Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Столе многу добар бекграунд , само тоа фејзбук да не го пишуваше :) ја квари сликата...

Ако најдете некој поубави вакви новогодишни позадини ...ставајте линкчина...
Ајде денеска, со нови сили напред !!!

Составов добар е , голманов само малце ме плаши...али одбраната гарантира дека нема да има многу работа тој денеска !

Очекувам не само победа...туку УБЕДЛИВА победа...а конечно ГОЛ ОД ИГРА НА Вејн Руни....со последните интервјуа ја испразни душата, призна дека грешеше спрема менаџерот и фановите, па без “багаж“ на душата , очекувам и тој да почасти еден гол за Новата година и да потсети дека уште е жив !

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
WBA vs Man Utd
Starting XI : Tomas Kusczack, Neville, Ferdinand, Vidic, Evra, Fletcher, Carrick, Anderson, Obertan, Rooney, Berbatov
Subs - Amos, Owen, Hernandez, Fabio, Evans, Gibson, Bebe

Рафаел повреден е или? И нека е со среќа, да ја забележиме првата победа во 2011!

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Добро е што пуштија СпортКлуб и СпортКлуб+ на Макс ТВ. Ќе има пренос сега ќе уживам во одлична слика и игра на нашите секако. Идемо на ПОБЕДА !

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Одличен почеток на годината, супер ни тргна! :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кај сте бе народе, уште спиете? :))))

Не може да игра Рафаел секој втор ден, ќе изгори детето 20 години има а и одамна не сме го виделе нашиот Хитлер :) Сега засега добро е.

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Хитлер не ми стое стабилен, ќе направи некоја глупост :) Вес Браун каде е? Мислам дека не е повреден.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Обертан е ужас сега за сега, само недоразбирања ствара.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.331
Поени од реакции
46.984
A Невил ? :)
Чист црвен требаше да добие а и пенал да биде досуден за ВБА, има среќа што за судииве карактеристика станаа кардиналниве грешки па Јунајтед се сеуште во игра за 3 бода. Обертан и Невил убедливо најслаби на теренов, катастрофа се.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
http://www.tvoo.eu/ch1.html
Средината е катастрофална денеска. Можеби Овен/Чичарито да влезе место Обертан, а Руни да игра на негово место. Друг шо би сменил нешто не гледам на клупата.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Katastrofa sme, ne znam zosto no ova e ocaj!

Sreka imame sto ne im dosudija i cist penal na WBA, ama ako prodolzime vaka nema da im bide potrebno toa, ke si dadat gol od igra!

Nevil i Obertan aut!

Sto e ova bez sredina igrame, ni Gigs, ni Skols, ni Nani, ni Valensija, ni Park:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom