Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Qatar Holdings will fly to the USA this week in a bid to broker a deal to buy Manchester United from the Glazer family.

Chairman of Qatar Holdings – an investment vehicle for the Qatari Royal Family – Sheikh Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al-Thani, who is also Qatar’s Prime Minister, has instructed their team of high-powered lawyers to thrash out an agreement with the Glazer family.

But the Glazers claim they have no intention of relinquishing control despite opposition to their ownership.

They moved swiftly to deny they would sell the club last week after MirrorFootball revealed that they had been targeted by the cash-rich Arabs from Qatar.

They have already set aside £2.5 billion to acquire Manchester United, which would make them the wealthiest club in the world with unrivalled spending power.

The Qataris already have large stakes in Barcelona, car giants VW and Porsche and acquired Harrods in May 2010.

За болдираната сума кога не би сакале да го продадат клубот сега (нормално ако е вистина), тогаш не се надевајте на никаква продажба во следните 5-10 години.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Иде некој во Галери? :)

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Одлично, се гледаме таму :))

Член од
18 ноември 2010
Мислења
885
Поени од реакции
408
На бум ги има овие програми спортклуб и спортклуб+?

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Нани повреден, Флечер со грип, изгледа нема да настапат!

--- надополнето ---

VDS

Rafael Ferdinand Vidic Evra

Park Anderson Carrick Giggs

Rooney Berbatov

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Тешко ќе биде со овој состав, ќе нема многу креативност на средината, се надевам дека барем Руни и Бербатов ќе се разиграат. :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.916
Поени од реакции
11.699
Али затоа антон фердинанд е тука да си даде автогол :icon_lol:

GLORY!!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Аман бе, додека стрим да се уклучи, Димитар плеснал. А јас па мислев нема да даде сега 3 месеци гол. Абе деца да си јадете таквото.

Don Rooney

The fire one
Член од
30 април 2010
Мислења
170
Поени од реакции
25
абе многу сме јаки статива прегеска,сега пречка лудница се сите на терено...до сега требаше 3-0 да биде

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Неам среќа бе даа еам..

Не ја даваат на ТВ, место Диема, Нова Спорт е уклучена и сигурно нема да ја сменат.. Трчав до кладилниците, ни таму ја нема... И тоа е.. Ај нека тепат, ќе ја чекам реприза на Нова Спорт да ја гледам деновиве..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom