Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Задоволен сум со освоениот бод. Прво полувреме топка не фативме, второ од кога го исклучија Рафаел се надевав само дека нема да загубиме. Имаше некои педерски жолти како на Флечер, Евра, па и Руни и вториот на Рафаел, али не е битно. На чисто одземени топки на Хернандез и Гигс судеше фаули за Тотенхем, а иначе до 70 минута судеше реално. Како да мораше Тотенхем да постигне погодок, и секако жалам за контрата во последните секунди, е тогаш ако дадевме гол, ќе беше циркус.

Следни дуели:

Birmigham (H) - очекувам реванш тука за најпосраниот гол шо сум го видел у 90та
Blackpool (A)
Aston Villa (H) - исто и овде кога играа како издрогирани, а иначе се во зоната на испаѓање
Wolves (A)
Man.City (H)
Wigan (A)

и после имаме малку посериозни гостувања на Стемфорд и Енфилд, против екипите со високи претензии.

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.715
Поени од реакции
11.554
Задоволен сум со освоениот бод. Прво полувреме топка не фативме, второ од кога го исклучија Рафаел се надевав само дека нема да загубиме. Имаше некои педерски жолти како на Флечер, Евра, па и Руни и вториот на Рафаел, али не е битно. На чисто одземени топки на Хернандез и Гигс судеше фаули за Тотенхем, а иначе до 70 минута судеше реално. Како да мораше Тотенхем да постигне погодок, и секако жалам за контрата во последните секунди, е тогаш ако дадевме гол, ќе беше циркус.

Следни дуели:

Blackpool (A)
Aston Villa (H) - исто и овде кога играа како издрогирани, а иначе се во зоната на испаѓање
Wolves (A)
Man.City (H)
Wigan (A)

и после имаме малку посериозни гостувања на Стемфорд и Енфилд, против екипите со високи претензии.
:pos2::pos2:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Еее ќе заборавев, денес беа делени маичките и знамето на клубот еве го, по стандард теркот и боите на Јунајтед :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

Следни дуели:

Blackpool (A)
Wolves (A)
Man.City (H)
Wigan (A)

Новиот виц, за утрешниот број, од весникот Вест излегол предвреме:pos2:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Денес се чуствував исто како лани на реваншот против Баерн, испушив 2 кутии Вест, цело време тупкав у место и гледав како времето минува и стискав палци кога ќе беше топката у Беил и Ленон, не за друго, туку затоа што и двете крила ни имаа жолти, плус и по црвениот на Рафа кога Флечер отиде десно и тој имаше жолт, па се плашев на уште некој црвен да не плесне копилено Дин :nesvest:.
У глобала задоволен сум од резултатот, се вративме на првата позиција, имаме заостанати натпревари, ни следува полесен распоред, така да мора да го искористиме периодов и да ја зголемиме предноста пред да почне нокаут фазата во ЛШ. GGMU

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
Видиќ е цар бе! Најдобар дефанзивец моментално за мене.. Денес се бореше максимално, се служеше со раце, нозе, глава.. Се фрлаше по теренот.. Изигра ептен пожртвувано.. Заслужено е капитен според мене.. Само нека продолжи така.. Можеби најдобар досега оваа сезона во нашиот тим.. После него Нани и Бербатов, кои сепак имаа неколку бледи утакмици...

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ептен слаба се покажа денес средниот ред. Камо сите како Гигс да трчаа и да се трудеа, сигурно ќе победевме. Флечер и Керик тотална утка.

За црвениот на Рафаел не сакам да коментирам, ќе кажам дека од таа минута натака заврши фудбалот.

Овој бод оди на плеќите на Видич, а тие два бода што заминаа ги прокоцкаа Бербатов и Руни. Флечер, Керик и Нани не вредат да се спомнат дека воопшто играле.
ај ти кажи ми шо прокоцка Бербатов и Руни , кога средината не може да им дава топки кога Флечер лета ко пијана кокошка , тоа шо Керик не е никогаш сигурен ... Шо сакаш од напаѓач да се враќа назад за да земи топка? Па нема тука брате треба тие средина шо играат да му даваат топки !

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бербатов некако мноооогу бледо ми игра кога играме против Тотенхем, дали ги жали или не, ептен чудно. Керик и мене ме нервира на моменти, можеби требаше Андерсон да игра од почеток. Мада јас уште вчера кога видов дека Дин ќе суди не верував во победа али ај.

За Рафаел збор да нечујам, детето е младо и бразилскиот темперамент што го има доаѓа до израз, но, обожавам вакви играчи и сме ги имале многу досега, (Кантона). Плус оваа му е прва сезона што ја игра како стандарден првотимец. Ако сака нека прави црвен картон секој меч на кој ќе игра, во него гледам борбеност а не лежерност. :)

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Новиот виц, за утрешниот број, од весникот Вест излегол предвреме:pos2:
А шо мислиш немаат високи претензии? Само си ќутат и од Челзи и од Ливерпул, лека полека работат, ама кога ќе им тргне, е тогаш дури сме наебале! :icon_mrgr

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
ај ти кажи ми шо прокоцка Бербатов и Руни , кога средината не може да им дава топки кога Флечер лета ко пијана кокошка , тоа шо Керик не е никогаш сигурен ... Шо сакаш од напаѓач да се враќа назад за да земи топка? Па нема тука брате треба тие средина шо играат да му даваат топки !
Руни што прокоцка???
Првата шанса во 1 минута и 46 секунда кога место да стрела во лев агол,ја прати топката до корнер знаменце!
Полош шут,немам видено и нема да видам...

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
Сакаш да кажиш дека немаа ниту една шанса за гол? :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
РАФАЕЛ ДА СИЛВА !!! :back: Го обожавам бе, какви само продори имаше, на Бејл 5 пати го претрча :icon_lol:И се понаша многу поискусно, жал ми е шо сега имате погршено мислење, еве земете хајлајтц и видете, тој трчаше назад и без намера го удри, а проба да го избегне, тој падна и одма црвен копилето, тоа и чекаше :)

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Релативно досаден натпревар, со трчање до бесвест и никакви шанси. Мислам дека да се играа 270 минути пак ќе завршеше 0 - 0.

Во основа и нерешено е солидно од овој дуел, сепак Тотенхем на свој терен е многу опасен. Сега следуваат неколку релативно полесни натпревари, па очекувам 3 - 4 победи во низа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom