Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Браво за Сколс, одличен пас и браво за добрата реализација на Бербатов.

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.864
Поени од реакции
5.739
Флеч и два нула... ајмо петардаааа

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Добра игра во првото полувреме. Ме радува што немавме многу шанси, а постигнавме 2 гола. Топката е цело време кај нас, така да во второ не им бегаат уште 2-3 гола. Се надевам Чичарито ќе добие шанса.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Одлична игра, не знаат на која планета се Њукасл благодарение на нашиот пресинг и напаѓачка игра! Очекувам во второ полувреме уште 2 гола најмалку, а мислам дека ќе има и петарда!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Ај во второто сакам Руни да постигне еден гол, сакам да си ја врати старата форма. :( А би требало и на Чикарито да му се даде шанса денес.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Мој тип:

Манчестер-Њукасл 3:0

Чичарито, Бербатов и Нани.
One down two to go :). Како што очекував играме цврсто, сигурно во одбраната, течно во нападот. Се гледа дека екипата е добро спремна ти се чини играат како средина на сезона да е. Руни слаб некако ама по овој резултат очекувам од 60-та мин. да влезе Чичарито :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.913
Поени од реакции
7.497
Конечен резултат според мене 5-0 :vozbud: Одлична игра,посед на топка,само треба повеќе да се користат пробивите на нани,таму на средина во шеснаесетник многу топки даде а никој немаше....

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Чичарито на Руни. Не е 100% фит и онака. Добро се покажа Димо. Само Нани некако не делува расположен, а и Руни му се налути на 2 пати.
И Челзи беше 2-0 на полувреме мислам. Имаме 76% од топката. Ми мириса на голови. Супер отварање на сезоната.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
12.006
Поени од реакции
7.164
Конечен резултат според мене 5-0 :vozbud: Одлична игра,посед на топка,само треба повеќе да се користат пробивите на нани,таму на средина во шеснаесетник многу топки даде а никој немаше....
Е па Руни не е во елемент.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Што да користат брат, сите 11 нивни се назад, ваков бункер мислев само во Италија може да се игра!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Бербатов се радува на постигнат гол.....е тоа е веќе нешто ново :)
Се надевам дека голов ќе биде најава да го избришиме тоа “Berbatov pre-season man" и ќе продолжи во ист стил...

Руни.....
Ехх....многу е битно Руни да постигне еден гол барем ,оти очајно го бара и тоа засега резултира со понекоја грешка....

Се на се, почнавме да го кршиме Њукасал, се надевам до крај ќе го сомелиме ! :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.960
Поени од реакции
11.809
Руни легни си да поспиеш, врска немаш...кај па овој моронов стар го игра повреден ц ц ц...А бугарот сезонава ќе се отвори ко пекиншка патка, ова е негова сезона дефинитивно!
Инаку срединава не е којзнае што (за разлика од конкурентите овие се просечни), така да или со 3ца ќе си игра или кога ќе се вратат андо/харго ќе ги игра 2цата (т.е.4-4-2) и ќе биде ок.
Ајде ваљда во второ ќе им плеснат уште гол-два и сите радосни ќе викаме како ќе направат масакар сезонава...
Glory!

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Чичарито на Руни. Не е 100% фит и онака. Добро се покажа Димо. Само Нани некако не делува расположен, а и Руни му се налути на 2 пати.
И Челзи беше 2-0 на полувреме мислам. Имаме 76% од топката. Ми мириса на голови. Супер отварање на сезоната.

Кој се тие челзи?

НЕ ствавно прашувам, кој се тие за да се споредуват со нас !
Ако мислиш на оние гни*ите во штрумфовски дресови све црно и поцрно...аман не ги споменувај ...немаат вредност да бидат споменати во тема со наслов Јунајтед -нешто што е класи пред нив !

Нам ни се битни 3 бода за зголемување на самодовербата, а разликата во голови никако не е во преден план!
БИТНО Е ВЕЧЕРВА:

Да победиме!
Руни да се разигра...
Валенсија да се разигра...
Чичарито да дебитира (по можност со гол)

и то е то...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom