Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Одлично ми почна денот, тепаше и Манчестер но не доволно :( . Каков почеток на натпреварот 3:0 и маестрална игра на Јунајтед, еднаш поминаа центар од мртов агол постигнаа гол. Некој стручњак нека ми одговори дали при првиот картон на Рафел немаше фаул врз него? Вторио според мене беше заслужен иако имаше и неколку недоделени и за Баерн, Ван Бујтен 5 пати стартуваше врз Руни, да не кажам намерно. Прегазениот од воз Рибери многу јадеше ..... и вршеше притисок врз судијата, па има судија бе алоо, кој си ти да изиграваш петел? Рафаел одигра добро, но нервозата и неискуството како што кажавте погоре беа пресудни. Така ќе учи од грешките и ќе стане голем играч. Како излезе со наведната глава...којзнае после елиминацијата го фатило срце...

Изиграа машки момците, јас сум задоволен од прикажаното, испаднавме со резултат 4:4, сепак тоа се дешава во фудбалот, не победува секогаш подобриот. Се работи за големи екипи, нијанси, ниво на концентрација итн. За Нани и Валенсија неам зборови, Нани не знам дали изиграл подобра утакмица, најмногу ми е жал за него имаше и шанса за хет трик, после не можеше да се соземе, ќе паднеше пред да изведе корнер. Сите играа со срце за Јунајтед, секоја чест, +10 за постот на Хулиган. Нека се тепаат малку и тие што 9 години не поминале, па не може секоја година ние финалисти да бидеме...glory, glroy man united!

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.827
Поени од реакции
5.638
Фергусон... пензионирај се.... очаен си.... толку од мене...

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
грев?? ај објасни ми зашто е грев???
Оти освои 11 титули у Премиер Лигата, 2 у ЛШ, а има шанси да ја освои и 12тата оваа сезона.
Не е ни најмалку крив Фергусон за неискуството на Рафаел. Да не сакаше со тројца у одбрана и да не распне Рибери?

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
I posle vi Anglija najdobra bila atmosferata ova ona ne se slusnaa navivacine na manchester celo vtoro poluvreme celo vreme BAYERN se slusase ne se naviva za timot samo koa napaga i koa vodi tuku i koa gubi

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
И да заборавив да се пофалам, 16 место у свет на фентази-то, за малку ќе лапнев Плеј Стејшн :pos2:, ама Евра......барем го има македонското знаме, меѓу тие ѓупските ако не друго...

http://en.uclfantasy.uefa.com/M/stats.mc?stat=table&event=10

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.827
Поени од реакции
5.638
Оти освои 11 титули у Премиер Лигата, 2 у ЛШ, а има шанси да ја освои и 12тата оваа сезона.
Не е ни најмалку крив Фергусон за неискуството на Рафаел. Да не сакаше со тројца у одбрана и да не распне Рибери?

ОСВОИ... минато свршено време.... и нема да ја освои 12-тата оваа сезона... толку беше од негоо.. истрошен е сакале да признаете или не сакале... јас не го спорам тоа шо го направил за Манчестер ама готов е... и немој Рафаел да го наоѓаш крив во оваа ситуација.. немој те молам...

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Незнам од кога влечење за дрес на 30+ метри од гол е за втор жолт и уништување натпревар. И да немаше пред тоа жолт, требаше да си биде класичен фаул без картон воопшто.
Пред недела дена не поеба линискиот, примивме гол од чист офсајд кој се гледа оддд Андромеда, а можеби да не чини титула(недај боже)
Не ми е целта да барам причина за поразот во судиите, туку ќе бидам максимално изнервиран ако било кој тим се пожали на судиски одлуки во наша корист во иднина. Во една недела не уназадоа колку што Мурињо персонално не бил оштетен цел живот.
Сепак , по овој пораз ќе се концентрираме на ПЛ, и со Руни ќе испотепаме се до крај.
ПС Честитки за Нани, човекот е во неверојатна форма. Редно беше. И мора да го споменам ВДС, навистина човек кој неможе никогаш да те изневери.

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе ок е биде што биде.... ми идеше да се утепам после утакмицата но тоа е тоа прифаќам и порази но посе оној педерски гол на Дрогба од 1 метар во офсајд и сега повторно да губиме во утакмица што можевме да ги наполниме до даска не можам да издржам веќе Руни незнам што да кажам за него ме остави без зборови, излезе да игра и покрај големата повреда. Нани ако продолжи вака да игра кој Роналдо кој сини очи ќе биде 3 пати подобар а пак Валенсија.... ме чуди како го добивме за толкава скромна сума :) Рафаел тој што ќе биде еден од најдобрите бекови ќе биде но неискуството си го прават своето јбг од вакви утакмици најмногу се учи :) аххх само едно незнам зошто Керик беше подолго на земја отколку да си ја одигра неговата игра :toe:
П.с не ми замерувајте за сликата со Роналдо немам се уклучувано овде мноооооооооооооооооооооогу време :kesa:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Арни сте? Јас да, како изигравме можеме да сме среќни и што не ни начукаа уште 2-3 во второто полувреме после сите грешки кои ги направивме, ги чекавме на контра и ги дочекавме - без напаѓач... алал да ни е. Здравје ќе имаме уште шанси да се докажуваме понатаму, имаме супер состав кој се покажа (недоволно вечерва) за жал на сите вистински навивачи но тоа е тоа, сега можеме да се фокусираме на останатите натпревари за одбрана на она што остана, титулата во Англија, со среќа ѓаволи.

Димчеј, смири се бате... утре денски пиши :smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
ОСВОИ... минато свршено време.... и нема да ја освои 12-тата оваа сезона... толку беше од негоо.. истрошен е сакале да признаете или не сакале... јас не го спорам тоа шо го направил за Манчестер ама готов е... и немој Рафаел да го наоѓаш крив во оваа ситуација.. немој те молам...
Грешка си брате, грешка си.
Ама ај нека е, секој си има различни сфаќања и желби.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже, ко што вика Дено, човеков е институција. Со толку многу повреди сезонава и ослабен тим успеа да го догура Јунајтед до тука. Гледај ги Ливерпул без Арбелоа и Чаби каде се...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom