Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
:tv: :kez: :kesa:...И околу Роналдо: Не плачете за него тој ни донесе големи успеси но и голем профит.Јас не сакам да се врати пак кај нас....
Па и да се врати кај нас се сомневам дека ке игра прва постава...
Кога веќе спомна, до кај е тој? Кога се враќа?Koja вистина бе, па лани со истиот тим(секако со Валенсија во него) малку фалеше за да ја освоиме титулата и несреќно отпаднавме во ЛШ. Па дури и со сигурност !? Да, Роналдо е еден, ама како тим лани одлично функциониравме, а годинава откако ќе се врати Валенсија се надевам ќе бидеме уште подобри. Немојте со вакви коментари, само некој шо не го глеал Манчестер лани и годинава може да каже вакво нешто.
Одлична статија за натпреварот со ВБА. http://raeesm.wordpress.com/
Да, функциониравме, што не значи дека со него ќе сме ,,10 пати појаки''. Mислам дека е јасно што сакам да кажам.А ти сакаш да кажеш дека со Роналдо не функциониравме како тим?
Само Да или Не ,нејкам повеќе.
Поздрав
Би требало да се врати во Февруари.Кога веќе спомна, до кај е тој? Кога се враќа?
Океј тогаш мило ми е што се разбираме.Не ме сваќајте погрешно ,нит плачам,ни молам за да се врател Роналдо,само зборувам реално.Е сега вие како гледате на работите тоа не знам,а не ни сакам да знам.Да, функциониравме, што не значи дека со него ќе сме ,,10 пати појаки''. Mислам дека е јасно што сакам да кажам.
И друже, дај тоа од страна кај што е анкетата, употребете го македонскиот литературен збор за зборот "утакмица" :smir:
Али ова сигурно го пишувал некој Манчестеровец Има далеку поопасни.Ферги бил да го гледа Клеверли против Њукасл, mistery solved.
don't play Wigan till end of Feb, Newcastle till April, so SAF and Mike Phelan must be at the DW just to see Tom Cleverley
Cleverley is Wigan's only threat. Always looks to score, positioning/movement good. Interesting on the left, forced inside where most dangerous
Дај линкЧитам нешто Македа ќе одил на позајмица во Самдорија до јуни