Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кико барем е брз и премногу трча, Бербатов кога ќе изгуби топка запира, мисли што ќе јаде после натпреварот па пак тргнува во напад.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ае и јас да искоментирам нешто ...

Mногу лошо одиграно вчера !
Посебно лошо второ полувреме...

Уште се нервирам за поразот и играта која на моменти ми одеше на живци , иначе баерн не очекував толку добро да игра, прилично сум изненаден од нив(сепак 2-1 како резултат е многу акивен и ќе бара игра без калкулации од Јунајтед во реваншот).

Едно прашање во целиов овој муабет се наметнува повторно, дали баерн може да ја повтори играта и дали Јунајтед може да го надмине поразот-психолошки.

Многу работи ќе зависат од Недела, кога разултатот од натпреварот со челзи
ќе има суштинско значење за мотивот и играта со баерн...

Сепак САФ е исусен волк, кој нема да дозволи да се изигра уште една партија во дефанзива,нешто што Јунајтед слабо го игра....

НАЈСИГУРНО ОД СЕ Е - Јунајтед неможе да изигра послабо ,од она што го видовме сношти!! МОЖЕ САМО ПОДОБРО, и ТОА МНОГУУУ ПОДОБРО !!!

Битно е сеа челзи да го скиниме, штета што тоа највероватно ќе треба да го правме без Руни - но јебига то е то.......да се надеваме дека ќе го имаме на располагање до крајот на сезоната !

Последниот пат кога игравме возвратен дуел на Олд Трафорд и кога имавме резултатски минус од 1-2 , беше со Рома, не сакам да потсетувам што им се случи на Олд Трафорд,знам дека добро знаете......реков да ве охрабрам само!

Наше е да ВЕРУВАМЕ, на фудбалерите да ОДИГРААТ.....на САФ да ги ПОДГОТВИ ...и потоа сите заедно да ПРОСЛАВИМЕ !

Сепак станува збор за UNITED , а тогаш не се битни ни поразите а ни победите.....тоа е само една голема,најголема ЉУБОВ !
Така да, доста беа нервози за сношти !

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Ќе се снајде Ферги бе, како што рече некој погоре сме биле и во полоша ситуација. Мое мислење е дека ако ги скинеме во средниот ред како што досега сме покажале многу пати во битни натпревари Баерн ќе падне сигурно. Премногу простор, премногу шетање за Ван Бомел, не ми се веруваше како можеа да им дозволат игра на Баерн со толкава слобода. Па на толку залагање, редно беше да постигнат втор гол, ВДС се растури од одбрани.

А на момците шо се палат многу со нивните Робен и Швајни ќе им кажам само дека на Олд Трафорд ќе биде сосема поинаква сликата, ќе атакува Манчестер во секој момент и доколку ја наметне Јунајтед својата игра не Робен и Швајни и мајките да им ги викнат Баерн ќе биде испратен дома. Не дека се слаби играчи, ама толку летате у облаци ги направивте Богови. Да не забравате дека и нивните замени одиграа одлично вчера, и нормално ќе играте на гостински терен пред 76000 и пеколна атмосфера. За разлика од 3те шута на Бут вчера, ќе бидат 23, па нека се спреми вашиот "добар" голман.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.752
Поени од реакции
43.931
"Young Macheda’s had a terrible season with injuries,but he made a return against Bolton last Saturday and we were absolutely delighted.
Without question he’s one of the most exceptional young strikers I’ve seen in my time at United. He has every chance [of taking part in big matches]. His ability around the box for a young player is simply outstanding."

- Sir Alex Ferguson

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Студен туш беше ова вчера! Неочекуван студен туш!
Се надевам дека друга песна ќе се пее во англија!

hYstericAl

Front Bumper
Член од
10 март 2010
Мислења
338
Поени од реакции
335
Ае и јас да искоментирам нешто ...

Mногу лошо одиграно вчера !
Посебно лошо второ полувреме...

Уште се нервирам за поразот и играта која на моменти ми одеше на живци , иначе баерн не очекував толку добро да игра, прилично сум изненаден од нив(сепак 2-1 како резултат е многу акивен и ќе бара игра без калкулации од Јунајтед во реваншот).

Едно прашање во целиов овој муабет се наметнува повторно, дали баерн може да ја повтори играта и дали Јунајтед може да го надмине поразот-психолошки.

Многу работи ќе зависат од Недела, кога разултатот од натпреварот со челзи
ќе има суштинско значење за мотивот и играта со баерн...

Сепак САФ е исусен волк, кој нема да дозволи да се изигра уште една партија во дефанзива,нешто што Јунајтед слабо го игра....

НАЈСИГУРНО ОД СЕ Е - Јунајтед неможе да изигра послабо ,од она што го видовме сношти!! МОЖЕ САМО ПОДОБРО, и ТОА МНОГУУУ ПОДОБРО !!!

Битно е сеа челзи да го скиниме, штета што тоа највероватно ќе треба да го правме без Руни - но јебига то е то.......да се надеваме дека ќе го имаме на располагање до крајот на сезоната !

Последниот пат кога игравме возвратен дуел на Олд Трафорд и кога имавме резултатски минус од 1-2 , беше со Рома, не сакам да потсетувам што им се случи на Олд Трафорд,знам дека добро знаете......реков да ве охрабрам само!

Наше е да ВЕРУВАМЕ, на фудбалерите да ОДИГРААТ.....на САФ да ги ПОДГОТВИ ...и потоа сите заедно да ПРОСЛАВИМЕ !

Сепак станува збор за UNITED , а тогаш не се битни ни поразите а ни победите.....тоа е само една голема,најголема ЉУБОВ !
Така да, доста беа нервози за сношти !
Сабота е дербито во 12:45 ;)

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Можеби е идеално време Кико да проработи :)
Македа на стенд-бај

Во вакви моменти се ствараат ѕвезди, ако е долга повредата на Руни освен Берба, Кико и Маме ни се шансите во нападот, и тие треба да се потрудат и да дадат 110% од себе. :smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
п.с да не ја исклучуваме можноста саф да излаже и во пресот у петок да рече дека е фит :D
И јас тва си го мислеех :) не ми текнува Ферги да има направено такво нешто, ако се сеќава некој може да направе некој "филм" и да се порадуваме малко, ако не повеќе, барем да си пофантазираме. :)

Можеби е идеално време Кико да проработи :)
Кико барем е брз и премногу трча, Бербатов кога ќе изгуби топка запира, мисли што ќе јаде после натпреварот па пак тргнува во напад.
Стварно ли мислете оти Македа може да потпре против Челзи или Баерн? :kesa:
Неговата "невиност" ојде у голо на Астон Вила, сега му треба работа и искуство. :)
Џену, различни стилове на игра имат, Бербатов повеќе има асистентски дух, отколко голгетерски, Македа колко и да е талент, неможе, дете е оште. Стварно сега да беше тука Овен ќе беше друга приказната, ќе имааме искусен класичен напаѓач шо ќе може да го замене Руни, а у тие Македовци-Диуфци немам ни капка поверение. Ама за тва се надевам на јаката средина, поголема ангажираност и да испалат некој шут од 30м. Alex is the man! :)

F

fantomX

Гостин
И вие сте имале Дрогба, а? Арно (за вас) бар тргнува воопшто „вашиов“.... :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom