Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
B

BooBojan

Гостин
Прво да ја честитам новата година на сите посакувам да ни се оствари се она што го посакуваме сите.
Посакувам 19титула најмногу за конечно и на хартија да докажеме кој е кој :eek:jea:
И околу Роналдо:Не плачете за него тој ни донесе големи успеси но и голем профит.Јас не сакам да се врати пак кај нас.
Па и да се врати кај нас се сомневам дека ке игра прва постава.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.671
Поени од реакции
22.756

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
...И околу Роналдо: Не плачете за него тој ни донесе големи успеси но и голем профит.Јас не сакам да се врати пак кај нас....
Па и да се врати кај нас се сомневам дека ке игра прва постава...
:pos: :vozbud: :tv: :icon_lol: :kez: :kesa:

П.С. Ќе останам само на анимации :pos:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.717
Поени од реакции
11.556
Koja вистина бе, па лани со истиот тим(секако со Валенсија во него) малку фалеше за да ја освоиме титулата и несреќно отпаднавме во ЛШ. Па дури и со сигурност !? Да, Роналдо е еден, ама како тим лани одлично функциониравме, а годинава откако ќе се врати Валенсија се надевам ќе бидеме уште подобри. Немојте со вакви коментари, само некој шо не го глеал Манчестер лани и годинава може да каже вакво нешто.

Одлична статија за натпреварот со ВБА. http://raeesm.wordpress.com/
Кога веќе спомна, до кај е тој? Кога се враќа?

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
А ти сакаш да кажеш дека со Роналдо не функциониравме како тим?
Само Да или Не ,нејкам повеќе.
Поздрав
Да, функциониравме, што не значи дека со него ќе сме ,,10 пати појаки''. Mислам дека е јасно што сакам да кажам.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.907
Поени од реакции
7.471
Да, функциониравме, што не значи дека со него ќе сме ,,10 пати појаки''. Mислам дека е јасно што сакам да кажам.
Океј тогаш мило ми е што се разбираме.Не ме сваќајте погрешно ,нит плачам,ни молам за да се врател Роналдо,само зборувам реално.Е сега вие како гледате на работите тоа не знам,а не ни сакам да знам.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.431
Поени од реакции
16.746
Ало, не ја терајте дискусијава у погрешен правец!
Ние се побунивме поради тоа што Гоше, Госе или како и да е само лупа линкови од каде и да најде, без разлика дали тие се точни или чиста шпекулација (што рака на срце скоро сите се шпекулации!) и не се вредни за да се постираат тука за да се дискутира.
Па мајку му стара не сме сакати ние и ние секојдневно читаме разно-разни ствари у врска со клубот ама се дрзнуваме само оние што се релевантни да ги постираме тука.
Тоа беше критиката а не поради тоа што у линкот кој беше постиран е спомнат Роналдо.
Аманте, мислите малце а не се човек да ви црта треба.

--- надополнето ---

И друже, дај тоа од страна кај што е анкетата, употребете го македонскиот литературен збор за зборот "утакмица" :smir:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Читам нешто Македа ќе одил на позајмица во Самдорија до јуни

G

Gray Foxx

Гостин
Се расправаат за глупости а никој не го приметил она поважното, Рио до пеналот немал направено фаул од Март. Јес дека отсуствуваше многу, али пак... Секоја чест!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ферги бил да го гледа Клеверли против Њукасл, mistery solved.

don't play Wigan till end of Feb, Newcastle till April, so SAF and Mike Phelan must be at the DW just to see Tom Cleverley

Cleverley is Wigan's only threat. Always looks to score, positioning/movement good. Interesting on the left, forced inside where most dangerous

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Ферги бил да го гледа Клеверли против Њукасл, mistery solved.

don't play Wigan till end of Feb, Newcastle till April, so SAF and Mike Phelan must be at the DW just to see Tom Cleverley

Cleverley is Wigan's only threat. Always looks to score, positioning/movement good. Interesting on the left, forced inside where most dangerous
Али ова сигурно го пишувал некој Манчестеровец :) Има далеку поопасни.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom