goodlife_filipsis
Believe
- Член од
- 4 декември 2009
- Мислења
- 3.244
- Поени од реакции
- 2.762
Се надевам дека вака ќе заврши натпреварот помеѓу Челзи и Фулам!
Мислам дека многу ке згреши ферги доколку го направи оваа.По Љајиќ сега и Тошиќ ако го дадеме незнам...Џабе фрлени пари за двајца добри фудбалери кои не им се даде шансаBtw, Олимпијакос нуди 5 милиони евра за Тошиќ.
http://sportdenes.com/mеdjunarodеn-fudbal/mеdjunarodеn-fudbal/olimpijakos-nudi-5-milioni-еvra-za-tosh-Аikj.html
Иако не сакам, мислам дека ќе замине. Веќе ни во натпреварите од купот не игра. :uvo:
Ако гледаме отворено,и треба да си замине.Дојде во Јунајтед од првата постава на Партизан,а тука се бори и за место во резервите.Јас сакам да си замине и да отиде во солиден клуб каде што ќе може да покаже што знае...Голем фан сум на неговата игра,мислам дека ќе прерасне во супер играч...Очигледно Ферги не е љубител на неговата играПонекогаш и Ферги прави грешки...Мислам дека многу ке згреши ферги доколку го направи оваа.По Љајиќ сега и Тошиќ ако го дадеме незнам...Џабе фрлени пари за двајца добри фудбалери кои не им се даде шанса
Во право си што Нани го споредуваш со себичност. Имаше и тој таква мана. Имам многу пати пишувано за тоа. Но мора да признаеш дека Нани до почетокот на оваа сезона тоа го надмина, ако не 100% ама 90% сигурно, така да денес е Нани далеку од тој себичен Нани. Но проблемот е што не можеме да го видиме да заигра, па затоа и не може да се истакне и да ни биде од корист. Последно играше во Лигата на Шампионите со Волзбург кога Овен даде 3 гола. Се надевам дека како фанови на МЈ се сеќавате оти за првиот гол, Нани успешно центрираше и буквално го погоди во глава Овен, па тој постигна гол. Немаше тоа да го стори ако беше сеуште себичен. На тој натпревар Нани нон стоп испраќаше топки пред шеснаесетникот, а не на секој обид да му прават "банана". Друга приказна е зошто Нани не игра, но сигурно причината не е себичност.Збориш дека со Валенсија гледаме себичен Манчестер, а за оној другиот Манчестер фали уште Нани?!
Па Нани е најсебичниот и најнепродуктивниот фудбалер на МУ во последниве неколку години.
..........
Џену тебе те сметам за културна и цивилизирана и се надевам дека нема да се нафрлиш на мене со навреди и простотилоци само затоа што не мислам во моментот како тебе. Јас без никакви навреди ќе одговорам на забелешката. Јас сум еден од оние кои не го сметам Валенсија за добар играч, барем засега, и стојам на ставот дека заради него и Фостер, ние во моментот не сме на прво место во премиер лигата. Заради едниот примивме многу голови, а заради другиот многу голови не ги постигнавме. Точно е дека е нон стоп со топката, но сигурно си забележала дека ретко кога му успева да испрати центаршут, најчесто јади "банана" (како во кошарка или ракомет). И ти велиш дека треба да прави пробиви и да нафрла, и јас го мислам истото, но тоа ретко му успева. Веројатно Валенсија мисли поинаку од тебе и од мене, па не му е важно да нафрли, да асистира туку, најважно му е да постигни гол (индивидуална слава). Тоа не личи на Манчестер. Па на толку себичност, да шутира од секаде, во секоја можна прилика, и јас ќе постигнам колку него голови . Но проблемот е што од сите тие шутеви негови на голот, ако понекогаш асистираше, ќе имаше многу повеќе голови за Јунајтед отколку бројот на головите што тој ги постигна. А кој и да било друг напаѓач од Виган или од некој друг тим да дојди во Јунајтед, да игра толку многу и кога е добар и кога не е, да биде себичен и нон стоп да шутира на гол, нема да е тешко за пола сезона во Јунајтед да постигни повеќе голови отколку цела кариера во некој таков клуб.Не знам зошто Валенсија не го сметате за добар играч, јас мислам дека од ден на ден се` повеќе се вклопува во Јунајтед, многу ми се допаѓа неговата пробивност. На почетокот бев скептик но се докажа дека Фергусон знае што купува. Сега не можеме од него да чекаме да биде Роналдо, ЛАВ е во тимот да прави пробиви и да нафрла. А богами и головите му зачестија, како што тргнало ќе даде повеќе за Јунајтед во една седона отколку изминатите во Виган. Е сега, секој си има лоши денови.
...................
Таман работа, нервози :back:Им се обраќам на тие што не го сметаат за добар играч, не мораш ти тогаш да ми реплицираш, без нервози :smir:
там сам :smir:Ајде сите кон групава и поканувајте ваши пријатели да видиме колку не има
http://www.facebook.com/home.php?ref=home#/pages/Fanovi-na-Mancester-Junajted/223218942046?ref=ts
А тоа за Еванс треба уште мн леб да јаде и да биде како Гигс!! А и никад нема да може да биде како него!! Гигс е еден и единствен!!
FA Куп е то.Челзи ига следно коло со Ватфорд не би требало да имаат проблеми со нив!! Да чекаме коа ке играат со друг клуб др коло!
Хаха брат грешка си бе..Ватфорд веќе 2-3 сезони не играат у ПЛ..ако е така ние следно коло играме со ЛидсЧелзи ига следно коло со Ватфорд не би требало да имаат проблеми со нив!! Да чекаме коа ке играат со друг клуб др коло!