Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
ЈЕЈ ми стигна РЕД АРМИ МАИЧКАТА :smir::smir::smir:

ајде заборавете на вчерашниот натпревар Руни ке биде ок ке се врати

Концентрација на Челзи

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Утре во 9.30 сабајле има закажана прес конференција, веројатно тогаш САФ ќе каже што е со Руни, ама штом досега не се изјаснија што му е, не верувам да е нешто сериозно до толку. :smir:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
6.993
Поени од реакции
1.451
Утре во 9.30 сабајле има закажана прес конференција, веројатно тогаш САФ ќе каже што е со Руни, ама штом досега не се изјаснија што му е, не верувам да е нешто сериозно до толку. :smir:
Во петок во 9 и 30 е пресот ко шо знам ја, секоја недела е така.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
И јас знам дека е тогаш ама ова може нешто како вонредно, поради Руни, зошто ако чекаат до петок цела Англија со побелена коса ќе шета :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Во Петок немаат време, ќе идат да се протнуваат во црква по повод празникот Велигден, па така утре ќе ја завршат таа работа :pos:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Како можам и јас да земам маичка од Ред Арми??? Пошо не сум од СК:kesa:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Се повреди Руни ... Сега Македа, сега мајсторе :back:Ако има некој што потполно верува у млади фудбалери, тоа сум јас :) Има капицитет, има се.Докажи сега мајсторе ! :back:

п.с Win, lose or tie... UNITED will never die!!! ♥ ♥ ♥ ♥ One Love, One UNITED!!!

Член од
22 јануари 2009
Мислења
382
Поени од реакции
25
Многу ми е жал и уште неможам да поверувам што ни се случи за само 1 минута примивме гол и што е уште полошо се повреди руни ,стварно се надевам дека барем за реваншот ќе биде фит:nesum::nesum::nesum:
Сегае на ред Челзи ако Манчестер го тепа Челзи во сабота тогаш мотивацијата ќе биде многу голема па и со Руни и без него Челзи и Баерн си оди дома со празни раце од Театарот на соништата,мора да докажеме кој е МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД:tv:.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.710
Поени од реакции
43.720
Руни во аут до крајот на сезоната! :nesum::nesvest::tapp:

Ај у пичку матер!! Значи ова не е можно,ради едно лошо нагазување на ногата ни се еба цела сезона.. Курац сеа,ќе мораме со Македа и Бербатов секој мечда играме..Трагично,навистина..После ова мислам дека скоро немаме шанси за ПЛ,за ЛШ да не зборувам..:tapp:

*И ве молам не ме цитирајте,ако сакате нешто да кажете,пишете без цитат,пошто ќе ми стигат многу пораки и нема да можам на мира да читам по другите теми..

Тоа е тоа дечки,ваљда ќе успееме некаке..

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Руни во аут до крајот на сезоната! :nesum::nesvest::tapp:

Ај у пичку матер!! Значи ова не е можно,ради едно лошо нагазување на ногата ни се еба цела сезона.. Курац сеа,ќе мораме со Македа и Бербатов секој мечда играме..Трагично,навистина..После ова мислам дека скоро немаме шанси за ПЛ,за ЛШ да не зборувам..:tapp:

*И ве молам не ме цитирајте,ако сакате нешто да кажете,пишете без цитат,пошто ќе ми стигат многу пораки и нема да можам на мира да читам по другите теми..

Тоа е тоа дечки,ваљда ќе успееме некаке..
Мора да проработат Кори Еванс, Еикрем, Џошуа Кинг и Норвуд, инаку ништо. Тие се нашата надеж после оваа лоша вест за Руни (сарказам).

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom