Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
I've never said it is my dream for Real Madrid.
Пази сега :-I love English football too.And when i watch it,it's just for the Red Devils.Definitely , they are my favourite team.
Поздрав.
После 6:30....

Другарчево е вртелешка, поточно, ќе прифати и Мадрид и Манчестер, кој прв ќе договори. Ја би сакал да е Челзи, ама не е. :toe:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
И тој кој ја донесе веста ни донесе и друга:

armin06 напиша:
Contacted by us, Olivier Blanc, communications director of the OL, has formally denied the information. "This written Marca is wrong in substance, gave us the leader rhodanien. We've received an offer of an amount substantially greater than the amount raised, but nothing says it comes from Real. There is no agreement with anyone. " For him, the reports in the Spanish press are "unfounded."
Значи шо убаво е човек да разбира и троа француски :icon_lol:

MAIS....

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И тој кој ја донесе веста ни донесе и друга:

Значи шо убаво е човек да разбира и троа француски :icon_lol:

MAIS....
Ники нека го земат, на полусезона ќе им го земеме за пола пари:pos2:

4Man

...
Член од
14 јуни 2009
Мислења
46
Поени од реакции
1
Benzema taka pravi cat pat man utd cat pat real za da zema poveke pari i toj i lion

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.800
Поени од реакции
5.571
до кај е работата со Агуеро??? уште Агуеро и Виља ни останаа...

Benzema's agent Karim Djaziri confirmed a deal with Real will be done later today. He said: "Benzema will sign for Real Madrid tonight.

"For the moment nothing is official on the side of Lyon but he will join Madrid in exchange for £30million plus bonuses.

"In the next few hours some details need to be agreed between the player and Real Madrid, in particular his wages and terms of the contract."

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Малце им е на реал кака..роналдо па сега и бензема.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.711
Поени од реакции
22.671
Изгледа има голема битка за Бензема..

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Имале добиено понуда од некој клуб, но сеуште не била прифатена
Колку би сакал тој клуб да е Јунајтед:pipi:Ако го земеме и Бензема не ми треба никој повеќе , т.е уште еден нема да ни дојде лошо , но јас би бил задоволен и со двајцата :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom