Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Го донесоа веќе навивачиве :pos2::

DEVIL FOREVER

МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД
Член од
29 април 2009
Мислења
538
Поени од реакции
23
абе гледам веке го направија бензема нов играч.има нешто....?

како ни го бапна :icon_eek::pos2:ај ако дојде ке има повеке вакви голови :vozbud:

ни треба ваков фудбалер:smir:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
оваа ти е од марка? :pos2:
Од АС. Ама и на Марка има ако сакаш на англиски :D
Real Madrid already has a further enhancement for the 2009-2010 season: Kharim Benzema, who left Olympique Lyon after paying entity presides Florentino Perez 35 million euros for his transfer. As the daily MARCA ahead in its edition today, Wednesday the signing of the club Benzema white was a matter of hours and, indeed, in the early hours of the morning ended agreement.

Benzema meets tomorrow to unveil its technical future

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Од АС. Ама и на Марка има ако сакаш на англиски :D
Real Madrid already has a further enhancement for the 2009-2010 season: Kharim Benzema, who left Olympique Lyon after paying entity presides Florentino Perez 35 million euros for his transfer. As the daily MARCA ahead in its edition today, Wednesday the signing of the club Benzema white was a matter of hours and, indeed, in the early hours of the morning ended agreement.

Benzema meets tomorrow to unveil its technical future
епа нормално дека ке е или од марка или од АС.ваквите срања ги има таму.:pos2:

Цук... од ас му е :)

Е ај да видиме... слушам и пандев ќе сме го барале... колку давате за него штом веќе знаете дека го бараме?
15 милиони?:toe:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
епа нормално дека ке е или од марка или од АС.ваквите срања ги има таму.:pos2:

15 милиони?:toe:
Епа тие два медиуми се најблиски до Реал, така да секогаш првите информации доаѓаат од нив.
Да зеам да те убедувам - нема. Смејсе, и претходно се смеевте со колегите од Милан, па на крај не се смеевте :))
Дека ќе успееш да ме испровоцираш со глупи досетки за да ме банираат и тоа нема. Само ви кажав да не се занесувате со клипчињата пошо е продаден. Барем според сегашните информации, до вечер може ќе се сменат, може не.

Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.581
Поени од реакции
6.299
Епа тие два медиуми се најблиски до Реал, така да секогаш првите информации доаѓаат од нив.
Да зеам да те убедувам - нема. Смејсе, и претходно се смеевте со колегите од Милан, па на крај не се смеевте :))
Дека ќе успееш да ме испровоцираш со глупи досетки за да ме банираат и тоа нема. Само ви кажав да не се занесувате со клипчињата пошо е продаден. Барем според сегашните информации, до вечер може ќе се сменат, може не.
немам никаква намера да те испровоцирам ни сл...но факт е дека марка и АС освен што се најблиски извори до реал така и најмногу пишуваат неточни информации.пример:и виља го направија веке член на реал па ништо нема засега :pos2: :helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.071

:vozbud::vozbud::vozbud:

Ферги пуцај одма!
I've never said it is my dream for Real Madrid.
Пази сега :-I love English football too.And when i watch it,it's just for the Red Devils.Definitely , they are my favourite team.
Поздрав.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Весниците незнаат што да пишат веќе.. Во Англија Бензема го направија веќе нов играч на Манчестер а весниците во Шпанија го направија нов играч на Реал..
Нема што да се коментира наредниот ден можеби ќе се знае каде ќе потпише..

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
A бе ако го зеле со среќа нека им е:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop