Rooney's Temper
in front of Old Trafford
- Член од
- 14 јуни 2009
- Мислења
- 2.888
- Поени од реакции
- 2.653
Составот е само моја прогноза, не е официјален :smir:Пак ли бе Рафаел на клупа:nesvest:
Не ми се верува еј.
Составот е само моја прогноза, не е официјален :smir:Пак ли бе Рафаел на клупа:nesvest:
Не ми се верува еј.
Сепак изгледа дека Невил ке настапи:kesa:Составот е само моја прогноза, не е официјален :smir:
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO---------------ВДС----------------
Гери------Рио------Видиќ-----Евра
------Флечер----------Керик------
----Валенсија----Парк----Нани----
---------------Берба--------------
Замени: Кушчак, Рафаел, Гигс, Сколс, Македа, Еванс, Обертан
Тајното оружје ни е ова, сокриј ја сликата .... Искача Парк пред гол, праи фаца, швабите прскаат од смеење, бугарот успева некако да ја протне у гол :kesa:
Гризни јазик. Се шалам, те сфатив, и овој состав е добар само мислам дека Нани мора да играСпоред мене, вака ќе испаднеме вечерва :wink:
--------------------ВДС--------------------
- Невил/Рааел - Фердинанд - Видиќ - Евра -
- Валенсија - Флечер - Керик/Сколс - Парк -
---------------Гигс-----------------------
-------------------Бербатов--------------
Се согласувам. Вечерва Нани и Валенсија мора да ја започнат утакмицата.Гризни јазик. Се шалам, те сфатив, и овој состав е добар само мислам дека Нани мора да игра
Ајјј не приметив дека зборот кој го пишав има две значења :nesvest:... ок, значи мислам дека тој состав вечерва ќе истрча на ОТ и дека ќе се пласираме во полуфинале :wink:Гризни јазик. Се шалам, те сфатив, и овој состав е добар само мислам дека Нани мора да игра