- Член од
- 16 август 2009
- Мислења
- 2.213
- Поени од реакции
- 1.713
Одлично ми почна денот, тепаше и Манчестер но не доволно . Каков почеток на натпреварот 3:0 и маестрална игра на Јунајтед, еднаш поминаа центар од мртов агол постигнаа гол. Некој стручњак нека ми одговори дали при првиот картон на Рафел немаше фаул врз него? Вторио според мене беше заслужен иако имаше и неколку недоделени и за Баерн, Ван Бујтен 5 пати стартуваше врз Руни, да не кажам намерно. Прегазениот од воз Рибери многу јадеше ..... и вршеше притисок врз судијата, па има судија бе алоо, кој си ти да изиграваш петел? Рафаел одигра добро, но нервозата и неискуството како што кажавте погоре беа пресудни. Така ќе учи од грешките и ќе стане голем играч. Како излезе со наведната глава...којзнае после елиминацијата го фатило срце...
Изиграа машки момците, јас сум задоволен од прикажаното, испаднавме со резултат 4:4, сепак тоа се дешава во фудбалот, не победува секогаш подобриот. Се работи за големи екипи, нијанси, ниво на концентрација итн. За Нани и Валенсија неам зборови, Нани не знам дали изиграл подобра утакмица, најмногу ми е жал за него имаше и шанса за хет трик, после не можеше да се соземе, ќе паднеше пред да изведе корнер. Сите играа со срце за Јунајтед, секоја чест, +10 за постот на Хулиган. Нека се тепаат малку и тие што 9 години не поминале, па не може секоја година ние финалисти да бидеме...glory, glroy man united!
Изиграа машки момците, јас сум задоволен од прикажаното, испаднавме со резултат 4:4, сепак тоа се дешава во фудбалот, не победува секогаш подобриот. Се работи за големи екипи, нијанси, ниво на концентрација итн. За Нани и Валенсија неам зборови, Нани не знам дали изиграл подобра утакмица, најмногу ми е жал за него имаше и шанса за хет трик, после не можеше да се соземе, ќе паднеше пред да изведе корнер. Сите играа со срце за Јунајтед, секоја чест, +10 за постот на Хулиган. Нека се тепаат малку и тие што 9 години не поминале, па не може секоја година ние финалисти да бидеме...glory, glroy man united!