како ни го бапна :icon_eek::pos2:ај ако дојде ке има повеке вакви голови
абе гледам веке го направија бензема нов играч.има нешто....?
како ни го бапна :icon_eek::pos2:ај ако дојде ке има повеке вакви голови
Го донесоа веќе навивачиве :pos2::
оваа ти е од марка? :pos2:Жалам
Од АС. Ама и на Марка има ако сакаш на англискиоваа ти е од марка? :pos2:
Цук... од ас му еоваа ти е од марка? :pos2:
епа нормално дека ке е или од марка или од АС.ваквите срања ги има таму.:pos2:Од АС. Ама и на Марка има ако сакаш на англиски
Real Madrid already has a further enhancement for the 2009-2010 season: Kharim Benzema, who left Olympique Lyon after paying entity presides Florentino Perez 35 million euros for his transfer. As the daily MARCA ahead in its edition today, Wednesday the signing of the club Benzema white was a matter of hours and, indeed, in the early hours of the morning ended agreement.
Benzema meets tomorrow to unveil its technical future
15 милиони?Цук... од ас му е
Е ај да видиме... слушам и пандев ќе сме го барале... колку давате за него штом веќе знаете дека го бараме?
Епа тие два медиуми се најблиски до Реал, така да секогаш првите информации доаѓаат од нив.епа нормално дека ке е или од марка или од АС.ваквите срања ги има таму.:pos2:
15 милиони?
немам никаква намера да те испровоцирам ни сл...но факт е дека марка и АС освен што се најблиски извори до реал така и најмногу пишуваат неточни информации.пример:и виља го направија веке член на реал па ништо нема засега :pos2: :helou:Епа тие два медиуми се најблиски до Реал, така да секогаш првите информации доаѓаат од нив.
Да зеам да те убедувам - нема. Смејсе, и претходно се смеевте со колегите од Милан, па на крај не се смеевте )
Дека ќе успееш да ме испровоцираш со глупи досетки за да ме банираат и тоа нема. Само ви кажав да не се занесувате со клипчињата пошо е продаден. Барем според сегашните информации, до вечер може ќе се сменат, може не.
Ферги пуцај одма!
I've never said it is my dream for Real Madrid.Епа тие два медиуми се најблиски до Реал, така да секогаш првите информации доаѓаат од нив.
Да зеам да те убедувам - нема. Смејсе, и претходно се смеевте со колегите од Милан, па на крај не се смеевте )
Дека ќе успееш да ме испровоцираш со глупи досетки за да ме банираат и тоа нема. Само ви кажав да не се занесувате со клипчињата пошо е продаден. Барем според сегашните информации, до вечер може ќе се сменат, може не.
Mais... Mais... Mais... Mais...