Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.154
Поени од реакции
1.757
ОМГ сериозно мислите дека Флечер нема да игра(ако е фит)?Флечер моментално ни е најдобриот CM, Андерсон и Керик се како изгубени во споредба со него.Гигс дефинитивно ќе игра, одмараше 2 утакмици мислам,Валенсија и Нани стандардно по крилата.Берба и Руни ако биде фит у нападот, ако не, Гигс ќе игра како полушпиц со Берба а со Флечер ќе биде Андерсон.Одбраната дефинитивно останува иста, едино Браун може да игра место О'Шеј али чисто сумљам.

Член од
7 јануари 2009
Мислења
679
Поени од реакции
30
Сериозно мислам дека нема да игра Флечер. Да, во најдобра форма е моментално, шо не значи дека без тренинг ќе го пушти дедо ферги.
И Нани е стандарден на крило ? Ај види колку минути има изиграно од последните 5-6 утакмици...Ама утре мислам дека би требало да добие шанса во прва постава,значи да се биде или не за него и неговиот првотимски статус.
За очекување е да биде исвиркан Овен. И да му даде гол на крајот од измена ќе ми биде најмило. Одбраната му е тенка ненормално, само Реина е во форма од цел тим.
За десен бек не Браун, туку искуството на Гери. Може ли да изигра, чисто сумљам. Да не заборавиме дека е капитен.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
ОМГ сериозно мислите дека Флечер нема да игра(ако е фит)?Флечер моментално ни е најдобриот CM, Андерсон и Керик се како изгубени во споредба со него.Гигс дефинитивно ќе игра, одмараше 2 утакмици мислам,Валенсија и Нани стандардно по крилата.Берба и Руни ако биде фит у нападот, ако не, Гигс ќе игра како полушпиц со Берба а со Флечер ќе биде Андерсон.Одбраната дефинитивно останува иста, едино Браун може да игра место О'Шеј али чисто сумљам.
Се согласувам,само доколку Руни е фит,Гигс би го ставил на местото на Нани,другото е ОК.И очекувам Валенсија да продолжи со добрата игра.

Сериозно мислам дека нема да игра =
За десен бек не Браун, туку искуството на Гери. Може ли да изигра, чисто сумљам. Да не заборавиме дека е капитен.
Гери играше у средата,тешко дека ќе игра пак.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.994
Поени од реакции
11.918
Реално страв ми е од ливерпул, сепак се ливерпул :icon_lol: знаат беља да направат и тоа огромна! Е сега, сите ми зборат, леле утре тепаме вака онака, слаби се, шупаци се, поима немаат, кур се стресе...а мене пак ми е утре да не ги видам нашите ко муви без глави да трчаат и да го јадат немиен...па после пак да им тргне формата, ама не! Зошто? Сега е моментот кога треба со челзи да се одвоиме од другиве пацери (читај сити) и тек од јануари па до крај на сезона да водиме битка со челски...скептик сум за утре, жими мајка, дека ќе примиме црнечки, не руни играл, флечер, роналдо нека се врати ако сака...фали нешто во екипата што на енфилд го нема, а овие пацериве го имаат - не е публиката, среќа во г'з е.

И покрај се очекувам Овен да им го збрчи па макар и го убијат, повредат после тоа, а и ние да изгубиме, битно да ги боли пиздите скапани!

Glory Glory Man United

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.359
Поени од реакции
701
Море беља утакмица денеска..... :)

Ливерпул - Манчестер Јунајтед ,
...само насловот да го прочиташ и нешто те обзема...
Одма знаеш дека не е како друга утакмица , знаеш дека и да победиш и да изгубиш - не играш за бодеви.......туку за нешто друго , за чест !

Добиваш или губиш - чест.....
Нерешено е џабе....пак ко да си изгубил....

Денес е Денот Д ... не е битно ништо друго на светов ![FONT=&quot]

[/FONT] Овие утакмици ги чекам секоја сезона со посебна помпа ,со посебен мотив....и по резултатите во нив ја оценувам успешноста на сезоната!
Во овој дуел не е битно какви играчи играат за тимовите...зошто тука победуваат не физички поспремните играчи - туку оние со поголемо срце...а нашето срце е големо, најголемо !

....За нас одлична шанса да барем малце ја намалиме болката од минатата сезона (кога не победија двапати) и да им кажеме и покажеме како тоа се игра модерен фудбал.Да им докажеме дека сме подобар тим, тим во вистинско значење на зборот....дека сме UNITED ! Одлична шанса да им пркосиме на сите кои не потценија на почетокот на сезоната.......одлична шанса да им направиме дебакал на домашен терен....ех, от кога се нема тоа случено....
За педерите одлична шанса да излезат од кризата.....ова им е најубав момент,оти отсекогаш дербињата биле предодредени за излегување од криза и ставање крај на црни серии....

Очекувам победа на United...за сите нас!

Да сме здрави и живи Ние , да е здрав и жив Јунајтед...и секако Џон О`Ши !

.....животот е еден.......светот е еден - сепак премал e, за оваа голема љубов.......Manchester United FC !!!!!!!

[FONT=&quot]
[/FONT]

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.154
Поени од реакции
1.757
Да се потсетиме на еден од незаборавните моменти за секој фан на Јунајтед

Ќе биде јако.Ако случајно има некој шо ќе иде накај Шенклис да глеа на SkySports HD нека кажува, да не идам сам ко изгубен таму :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мене па душата ќе ми се наполни ако тепаме педерски, со гол во 94 минута па да се истурат од трици јадење за нас. Најубаво :pipi:

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
---------------ВДС-----------------

невил---Видиќ------Рио----------Евра

Валенсија---Флечер---Керик--Гигс

Бербатов Овен

N

navivacka

Гостин
Мене па душата ќе ми се наполни ако тепаме педерски, со гол во 94 минута па да се истурат од трици јадење за нас. Најубаво :pipi:
И тоа Овен да го постигне:pipi:мх, мх мераци:)

Искрено како одминува времето и мене почнува да ме фака паника за тоа како ке изиграат нашите а највеке одбраната...не смееме да дозволиме некој кикс па подоцна да примаме евтин гол...Се надевам дека Руни ке се врати во игра иако мислам дека Ферги нема да ризикува со него уште од самиот почеток...

Како и сите фанови се надевам на победа и вракање на првата позиција.

CopyOfDeath

Die Die My Darling!!!
Член од
30 ноември 2005
Мислења
4.186
Поени од реакции
48
аа и една забелешка...
Редно е да изиграме натпревар без да ни ја затресат мрежата

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Судија ќе биде Маринер и добро ни оди кога тој суди,па и денеска нека биде така. :)

Andre Marriner took charge of United's impressive 3-1 win at Spurs in September, when he brandished five yellow cards and also sent off Paul Scholes. The Midlands official also presided over three United games last season – and the Reds won them all.

N

navivacka

Гостин
Eве интересни факти за денешниот натпревар...

Предстојниот дуел ќе биде натпревар број 200 во Премиер лигата за менаџерот на Ливерпул, Рафа Бенитес. До овој момент Тореадорот има 113 победи во 199 натпревари и на тој начин тој се наоѓа на втората позиција во историјата на клубот заедно со Боб Пејсли. Единствено Кени Даглас од сите менаџери на Ливерпул има погоолем успех со 120 победи во првите 200 натпревари. За разлика од него - Сер Алекс Фергусон освоил едвај 87 победи во првите 200 натпревар на чело на Манчестер Јунајтед.

Во целата историја на ривалство помеѓу Ливерпул и Мачестер во Премиер Лигата има само едно реми без голови и тоа беше на Енфилд во 2005. година.

Ливерпул е на два погодоци од погодокот број 200 во мрежата на Манчестер Јунајтед.

Црвените на Енфилд имаат допуштено само три порази во последните 77 натпревари од шампионатот, од кои две се токму од Манчестер Јунајтед.

Манчестер има пет победи, еден нерешен и еден пораз во последните седум гостувања на Енфилд.

Со 18 победи и 61 освоен поен црвените ѓавои се најдобриот тим во лигата кој играл против Ливерпул.

Ако играчите на Манчестер Јунајтед победат, тие ќе ја запишат 23-тата победа на Еинфилд, со што ќе се изедначат со учинокот на Евертон на тој стадион.

Рајан Гигс може да го забележи 100-от погодок во Премиерлигата, ако успее да го совлада голманот Пепе Реина. Велшанецот е единствениот играч кој посигнувал погодок во секоја сезона оформувањето на Премиерлигата.

Манчестер Јунајтед постигнал гол во седум натпревари од последните осум на Енфилд.

Откако постои Премиерлигата, Ливерпул има само пет победи на својот стадион против големиот ривал, додека Манчестер Јунајтед си заминувал како победник од Ливерпул дури девет пати.

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Случајно дојдов до видеово и дефинитивно е едно од најдобрите што сум ги гледал:vozbud:
Браво за видеово....го видов голот што им го даде на Јуве 97 и се наежив, не ми се верува дека повеќе од 10 години се поминати од тогаш...
...еве некој топ 11 на Гигс, а голот е некаде на 0:27, страшно, фала што ме потсети!

...и очекувам да го утепаат Liverpool после!
...и дај боже игор трпевски да не коментира!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom