Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
DA da znam deka go vrtat svetot ama ne e dobro i u fudbalot da se prae toa mislim deka platini treba da zabrani davanje tolku oari za igraci
И јас сум за тоа ама се додека не се воведе нема што да се буниме:smir:

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.536
Поени од реакции
17.951
бензема беше идеален,а сега кој?
-Кун агуеро?-формата му е очајничка,не е истиот агуеро што даваше по 25 гола во сезона :S
-Ибрахимович?Чудо треба за да го продадат
-Торес?јавно кажа дека не сака да си оди,а и лузерпул си кажа дека не го дава:tapp:
-или може ќе зимаме некоја млада ѕвезда?тоа се убаво,ама нас ни треба искусен,млад играч,а не сега да го калиме...ае ќе видиме што ќе испадне од оваа каша...
Apsolutno se soglasuam so tebe za aguero nema sansi ne e na prodazba vila moze da zavrsi u barsa i ne znam koj moze da dojde mnogu cekase fergi ili ne mu se davat pari

G

Gray Foxx

Гостин
Единственото нешто што очекуам од било кој фан на фудбалската игра е реалност. Тоа нешто кај вас го нема. Вас не ви чини Реал шо џитка пари, а арно ви беше на газенцето кога го купивме Рио, Руни, Бербатов. Стајте се во кожа на фан на Евертон, Тотенхем, Виган и тн.
Мене единственото нешо шо ми смета кај Реал е тоа што мислат дека се нај нај во светот а уствари нема блага веза од тоа, имаат пари трошат, јбг малце повеќе од нормалното, али кои сме ние да осудуваме?
Факт е дека политиката на Реал смрди од корен и единствено нешо шо се разликуваат од Манчестер е тоа што ние даваме шанси на млади играчи од школата или било каде од светот и ги претвораме во светска класа, а другото е горе доле исто. И ние трошиме многу и они.
Али увјек ке бидеме помоќен фудбалски клуб од нив. И секогаш ке правиме кеш од претседатели како Перез. Одвај чекам да дојде јануар. :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Единственото нешто што очекуам од било кој фан на фудбалската игра е реалност. Тоа нешто кај вас го нема. Вас не ви чини Реал шо џитка пари, а арно ви беше на газенцето кога го купивме Рио, Руни, Бербатов. Стајте се во кожа на фан на Евертон, Тотенхем, Виган и тн.
Мене единственото нешо шо ми смета кај Реал е тоа што мислат дека се нај нај во светот а уствари нема блага веза од тоа, имаат пари трошат, јбг малце повеќе од нормалното, али кои сме ние да осудуваме?
Факт е дека политиката на Реал смрди од корен и единствено нешо шо се разликуваат од Манчестер е тоа што ние даваме шанси на млади играчи од школата или било каде од светот и ги претвораме во светска класа, а другото е горе доле исто. И ние трошиме многу и они.
Али увјек ке бидеме помоќен фудбалски клуб од нив. И секогаш ке правиме кеш од претседатели како Перез. Одвај чекам да дојде јануар.
:)
Респект за болдираното, и јас исто размислувам и се согласувам со се што кажа. Никаде не сум рекол дека не трошиме ама сепак за разлика од нив многу помалку и сепак сме помоќна фудбалска машинерија:smir:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Нејќам да давам коментар за купувањето на Бензема од страна на Реал... после потпишувањето на Роналдо и Бензема во Реал, во мене има една желба... да се паднеме во 1/8 финале од Лига на Шампиони, да им биде 6 година по ред што нема да го поминат 1/8 финалето :)... толку од мене... :pipi:

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
Ули Хенес: Само ’луда понуда’ може да го отргне Рибери од Баерн

имаме сеуште шанси кон рибери само треба да даде повеке милиони евра ферги!!!!!

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
А така продадете ги сите , не купувајте никој така треба браво.:tapp::tapp::tapp:
и јас мисалм така продава а не купува ако не купе некој од овие силва,вилја,агуеро,коста,нилмар, право не сум за манчестер:tapp::tapp::tapp::nenene:

манутд

24 is the number
Член од
20 октомври 2008
Мислења
482
Поени од реакции
13
Со задоцнување нека ни е честито новото засилување Антонио Валенсија. Тој и Нани ќе конкурираат за позицијата десно крило. Се надевам дека ќе се покаже во добро светло и да има добра сезона во дресот на Јунајтед.
Овие копиљаците од Раул Задрид ни го грабнаа Бензема од “пред носот“ но само ме интересира дали ќе биде стартер покрај големиот број на играчи во нападот. Сега имаме двајца напаѓачи и ќе мораме да купиме уште еден за да се потполни празното место по заминувањето на Карлос Тевез.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Потпишавме професионални договори со надежното трио

Matthew James,
Scott Wootton,
Oliver Gill

линк..

N

navivacka

Гостин
Ајде доста кавга...не вреди воопшто да се замарате со нешто.Ако ни го зеле Бензема нека ни го земат,баш да видам колку ке блесне во екипа како Реал со играчи од класа на Роналдо и Кака,пола сезона на клупа пола на терен,па после како ке се покаже на светското првенство..сакал да игра на високо ниво за пред светското?е ајде братче ке те видеме како ке се наиграш...нема ни името да ти се слушне...а камоли да те видат на терен.

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Има ли некој слика од тетоважата на Руни, таа на десната подлактица шо му е :icon_mrgr

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom