Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Aбе во ред тоа но Браун премногу грешки прави што подоцна не кошта тоа,не знае да си користи шанса.Македа штом добие си ја користи,ама за клуб ко Јунајтед не личи да има толку примани голови по 13 коло само заради такви пропусти.
Да беше некој друг тренер Браун ниту на клупа немаше да седне.

--- надополнето ---

Се надевам дека ке биде во форма.Само на него се надевам

Ама гледај вака... еве Рафаел не може, го стави Браун. Да го ставеше Ошеј десен бек ќе викавте лелеле овој Ошеј пак ми го ставил -.- Кој друг? Фабио е замена за Евра :toe:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.744
Поени од реакции
43.913

Иако имаше неколку кисови овој натпревар и Агбонлахор му ја скрши кичмата еднаш.. Сепак ни донесе поен во натпревар кој заслуживме и повеќе од 2:0 да го изгубиме.. Секој ден ми станува се поомилен и поомилен !!!

И браво за Кико, постигна убав гол.. После неколку слаби игри од негова страна сезонава, редно беше и тој да постигне еден убав гол!

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Ама гледај вака... еве Рафаел не може, го стави Браун. Да го ставеше Ошеј десен бек ќе викавте лелеле овој Ошеј пак ми го ставил -.- Кој друг? Фабио е замена за Евра :toe:
Во ред е тоа што го зборуваш,ама сега имавме срека што се извадивме ама следен пaт нема да има пардон:)

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Значи кои копилиња се она Даунинг, Јанг и Агбонлахор, на вакви утакмици играат ко мислиш сите се за у Реал или Барса, а уствари се само просечни играчи кои цела кариера ќе ја поминат во просечен тим и ќе изиграат по 5-6 добри меча у годината! :angry1:
Како и да е добро е што останавме непоразени и по овој трилер меч, за следниот дуел се враќаат Руни, Гигс и Сколс кој паузираше поради 5 жолти и полека но сигурно да ја темпираме формата за мечевите пред и по Нова Година.

--- надополнето ---

SAF: "We could have been down by 6 goals in the 2nd half. We have to
give credit to Villa, they made it a very difficult day for us."

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Се кладам дека месец Јануари Манчестер Јунајтед ќе избие на врвот на табелата.... :)

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
И да заборавив, Мајк Дин не уништи денес, мамицата негова :mad: Не 2ра лига, да даде господ во конференција да го пуштат сељакот :mad:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Се кладам дека месец Јануари Манчестер Јунајтед ќе избие на врвот на табелата.... :)
Boxing day е почетниот ден, од таму па јануари цел секогаш сме биле одлични :devil2:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Ај ако може еден хајлајтс не бев во можност да го голедам натпреваров!

Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
Не ни е крив ни судијата ни никој единствено до дека Дрвото Бербатов игра за нашиот тим вака ќе се нервираме како може се уште да е прв состав кога веќе 5-6 натпревари е нај слабиот играч на теренот нема ни мотив за игра се влече така по теренот и ја бави играта на Манчестер

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Evra: "We must do something about it. Someone's going to have an heart-attack if we continue to play like that."

Kiko: "We'll have Wazza and Owen back so it won't be easy. This goal
gives me a chance and hopefully SAF chooses me for the next game."

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.820
Поени од реакции
11.445
Исто мислење делам со тебе. Со овој never give up синдром, може само Шампионска титула или 25 нерешени на крај, мање више рекорд на непоразени ќе бркаат :icon_mrgr

А да, и засилување од типот на Хамшик, Дефур во јануари, бидејќи средината без 200 годишниот Сколс е тапанарија, нема креација!
Жалосно што Сколс не е помлад за едно 10 години...

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Денеска само еден човек од наша страна играше на теренот... Дарен Флечер

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom