Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 март 2008
Мислења
223
Поени од реакции
18
видовте ли само колко шалови имаше со зелено жолта боја од одборот против Глеизери

Член од
5 август 2008
Мислења
6.014
Поени од реакции
5.336
Честито победа!! Честито Финале!! Докажавме дека постои само еден тим Во манчестер кој може да победи секој!!

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Леле...ќе си сечам вени...:vozbud: Уфф, човече каков натпревар. Докажавме дека во Манчестер владее само еден тим, тоа е Јунајтед. Иако примивме гол немам лош коментар за играта бевме супер, посебно триото Сколс, Флечер и Керик. Како само добро играа.:wink: После овој натпревар Сити ми стана најомразена екипа...оној Белами, леле да можам со заби би го изедол да му еб*м фацата. Мило ми е заради Тевез, лигле едно.

btw, атмосферата на ОТ беше пекол! :vozbud:
Одимее на Вембли!!!! :manutd:

Член од
8 февруари 2009
Мислења
121
Поени од реакции
7
Аууууууууу кој ќејФ ми го направфија ЅВЕРОВИВЕ!!! На Rooney му се плачеше што не даде гол на ниедниот натпревар против сити но на крајот мислам дека после мене најсреќен беше ROONEY!!! :D :D :D

поздрав до сите нека ни е честита победава и да видиме уште многу финалиња годинава. :)

се разбира и трофеи од тие финалиња :)

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Пред крајо ко промаши Керик од 8 метри, знаев дека ова че се случи :) Честито победа. :wink:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Зошто Сајтлер е зафатен со ставање слики од мечот на Милан против Удинезе :icon_cool, ќе ставам јас од овој меч :)

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Да се знае кој е кој во манчестер!
Во секој случај, нажалост, мора да се признае, секоја чест на Тевез.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Абе дајте некој слики на крај кога се радуваат. :)
п.с Кога Керик постигна гол за 2-0, Руни на рамења му се качи :D

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
Во Манчестер постојат два клуба - Јунајтед и резервите на Јунајтед :vozbud::vozbud::vozbud:

Limp Bizkit

Gone with the sin
Член од
9 мај 2007
Мислења
837
Поени од реакции
2
Абе де кажете ми колку е дужен Манчестер и одека пак ова дека Видич ќе одел за Барса а ние Киелини ќе сме го зеле. Ај молим ви се кажете дека не е точно ова!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Друже што се замараш, вакви статии имаш колку сакаш на нет, уживај, радувај се на победава, кој сака нека си оди и нека доаѓа пак сме силни, денешниов натпревар е доказ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom