Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Ептен слаба се покажа денес средниот ред. Камо сите како Гигс да трчаа и да се трудеа, сигурно ќе победевме. Флечер и Керик тотална утка.

За црвениот на Рафаел не сакам да коментирам, ќе кажам дека од таа минута натака заврши фудбалот.

Овој бод оди на плеќите на Видич, а тие два бода што заминаа ги прокоцкаа Бербатов и Руни. Флечер, Керик и Нани не вредат да се спомнат дека воопшто играле.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
То е то уште една нерешена :toe: Само ме плаши што не направивме ама баш ниедна добра шанса.

A

apidrone

Гостин
Ок де, и нерешено не е така лошо. Не сме изгубиле против Ливерпул или Челзи 2 бода, туку против Тотенхем...

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Според играта најреално беше нерешено. Сепак, сеуште сме први.

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.780
Поени од реакции
21.484
Овој бод оди на плеќите на Видич Рио И Рафаел, а тие два бода што заминаа ги прокоцкаа Бербатов и Руни. Флечер, Керик и Нани не вредат да се спомнат дека воопшто играле.
Незнам само што чекаше толку долго САФ да ги змени Нани и Бербатов. Реално гледано не заслуживме 0-0 но сепак изджаа до крај момците со играч помалце и тоа е тоа.
Остануваме единствена непоразена екипа што и не е така лошо.

Glory Glory Manchester United

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Типична тврда англиска утакмица, со многу нафрлени топки....и супер Видич..
Резултатов за нас со оглед на околностите е поволен...секако победа ќе беше идеално,ама Тотенхем според мене се втор најдобар тим во премиерлигата оваа сезона , се разбира после Јунајтед, па добро е што не загубивме.....

Чим Тотенхем не не победи, другите нема шо да бараат :) :)

*******Ајде нареден натпревар мора победа....една убедлива....****************

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Би требало да бидеме задоволни од овој бод.. Тотенхем се покажа многу добро и имаа повеќе и посериозни шанси од Манчестер.. За црвениот на Рафаел сосема си го заслужи.. фаул беше дали намерно или ненамерно фаул е.. и плус од зад грб! Он настрада само заради Нани пошто он цело време си го дрвеше по десна страна.. и баш сакам да видам статистика колку има "истрачано" (одено) Рафаел неможеше сам со Асуекото и Бејл! Али како и да е сеуште сме први и сеуште сме непоразени и имаме два натпревари помалку! GGMU

Stoichkov

Царево Село/Делчево
Член од
9 февруари 2010
Мислења
204
Поени од реакции
60
Манчестар веке спечели титлата след легендарен Х на Тел Авив Арена ! Невероватна игра на Рафаел и стратегически црвен картон !:)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.739
Продадена БУГАРСКА душа си, те жалам :nesum:
Тешка работа :tapp:

Инаку за натпреваров се знаеше дека ќе падне 2 жолт на, толку антипатичен ми е овој судија глава не сакам да му видам!
Требаше да ги победиме, ама не покажавме некоја иницијатива на натпреваров. Флечер и Керик тотално збунети, еден од нив мораше да иде надвор а Нани да си остане.
Нани знае и може со потег на направи некоја предност овие двајца не.
Ама ај колку е толку е, нареден пат поише.

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Незнам само што чекаше толку долго САФ да ги змени Нани и Бербатов. Реално гледано не заслуживме 0-0 но сепак изджаа до крај момците со играч помалце и тоа е тоа.
Остануваме единствена непоразена екипа што и не е така лошо.

Glory Glory Manchester United
Зошто сите напоменувате во секој коментар дека сме непоразени? Сакате Јунајтед да игра за победа или нерешено?

За мене се` освен победа е неуспех. Не ме интересира дали до крај на сезона ќе бидеме непоразени, туку кој ќе ја освои титулата, а таа се освојува со победи.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Зошто сите напоменувате во секој коментар дека сме непоразени? Сакате Јунајтед да игра за победа или нерешено?

За мене се` освен победа е неуспех. Не ме интересира дали до крај на сезона ќе бидеме непоразени, туку кој ќе ја освои титулата, а таа се освојува со победи.
Се тешиме!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Искрено, бев задоволен со Х, се до контрата во 94.. Ептен се изнервирав кога не ја искористивме..

Играта беше слаба денеска.. После се виде оти и Ферги е задоволен со Х, кога го повлече Руни... Ама стварно малце се нервирам ради нерешените на гостински терен.. 2-8-0.. Имаме уште 9 утакмици, од кои 3 се со Челзи, Арсенал и Ливерпул.. Другите 6 мора да се победат!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Криво ми е за контрата што не ја искористивме, инаку за другово мање битно, чим овие ги издржавме со играч помалку, никој не не гази до крај. Heads up and GGMU! Сега ни следат лесни натпревари, ќе ги добиеме и со 60 посто од силата.
П.С. Според мене ни фали Парк во средината, факт.

П.П.С. Овие Челзи место да навиваат за нас да го победиме Тотенхем за да излезат во Европа, се радуваат Тотенхем 2 бода што ни скинал, демек за прво место :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom