ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.710
- Поени од реакции
- 43.720
Aма па вашиот дава голови и ги има едно 10-15 повеќе од нашиот..И вие сте имале Дрогба, а? Арно (за вас) бар тргнува воопшто „вашиов“....
Aма па вашиот дава голови и ги има едно 10-15 повеќе од нашиот..И вие сте имале Дрогба, а? Арно (за вас) бар тргнува воопшто „вашиов“....
Затоа просекот на екипата без него е 6 гола по натпревар, а колку и мизерна да е одбраната 6 гола нема да прими сигурно.Aма па вашиот дава голови и ги има едно 10-15 повеќе од нашиот..
Нашиот беше 1 месец на Африкански куп,и пред тоа имаше ситни повреди!Aма па вашиот дава голови и ги има едно 10-15 повеќе од нашиот..
Да, ќе се пее "There were 10 German bombers in the air". :pos2:Студен туш беше ова вчера! Неочекуван студен туш!
Се надевам дека друга песна ќе се пее во англија!
Во петок во 9 и 30 е пресот ко шо знам ја, секоја недела е така.Утре во 9.30 сабајле има закажана прес конференција, веројатно тогаш САФ ќе каже што е со Руни, ама штом досега не се изјаснија што му е, не верувам да е нешто сериозно до толку. :smir:
И јас знам дека е тогаш ама ова може нешто како вонредно, поради Руни, зошто ако чекаат до петок цела Англија со побелена коса ќе шетаВо петок во 9 и 30 е пресот ко шо знам ја, секоја недела е така.
Во Петок немаат време, ќе идат да се протнуваат во црква по повод празникот Велигден, па така утре ќе ја завршат таа работаВо петок во 9 и 30 е пресот ко шо знам ја, секоја недела е така.
Мора да проработат Кори Еванс, Еикрем, Џошуа Кинг и Норвуд, инаку ништо. Тие се нашата надеж после оваа лоша вест за Руни (сарказам).Руни во аут до крајот на сезоната! :nesum::nesvest:
Ај у пичку матер!! Значи ова не е можно,ради едно лошо нагазување на ногата ни се еба цела сезона.. Курац сеа,ќе мораме со Македа и Бербатов секој мечда играме..Трагично,навистина..После ова мислам дека скоро немаме шанси за ПЛ,за ЛШ да не зборувам..
*И ве молам не ме цитирајте,ако сакате нешто да кажете,пишете без цитат,пошто ќе ми стигат многу пораки и нема да можам на мира да читам по другите теми..
Тоа е тоа дечки,ваљда ќе успееме некаке..
Тешко мајцичка а ? :kesa:Како можам и јас да земам маичка од Ред Арми??? Пошо не сум од СК:kesa: