- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.602
- Поени од реакции
- 6.382
едно вакво сценарио против барса нема да е лошо
Ај да се потсетиме малку
едно вакво сценарио против барса нема да е лошо
Ај да се потсетиме малку
Не дека Марадона не не сака, туку тој си го гледа неговиот интерес. Во случајот со Тевез, тој му сугерира да го напушти Јунајтед, и да оди во клуб каде што повеќе ќе добие минутажа. Тоа е заради неговата форма, која на Марадона му е битна за настапите за Аргентина. Доколку било кој аргентинец дојде во Манќестер со надеж дека ќе добие доволна минутажа да игра и да си ја одржува и подобрува формата, не верувам дека Марадона би се побунил.марадона не не сака многу.му рече еднаш на тевез да си оди.можно е тој му ја наполни главата и кун да не дојде кај нас
Еве и од мене една слика за десктоп.
Што се однесува до Рио знаев дека ќе игра, тактизира Ферги што е нормално.
И се знаеше дека ПЛ ќе го подржи Јунајтед, кажав пред некој ден, и со Вест Хем пред 2 години играа во втор тим па никој не се побуни
lee:lee:lee:Еве и од мене една слика за десктоп.
секако дека ке остане.мора да за збришеме на барсаспоред еуроспорт
-European Power Rankings (previous rankings in brackets):
-1. (2) Manchester United - 21.76
-2. (3) Liverpool - 21.72
-3. (1) Barcelona - 21.53
-4. (4) Chelsea - 19.56
-5. (5) Bayern - 19.23
-6. (7) CSKA Moscow - 19.00
Ај фала богу ја поминавме Барса(до сеа они беа први,а се надевам дека ние ќе останиме први и после 27ми):baeh:
Не се палете многу на вакви табели, да ја гледаме сегашноста и тоа што е реално во моментов.според еуроспорт
-European Power Rankings (previous rankings in brackets):
-1. (2) Manchester United - 21.76
-2. (3) Liverpool - 21.72
-3. (1) Barcelona - 21.53
-4. (4) Chelsea - 19.56
-5. (5) Bayern - 19.23
-6. (7) CSKA Moscow - 19.00
Ај фала богу ја поминавме Барса(до сеа они беа први,а се надевам дека ние ќе останиме први и после 27ми):baeh:
под вакви табели подразбирам признание за добри игри и резултатиНе се палете многу на вакви табели, да ја гледаме сегашноста и тоа што е реално во моментов.
Да се сконцентрираме на финалето на ЛШ и да се надеваме на добра игра и победа!
Сепак добро е и да сме први на некоја табела..Мислам дека ова треба да им каже на кладилниците и на сите фудбалски експерти дека Барса не е ништо подобра од Јунајтед и дека не би требало да ја сметат за фаворит..Не се палете многу на вакви табели, да ја гледаме сегашноста и тоа што е реално во моментов.
Да се сконцентрираме на финалето на ЛШ и да се надеваме на добра игра и победа!
Ти пречи тебе што се сметаат за фаворити?Па нека се фаворити , а во финалето ќе се виде кој е кој.:smir:Сепак добро е и да сме први на некоја табела..Мислам дека ова треба да им каже на кладилниците и на сите фудбалски експерти дека Барса не е ништо подобра од Јунајтед и дека не би требало да ја сметат за фаворит..
да да,патем јас никогаш не сакам да сме фаворити.Ти пречи тебе што се сметаат за фаворити?Па нека се фаворити , а во финалето ќе се виде кој е кој.:smir:
Фаворит со никаква одбрана?Сепак добро е и да сме први на некоја табела..Мислам дека ова треба да им каже на кладилниците и на сите фудбалски експерти дека Барса не е ништо подобра од Јунајтед и дека не би требало да ја сметат за фаворит..