица.Ама под сликата на линкот шо е пишува дека е монтажа,значи не мислат за таа слика
Сепак како што кажав,да го виделе 100% ќе го сликал некој,па веќе и баба ми ќе го имаше видено во весникот
Повредениот Руни во понеделникот бил во Барселона на снимање на рекламата за видео игра, а откако е направена верзија во дресот на „Црвените ѓаволи“, неговите советници одлучиле за секој случај да сработат и копија во бел дрес.Дали е можно?
:nenene::nenene::nenene:
Егидиииииииииииииииииии :pos2::pos2::pos2: неможам да се зберамMan United have signed a new striker from Nigeria.
On his first day of training, Fergie picked up the ball and said 'BALL' then pointed at the goal and said 'Goal. Then he demonstrated a kicking motion and said 'Kick' understand, 'Kick ball, goal, GOOOOOAAAALLL!'
Eventually the young African plucks up courage to say "Excuse me Mr Ferguson but I speak very good English", to which Fergie replies
' Sit down son, I'm talking to Berbatov.'