Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Да, така беше. А Руни как изигра денеска? Минатта утакмица? Пред минатта?... Сакам да кажам оти формата е повремена, а класата е вечна. Јас едвај чекам да го видам Македа 5 утакмици по ред по 90мин. за вие да га видете неговата италијанска класа. До сега шо имам видено од неговио Инзаги стил, можам само да се надевам оти од клупа ќе даде гол, друго тешко.
Ти па пеер го посра од бранење бугаров. :) Тоа шо го промаши мисирот на 0-0 Мачеда никад нема да го промаши. Башка имаше една ситуација у наш 16 ник коа се однесуваше Бербатов ноншалантно и Даунинг имаше шанса ради него. Да не зборуам дека на натпревари промашувал тоа шо било потешко да се промаши...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Бербатов во Манчестер стана играч за врска од средината (истото се случи и со Андерсон и слични), а Кико е прав стрелец :icon_mrgr

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Ај бе шо се замарете со Митко и Ззанцхи немат појма и двујцата :pos2:

П.С.: Си терам по википедии, микипедии и слични енциклопедии за Roses Derby и бидејќи јас сум од "петлињата" незнам шо значи тва, какво е чувството да се гледа тва дерби...
И за тва ги питам тие шо се постари, оти они сигурно знаат дали ќе можат да ми објаснат и на мене и на тие како мене!?
:toe:
Алооо "старчоци" :helou: ме читате ли, сакам малку прикаски и споделени искуства!!

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Алооо "старчоци" :helou: ме читате ли, сакам малку прикаски и споделени искуства!!
Епа Roses Derby е прилично важно дерби барем во Англија. Секако најдобар пример се Јунајтед и Лидс, како најтипични претставници на Ланкашир и Јоркшир. Омразата меѓу овие два клуба трае доста време и секогаш натпреварите со Лидс биле доста напнати и играчите биле екстра мотивирани. Од мечевите со нив во Премиер Лигата посебно се сеќавам на мечот со нив дома кој заврши со 3-2 за нас. Солскер, Кин и Бат мислам ги дадоа головите и секако мечот од 2002 година што заврши 3-4 на Еланд Роуд. Водевме 1-4 за нормално на крај попуштиме и да примиме 2 гола. На 3-4 Лидс имаше слободен удар од 19 метри, а го изведувше Ијан Харт, тогаш можеби најдобар изведувач на слободни заедно со Бекам и уште неколку играчи во ПЛ, јас мислев дека ќе ни израмнат со сигурност, ама за среќа шутот ја закачи малку стативата и не влезе во гол. Немав нокти по тој натпревар.

Исто така и навивачите на Лидс се доста огорчени што секогаш им ги земаме најдобрите нивни играчи како Џо Џордан, Гордон Меквин, Ерик Кантона, Рио Фердинанд, Алан Смит.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.825
Поени од реакции
5.634

oва дете ќе растура во следниве сезони :) колку добро би ни дошол еден ваков играч....

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239

oва дете ќе растура во следниве сезони :) колку добро би ни дошол еден ваков играч....
Пасторе ќе биде многу јак играч ама многу пари бараат за него треба минимум 30-35 милиони,требаше да го земеме претходното лето ама...

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.729
Поени од реакции
12.006
:eek:ftopic:Дечки во кој манчестер ќе биде дечкото што ви го пратив ??? 1 или 2 ?? Или како сте поделени што знам

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Велбек во стартниот состав против Челси

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Епа Roses Derby е прилично важно дерби барем во Англија. Секако најдобар пример се Јунајтед и Лидс, како најтипични претставници на Ланкашир и Јоркшир. Омразата меѓу овие два клуба трае доста време и секогаш натпреварите со Лидс биле доста напнати и играчите биле екстра мотивирани. Од мечевите со нив во Премиер Лигата посебно се сеќавам на мечот со нив дома кој заврши со 3-2 за нас. Солскер, Кин и Бат мислам ги дадоа головите и секако мечот од 2002 година што заврши 3-4 на Еланд Роуд. Водевме 1-4 за нормално на крај попуштиме и да примиме 2 гола. На 3-4 Лидс имаше слободен удар од 19 метри, а го изведувше Ијан Харт, тогаш можеби најдобар изведувач на слободни заедно со Бекам и уште неколку играчи во ПЛ, јас мислев дека ќе ни израмнат со сигурност, ама за среќа шутот ја закачи малку стативата и не влезе во гол. Немав нокти по тој натпревар.

Исто така и навивачите на Лидс се доста огорчени што секогаш им ги земаме најдобрите нивни играчи како Џо Џордан, Гордон Меквин, Ерик Кантона, Рио Фердинанд, Алан Смит.
Аууу, колку проклето се сеќавам на тој меч... Можеби еден од најдобрите кој сум го гледал некогаш во ПЛ, а да не бил Арсенал инволвиран во тоа.... Дефинитивно, меѓу топ 5.... 90+2 минута, и Јан Харт изведува слободен.... Бев убеден, навивачки нормално, дека Харт ќе погоди.... Но, една од реткостите, тој промаши....

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438

Интересно и смешно (за ноктите и играчите)...
Значи ќе има крв одгодина ако влезе Лидс у прва лига!

--- надополнето ---

А кој е голманот никако да го препознаам?:toe:

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.914
Поени од реакции
7.007
Во врска со турнирот што се организира меѓу фан-клубовите....шо бидна до кае работата, гледам од другиве клубови веќе и пријателски си напраја се уигруваат, ние....:toe: ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom