Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Еве сега бугарите ја даваат играта на Андерсон.. Стварно ѕвер, се поарен и поарен.. Се гледа бразилец, исто и Рафаелчо.. А за тоа што го извадија нема што да се лути, многу е јасно дека го чува Ферги за наредните 3 меча, кои се играат во период од 9 дена..

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Честито победа, одлична игра и само така да продолжиме.
Бај д веј 13 гол на Берба во 14 настап во ПЛ, веќе го надмина постигнувањето од лани. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Глејте кој ни дошол на гости да гледа :pos2:

Ќе му ја даваме златната копачка на Бербито? :D

P.S. За Адлер

'He has always supported them, and he wanted to make sure the door was open, should they come calling. I know they have watched him quite a few times, so it may be difficult for us.'

'We would like to offer him another contract, because we want to keep him here,' he said. 'But we know what we are up against. If United follow up their interest, there is not much we can do.'

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.737
феноменална игра.. феноменална... е ова е вистинскиот лик на Манчестер Јунајтед.. сите изиграа на ниво.. посебно браво за Митко како му ја закопа за првиот гол, мајсторски :) штета шо не влезе тој полу волеј што беше..

Член од
1 јули 2008
Мислења
2.032
Поени од реакции
2.055
Глејте кој ни дошол на гости да гледа :pos2:

Ќе му ја даваме златната копачка на Бербито? :D
Колку само гордо аплаузира на голот на Бербатов. :icon_lol:

Андерсон бато, колку сакав да даде гол. :Ѕ Рафаел ѕвер стандардно. За Гигс делата зборуваат. Цел тим е супер. :)

Инаку во следните неколку дена очекувам Бербатов да излезе со порака до Тевез: ''Јас сум за тебе Кока-Кола.'' :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Бербатов за курвата тевез е пимпер прва класа!

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Одлична игра можевме да ги растуриме ама и вака не е лошо Sky Sport го погодија резултатот .Еве го и голот на Клевери [video]http://videos.sapo.pt/zOMJGs7RCGaiWjnOEBrP[/video]ова момче е стварно ѕвер ќе биде од него гледам добра замена за Сколс во иднина
Имавме 61 % посед на топка.Сутови на голот 10 - 3.Еве и Хајлајтс од натпреварот
http://rutube.ru/tracks/3915429.html?v=8e83b8fdd10239aa30dcdbbd73bd66e4

--- надополнето ---

Сега одиме на победа и против Вирнингем на St. Andrews Ground во Вторникот.Glory Glory Man utd

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Od denesnoto izdanie sum PREZADOVOLEN!
Ednostavno bevme odlicni, trebase da pobedime so pogolema razlika no i vaka e dovolno!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.502
Поени од реакции
10.257
Дајте тоа хајлатс,дека сите јадат тоа шо не е за јадење за голот на Бербатов, па и ја да го видам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom