Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Почнаа сопките од судиите а? Мора така некако, иначе ќе се одлепевме многу, немаше да биде фер према конкурентите. Ова се беше само гол не. Барем регуларен да беше, ич немаше да ми биде мака, заради играта шо ни беше премногу дефанзивна. Керик и Гибсон штопери уште да отидеа, Руни ако игра толку повлечено нема да даде гол уште 3 месеца. Креативност на средниот ред НУЛА, крила нема за лек, по средина не можеш да го пробиеш Бирмингем уште 90 минути да се играа. Шо клетва ќе беше, стално на гости тоа да се дешава...не дека нема да сме шампиони, ама такви срања шо и слепец ќе ги види, не знам...на први гостуваме кај ВБА, на ОТ од 2:0 извадија 2:2. И овие ако не ги тепаме, браво.

ZS_

Член од
26 јули 2008
Мислења
5.156
Поени од реакции
211
Ќе зеем ќе си расцепам главата од некоо ќоше. Од тии голове у 90 минута ќе умрам на 30 години од нервози.

Туку ај Show Must Go On.

United United Top of the League. :xmas1:
Не бери гајле, годиниве наназад мислам дека ти се има продолжено животот и повеќе од 30 години :icon_lol:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ајде бе, кој е овој слепиот што судеше бе, кој е ? Ах бе, абе на грб му се качи, со рака играше и се и шо треба повеќе бе дебел еден, пичка ти матер :mad::mad::mad::mad:

Тоа е, што е ... Но не треба да дозволуваме екипи ко Бирмингем да не напаѓаат вака бе, не треба ...Ќе им давам да играат со 11 играчи пред наш гол, зошто?Ајде ... LONG LIVE UNITED ...

Член од
16 април 2008
Мислења
2.524
Поени од реакции
2.376
Тој судијата нека оди нека се фрли во некоја така поголема река или чак што више на очно да му дадат нешто поголем диоптер...Солидна партија и не ззнам више по кој пат го ваѓа Андерсон од игра и играта паѓа....Тоа е.....

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
ај што имавме лоша игра ама и многу им пуштивме како изгубени бевме од кај 75-8 мин. мора да се поправиме на гостински терен иначе не се станува шампион вака

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Ебати играта, играат како во маало да се на улица. Жално е што губиме поени во последна минута по којзнае кој пат. Среќа што само другите тимови од врвот се бетер од нас сезонава инаку досега за Лига Европа ќе се боревме.
Под депресија си ваљда, незнаеш што зборуваш.:)
Манчестер и Барса моментално се најдобри екипи во свитот а ти ми мешаш тука Лига Европа..
Што ви се криви играчите кога Жигич со рака му ја намести на тој шупакот? Судиите ви ја сјебаа утакмицата.. мамето да им го ебам.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Под депресија си ваљда, незнаеш што зборуваш.:)
Манчестер и Барса моментално се најдобри екипи во свитот а ти ми мешаш тука Лига Европа..
Што ви се криви играчите кога Жигич со рака му ја намести на тој шупакот? Судиите ви ја сјебаа утакмицата.. мамето да им го ебам.
Во право си брат се согласувам со тебе знаеш кој се најдобрите екипи

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
значи денеска не сум многу задоволен ,ама со оглед на настаните Ман Утд пред 1 ден играше со Сандерленд а Бирмингем беа одморени .... И зато вака . Патем Руни не треба да прави онакви почетнички грешки... Му отскокнува топката , не може да ја контролира.... Се прашувам зш го изваде андерсон ....

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Не знам зашто Ферги едноставно не играше со крила,Руни лево Обертан десно ,напад Бербатов,Гигс лево Руни десно напад Бербатов,зашто по средината кога знае какви копачи се овие Бирмингам.Слаба игра од 75 минута до крајот..им препуштивме многу посед на топка и не притиснаа во 16 метри...е тоа кога ќе се случи...знаете и сами што следува.Се осеќаше дека ќе примиме гол...а тоа што помошникот не глеа и е ќорав не ни е крив никој,мада ја да бев на место на ВДС ќе му го напикав тоа знаменцето у ГЗ!!!!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
значи денеска не сум многу задоволен ,ама со оглед на настаните Ман Утд пред 1 ден играше со Сандерленд а Бирмингем беа одморени .... И зато вака . Патем Руни не треба да прави онакви почетнички грешки... Му отскокнува топката , не може да ја контролира.... Се прашувам зш го изваде андерсон ....
Искрено и јас се прашувам...ама само он си знае..

Ептен сакаше да ја затвори играта, со Флечер, Керик и Гибсон во тимот и Руни крило цел меч.. Бербата пак најдобар, штета што не ни донесе уште една победа..Сеа следните 4-5 меча мора да се победат! Мора да победиме против ВБА и Тотенхем на гости.. И мислам доволно поени загубивме во 90та, редно е да почнеме да ги враќаме..

ГЛОРИ!

И да, ако не е кајганава нема кај да се издушам... Сеа ми е ептен полесно... Поздрав!

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ајде ајде нека не ви пада моралот, знам дека е нервозно на ваков начин да се изгубат 2 бода, али тоа е што е, сега сум сигурен дека токму ВБА ќе ја платат цената на денешниов нерешен т.е. на сите нерешени што ги изигравме годинава :vozbud:.
Чуден беше денешниов меч, едноставно немаше никаква креативност во нашата игра, после мечот со Сандерленд мислев дека денес сигурно ќе тепаме, али агресивноста на Бирмингем и среќата во финишот спречи да ја оствариме втората гостинска победа :toe:.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Деца да им умрат!
А Манчестер ќе биде шампион па што сака нека е!

GLORY!!

btw гибсон нека оди у три лепе, во 85та минута место да му ја подаде на берба кога беше сам пред гол, он си игра курташак...копиле смрдено оди играј во трета лига!

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Деца да им умрат! btw гибсон нека оди у три лепе, во 85та минута место да му ја подаде на берба кога беше сам пред гол, он си игра курташак...копиле смрдено оди играј во трета лига!
И мене не ми е јасно шо правеше, каква шанса упропасти ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom