Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
У пм, да ти ебам судиите слепи, да не требаше и со рака да му ја поклони Жигич? :tapp:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Полошо од ова неможеше :S
Може бе, со Леванте 0-0. :)))

Ви викам тешко е кај овие да се игра. И лани исто ова време имавме гостување кај нив и претешко беше до гол да се стигне. Незгодна екипа ни се овие што не ни одговараат на стилот. Настрана раката на Жигиќ.
Нема врска, имаме заостанати натпревари, ќе ги победиме тие, GGMU!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
На тај асистенто све да му е*бам по список.Ама ај барем сме единствен тим во лигата што сме непоразени а во Премиер Лигата сега единствен тим што останал непоразен до Нова Година Шефилд само не ја осволи лигата што не верувам че се случи со нас

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Ебати играта, играат како во маало да се на улица. Жално е што губиме поени во последна минута по којзнае кој пат. Среќа што само другите тимови од врвот се бетер од нас сезонава инаку досега за Лига Европа ќе се боревме.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Maka mi e sto ne pobedivme ama pak i od druga strana sami si sme krivi, mn se povlekovme!

Golot bese somnitelen no vrakanje nazad nema!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ако се земе во предвид дека двете заостанати утакмици не ни се на Олд Трафорд како и да немаме некоја предност. :icon_lol:

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Море што се жалите...???Очекувано од моја страна...така да не се напнав многу...како што рече Џену заостануваме со утакмиците така да..не се секирам!!
ГГМУ

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913
НЕКА СИ ЕБАТ МАТЕР И СУДИЈАТА И ЖИГИЧ И БОЈЕР И СИТЕ!!!!!!

Aууу, вака се неам изнервирано 100 години... ЦЦЦЦЦ, не здрава работа бе 5 гостински победа прокоцкавме во 99та минута.. Што убава предност си имавме од 2 поени со натпревар(и) помалце... Пак сме први, ама тоа иде како мала утеха моментално.. Бар да беше регуларен голот бе!!!! Бар да беше регуларен да не ми беше мака... И овие гомната Бирмингем 22ро место се, од кој се не загубија со Манчестер, Челзи, Сити и Тотенхем освоија поени.. Да даде господ да испаднат и да не ги видам веќе во прва лига.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Ќе зеем ќе си расцепам главата од некоо ќоше. Од тии голове у 90 минута ќе умрам на 30 години од нервози.

Туку ај Show Must Go On.

United United Top of the League. :xmas1:

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634
незгоден тим Бирмингам аууу... битно Митко си продолжи со голчиња... и не ни е никој крив, најмалку судијата... оти Ферги не направи никаква измена, со истите играчи ја играше и утакмицата во неделата... на Гибсон му излезе душата на сред терен ќе умреше :) Бирмингам се крена да постигне гол, стај го Чичарито, брз играч може да извлече контра... не може Гигс со 59 години контра да прави :) ама тоа е тоа

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Абе ајде бе, куров да ми јадат, племето нивно!!!! Среќа у газот! У 90та, абе ајде...5ти пат у сезонава ова ни се случува...Немаме среќа ич. :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom